SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende Belediye Başkanı Mahkum Oldu

0
Güncellendi - 2021-02-23 01:04:26
Darende Belediye Başkanı Mahkum Oldu
A- A+ PAYLAŞ

2011'DEKİ OLAYLA İLGİLİ "GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA" SUÇLAMASI.. Malatya Valiliği, Darende Kaymakamlığı’na bir yazı göndererek, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın, Darende Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki bir dava nedeniyle yargılanması sonucunda mahkemece verilen kararın, Özkan için, 7 ay 15 gün görevden uzaklaştırma sonucu doğurmasından hareketle, Darende Belediye Meclisi’nin 23 Şubat 2021 tarihinde toplanarak, Belediye Başkan Vekili seçmesi amacıyla, Darende Belediye Meclis Üyelerine tebligat yapılması için talimat verdi.

7 ay 15 gün hapis cezası Yargıtay'ca onaylandı

Edinilen bilgiye göre, 2009- 2014 yılları arasında da Darende Belediye Başkanlığı görevinde bulunan İsa Özkan hakkında, bu ilk döneminde meydana gelen bir yangınla ilgili suçlamalar üzerine  dava açıldı ve mahkemenin verdiği karar Yargıtay'ca onaylandı.

Bu karar üzerine Malatya Valiliği, Darende Kaymakamlığı’na 18 Şubat 2021 tarihinde bir yazı göndererek, İlçe Belediye Meclisi'nin başkan vekilini seçme sürecini başlatması istendi.

Söz konusu yazıda, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın, Darende Asliye Ceza Mahkemesi’nin 18.05.2014 tarih ve 2014 / 81 Esas no ve 2016 / 107 sayılı kararıyla, “Görevi kötüye kullanma” suçundan Türk Ceza Kanunu’nun 62/1 maddesi gereğince, takdiren 1/6 oranında indirim yapılarak, 7 ay 15 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği, Yargıtay 9. Ceza Dairesi’nin söz konusu Kararı onadığı ve bu nedenle kararın kesinleştiği belirtildi.

Özkan, seçim dönemini aşmayan bir süre ile kamu hizmetinden yasaklandığı için, Darende Belediye Meclisi Başkan Vekili seçmesi için toplantıya çağrıldı

Başkan Vekili seçimi için 23 Şubat'ta toplantı..

Malatya Valiliği’nin; İsa Özkan’ın seçim dönemini aşmayacak şekilde kamu hizmetinden yasaklama cezası alması nedeniyle, Darende Belediye Meclisi’nin 23 Şubat 2021 tarihinde toplanarak, Belediye Başkan Vekili seçmesi için, Darende Kaymakamlığı’ndan Belediye Meclis üyelerine gerekli tebligatı yapması istediği öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Malatya Valiliği’nin 18 Şubat 2021 tarihinde Darende Kaymakamlığı’na gönderilen yazıda, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 45. Maddesi hatırlatılarak şöyle denildi:

“5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun ‘Belediye Başkanlığı’nın boşalması halinde yapılacak işlemler’ başlıklı maddesinin 1. fıkrasında ‘Belediye başkanlığının herhangi bir nedenle boşalması durumunda, vali tarafından belediye meclisinin on gün içinde toplanması sağlanır. Meclis, birinci başkan vekilinin, onun bulunmaması durumunda ikinci başkan vekilinin, onun da bulunmaması durumunda en yaşlı üyenin başkanlığında toplanarak; a) Belediye başkanlığının boşalması veya seçim dönemini aşacak biçimde kamu hizmetinden yasaklanma cezasının verilmiş olması durumunda bir başkan, b) Başkanın görevden uzaklaştırılması, tutuklanması veya seçim dönemini aşmayacak biçimde kamu hizmetinden yasaklama cezası alması durumunda bir başkan vekili, Seçer’ hükmü bulunmaktadır.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 45. Maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi hükümleri gereğince, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ın, seçim dönemini aşmayacak şekilde kamu hizmetinden yasaklama cezası alması nedeniyle, Darende Belediye Başkanlığı görevini yürütmek üzere, Belediye Başkan Vekili seçmek üzere, Darende Belediye Meclisi’nin 23.02.2021 Salı günü saat 14.00’de Meclis birinci başkan vekilinin, onun bulunmaması durumunda ikinci başkan vekilinin, onun da bulunmaması durumunda en yaşlı üyenin başkanlığında toplanmasının sağlanması için Darende Belediye Meclis Üyelerine gerekli tebliğat işlemlerinin yapılması hususunda, gereğini rica ederim.”

'Ceza süresi sonunda göreve dönecek'

Bu arada, meclisin seçeceği yeni başkanının, hakkında tutuklama kararı verilmeyen İsa Özkan'ın cezası süresince görev yapacağı, ceza süresinin tamamlanmasının ardından Özkan'ın yeniden başkanlık görevine döneceği AKP yetkilileri tarafından ifade edildi.

Lokantada, tüm apartmana zarar veren patlama..

Darende ilçe merkezinde Malatya- Kayseri karayolu üzerinde yer alan bir apartmanın zemin katındaki lokantada 4 Ağustos 2011 günü gaz sıkışması sonucu patlama meydana gelmiş, can kaybı olmayan olayda lokantanın yanı sıra 10 daire hasar görmüş ve daireler tahliye edilmişti.

darendehaber.com'un 2017'de yayınladığı, evleri hasar görenlerin dönemin Valisi Mustafa Toprak'tan yardım istemelerine ilişkin "Medine Apartmanı mağdurları Vali Toprak'tan destek bekliyor" başlıklı haberinde, apartman sakinlerinden birinin, 2011'de ilçe belediye başkanı İsa Özkan'ı suçlayarak dile getirdiği, "Kiracıların izni olmadan muvafakatname verilmiş. Dönemin Belediye Başkanı İsa Özkan tarafından da ruhsat verilmiş. Darende Kaymakamlığı´nın da imzalaması gereken belgeler dönemim Kaymakamı tarafından değil de Darende Kaymakamlığı´na vekil olarak gelen dönemin Kuluncak Kaymakamı´na imzalattırılmış. Biz apartman sakinleri olarak patlamadan önce lokantanın kapatılması için İsa Özkan´a defalarca dilekçe ve uyarılarda bulunmamıza rağmen resmi başvurularımızın hiçbirine cevap verilmedi. Binanın bodrum katında bulunması gereken sığınak bölümünde de değişiklik yaptırılarak yemek fabrikası olarak yeniden düzenlenmiş. Yönetmeliklere ve kanunlara ne kadar aykırı ne kadar iş varsa hepsi bu binada yapıldı. Bir Ramazan günü korktuğumuz başımıza geldi ve binanın lokanta kısmı şiddetli bir şekilde gaz sıkışması nedeniyle patladı?" iddialarına yer verilmişti.

Özkan'ın mahkum olduğu olayın, bu patlama ile ilgili dava olduğu öğrenildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi (www.yenimalatya.com.tr)- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

64 yorum yapılmış

  • Dost (3 yıl önce)
    Sanki mualefet görevden almış gibi paylaşım yapıyorlar adam görevi kötüye kullanmış yargı kararı vermiş adam sosyal medyadan dik dur diyor karar sizin ben bu işin için den çıkamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayali (3 yıl önce)
    İsa başkana açık açık bir grup tarafından uyarı veriliyor belli İsa Başkan papuç bırakacak bir adam değil kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Yargı karar vermiş siz daha iftira diyorsunuz siz ne içtiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • ENGİNN (3 yıl önce)
    Yorumlar 52 olmadı ne hikmetse...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeniceli (3 yıl önce)
    Darende belediye başkanı İsa Özkan’ın bir çok haksız işlerinin olduğunu herkes biliyor.Adnan İlhan’a verilen dükkan, yeğenine verilen dükkan , yürüyüş yoluna yaptıkları... bunlar birkaç tanesi.İnşallah bu adaletsiz düzene artık birisi son verir.Gül diyarını güzel Darende’yi bu hallere düşürenler utansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ENGİNN (3 yıl önce)
    Gökçeği, merhum Topbaşı ortada fiilen verilen ceza ve yargı kararı olmadan görevden el çektiren Ak partinin, bu tescilli cezanın üzerine getirip aynı koltuğa oturtmaması gerekir.!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Evsahibi (3 yıl önce)
    Patlayan binada benimde evim var yıllardır biz mağdur edildik evimiz elimizden geçti gitti bir yandaşına kıyak çekmek uğruna defalarca biz razı değiliz buraya ruhsat verme diye belediyeye dilekçe vermemize rağmen bizim muvafakatımız alınmadan ruhsatı verdi bizim yaşadıklarımızı Allah sizede yaşatsınki kimin mağdur olduğunu anlayıp doğrunun yanında durabilesiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bakın ortada sonuçlanmış bir dava var.yargı belediye başkanını suçlu bulmuş.durumu tam bilmiyorum ama sizde bir avukat yardımı alarak eğer evlerinizde bir hasar bir problem olduysa tazminat davası açabilirsiniz.bence bir hukukçu ile görüşün derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerli Darendeli (3 yıl önce)
    Şu sosyal medyadan İsa Özkan resmini paylaşan durum yapan şahsiyetler bu patlamadan dolayı mağduriyet yaşayan evlerinden göçmek zorunda kalan yıllardır kiralarda oturan ve birikintileri heba olan on tane aile var aranızda onarbinlira toplayın o ailelerin mağduriyetlerini giderin ve birde helalliklerini alın da göreyim sizin İsa Özkan sevginizi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhonn (3 yıl önce)
    Zaten tartışmalı bir şekilde seçimi kazanmıştı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    İşte Akp bu, görevi kötüye kullandığı mahkeme kararı ile ispatlanmış biri tekrar göreve dönüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Meral (3 yıl önce)
    Zaten darendeye katkisida yok hizmetide yok ben olsam cezam bitse bile 1 dakika o koltukta oturmam
    0
    0
    Yanıtla
  • Memet gurbuz (3 yıl önce)
    Akpye hayatta oy vermem ama isa ozkan gibi durust bi adam yok onun kisiligine verdik biz baskanim arkandayiz burqda hadsiz iftiralar atan olmus cahillik ve cahil cesareti
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Düldürüşlü temaşaa (3 yıl önce)
    Sabah sabah müthiş bir müjde. Süre 70 yıl olsa daha iyi bir müjde olurdu. İtfaye işi yalan olduğu belli. Geri dönme ihtimalide hiç yok. Kanuna bakın adam yazmış. Görevi kötüye kullanma diye googlede aratırsanız çıkıyor. Geri göreve başlayamaz çok şükür. Zaman geliyor keser dönüyor sap dönüyor!
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Can (3 yıl önce)
    Ya balabanda bir genç yorum yaptı diye sosyal medyadan meclis üyesi tehtit etmiş aslı varmı acaba düşündürücü
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaviyeli44 (3 yıl önce)
    İyi neyse darendem meşhur oldu yarın sabah bütün solcu kanallarda gazetelerde haberleri izleriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacıcavcav (3 yıl önce)Zaviyeli44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sonuç bu mu yani? Vah akıllım vah
    0
    0
    Yanıtla
  • Solcular seni NEDEN rahatsız ediyor ayrıca solcular dürüsttür yalan soylemez hak yemez harama el uzatmaz ezilenden yanadır solcular TOSUNCUK ne çıkıyorsa sağ zihniyette çıkıyor HADI HADI yonetilme şeklin ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaviyeli44 (3 yıl önce)Aliiiii isimli kullanıcı yorumuna
    İroni yapiyom akilli insan
    0
    0
    Yanıtla
  • Zaviyeli44 (3 yıl önce)Aliiiii isimli kullanıcı yorumuna
    Abicim zaten sağ TV yayiylamayacagi için sol cular yayinlar dedim zatende öyle olmus
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bundan sonrada darende ahalisi gözü kapalı akp' ye oy vermeye devam eder..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şuurlu (3 yıl önce)
    Ahahaha itfaye geç mi gitmiş??? ve Görevi kötüye kullanma suçundan hüküm giymiş. İtfaiye müdürünü kurşuna dizmişler, itfaiye erleri ile şoförü idam etmişlerdir o zaman. GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMA. itfaiye geç gitti. He yaw kesin kesin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hahahaha
    0
    0
    Yanıtla
  • Haberi tam okumadan yorum yapınca böyle oluyor. Tam okursanız görevi kötüye kullanma suçunun nedenini anlarsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    İsa Başkan adam gibi adam hırsızlık yapmamış yolsuzluk yapmamış belediyenin bir kuruşunu kimseye geçirmemiş kimseye peşker çekmemiş bunu hak etmedi Başkanımız
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyorsun..ama yargı öyle demiyor,bak ceza bile vermiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ama zeki sarilanin oğlunu işe almak için sözleşmeleri işten çıkardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Avukat Amca (3 yıl önce)
    Başka sitelerde resmi yazıda var, inceleme fırsatı buldum. Ona göre söylüyorum. İtfaiye filan hikaye. Bu ceza öyle kolay kolay verilebilecek bir ceza değil. Hele ki iktidar partisi mensubu bir belediye başkanına!. Hiçbir şekilde, her hangi bir kademede devlet memurluğu yapamaz isa bey. Yeni başkan inşallah gereği gibi memlekete hizmet eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet bu iş ıtfaye hikaye başka işler var ama demiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • İtfaiye işte yersen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (3 yıl önce)
    Düşünüyorum da bu ceza başka bir partinin başkanı olsaydı birak 7 ay sonra göreve dönmeyi 1 dk o koltukta tutarlarımıydı onu....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebru Sağır (3 yıl önce)
    Eleştiriyi iftirayla karıştıran asaletten uzak zihniyetler bu kadar dürüst bir adama bu ithamları yapanlarda elbet hakkın adaletinden nasibini alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok dürüst olduğu için yalnışlıkla ceza verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Avukat Amca (3 yıl önce)
    Arkadaşlar gözünüz aydın, 657 Sayılı Devlet Memurları kanununun 48 Maddesinin 5 fıkrasında anılan suçlardan, (süre sınırı olmaksızın) hüküm giymiş biri Devlet Memuru olamaz, yeniden göreve dönemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)Avukat Amca isimli kullanıcı yorumuna
    Amcaaa o dediğin 1 seneden fazla olursa olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediye Başkani memur mu? Ne alâkası var? Valilik yazısında da ceza bitimine kadar görevden el çektirme ve o tarihe kadar geçici Belediye Baskanı seçilmesi gerektiği belirtilmis.
    0
    0
    Yanıtla
  • Derendeli (3 yıl önce)
    Tam komedi.! İtfaiye geç gitmiş. İhaleye fesat, yolsuzluk demiyorsunuz. Cidden merak ediyorum buna inanan var mıdır?. Öte yandan kanun açık! (657. Sayılı DMK 48/5 Görevi kötüye kullanma suçundan 1 gün dahi hüküm giyen biri asla geri dönemez..! Çok şükür. Gözün aydın Darendem.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne ihalesi bunlar daha neler neler gorkı ne yaptılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (3 yıl önce)Derendeli isimli kullanıcı yorumuna
    Belediye Başkanı memur değil ki DMK nın 48/5 maddesine muhatap olsun. Erken sevinmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazeyn (3 yıl önce)
    İtfaiyenin alakası yok ruhsat iptali ile alakalı adam gibi araştırın öyle haber yapın burada 10 aileyi 8 yıl mağdur etti 7 ay değil 7 yıl olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan tunctan (3 yıl önce)
    Bilmiyorum ne yapmaya çalışıyorsunuz yalan yanlış yorumlar yazarak bilip bilmeden birini karalamak hic yakışmıyor cezanın verildiği neden belli yolsuzluk bunun neresinde lokanta benim bir kaza oldu cok şükür ölüm yok giden malda benimdi adeletin vermiş olduğu cezada boynumuzun borcu isa özkan başkanım bana insifiayat kullanarak süre tanıdı rabbim kimseye göstemesin kaza oldu anlayacağınız isa özkan her dostuna yaptığı banada iyi niyet başkan sadece iyi niyetinin kurbanı ınşallah hakkını helal eder bunun yolsuzlugu nerede gereksiz yere hic kimse kimseye kırıcı olmasın memleket ufak herkes birbirinin yüzüne bakacak arkadaşlar buda beim yorumum isa özkan adamdır ama adam gibi adamdır hakkını helal et başkanım kınayanın başına
    0
    0
    Yanıtla
  • Giden mal benimdi demişsin üst katlardaki on daireyi hiç hesaba katmıyorsun sanırım yıllardır o aileler perişan naptın onlar içinde bir de şimdi pişkin pişkin cevap yazmışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Dosta başka vatandaşa başka mı? yönetiliyor bu belediye.Dosttan kasıt ne? seçmeni olmak yoksa tamamen duygusal mı? olmak.Akp li bir başkan hüküm giyiyorsa artık siz düşünün konunun boyutunu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan aslan (3 yıl önce)
    İsa başkan temiz, düzgün ve omurgalı bir insandır.devletinbir kuruşunu heba etmez.bu olay tamamen iyi niyetini istismar eden kişiler tarafından ve kötü niyetle tertip edilmiştir lakin rüzgar kayadan sadece toz götürür.isa başkan davasına sadık müstesna bir kişiliktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadersiz (3 yıl önce)
    Eğer bu gerekçeyle ise bu ceza fazla olmuş. Ama bu cezayı kibirin, mazlumların ahının, haksız makam ışgal etmenin bir karşılığı olarak görüp ders almak lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendenin Sesi (3 yıl önce)
    Başkanımıza çok büyük haksızlık yapılmış bir de hapis cezasından bahsediliyor bu kadar ufak bir gerekçe ile bu ceza mı verilmiş bu karar sorgulanmalı. Başkanımız olmadan 8 ay bile Darende için büyük kayıp başkan göreve dönsün yetkililere arz ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazeyn (3 yıl önce)
    Yanlış haber yapıyorsunuz malatyahaber.com itfaiye'nin geç gitmesi ile alakası yok olayın lütfen iyice araştırıp haber yapınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Köpek toplamayan belediye başkanlarına da ceza istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak i (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kopeklerle alıp veremediğin nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru (3 yıl önce)
    70 milyon borç az olmuş 700 milyon borç yaptı Süleyman Eser. İsa Özkana gelince bu daha başlangıç o kadar mazlumun ahı yerde kalmaz tek icratı mileötin ekmeği ile oynamak
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)Doğru isimli kullanıcı yorumuna
    isa başkan kimin ekmeği ile oynamış aksine isa başkanin seçim vaadlerini izle ilçemizdeki işsizliği çözmek için 3000-5000 kişiye istihdam sağlamak için canla başla çalışıyor. Dağ gibi adam koca ilçenin yükünü omuzladı 2 senede saçı ağardı omuzlari çöktü. İsa başkan kimsenin ekmeği ile oynamaz çünkü isada iyi bilirki ekmekle oynayan ekmeğe muhtac olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ilıcalı (3 yıl önce)
    Ilıca nın birkaç yolu seçimden önce kumlandi asfalt için Seçimden hemen sonra yapılacak denildi.daha asfaltlanacak. Bunlar kandırıla kandırıla kandırmayı öğrenmişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Usulsüz işlerden sıra gelmiyor olabilir usulsüz ihaleler falan bitsin asvalt gelir hizmet gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (3 yıl önce)
    İyi bir seçim malzemesi.az bir farkla aldığı darende yi artık bir daha ki seçimde akp kaybeder.akçadağ ve arapgirin yanına darende ve doğanşehir de eklenecek gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa 444444 (3 yıl önce)mlx isimli kullanıcı yorumuna
    Mechul bir şekilde aldii
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sözen (3 yıl önce)
    Darende bu kabil haberlerle anılacak bir ilçemi Seçimlerde onca değerli kültürlü,üniversite mezunu adayv varkenDaha önce aday yapmadıkları Sn.Isa Özkan'da iısrar ederek onu aday yaoan milletvekilleri utanmayacaklarmı şimdi.Yazık oluyor Darendeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Sözen keşke ismini yazmasaydın Süleyman eserin başdanışmanı 70 milyon borçlandırdınız belediyeyi gelmiş bu yorumu yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • selim buyuk (1 yıl önce)Malatya isimli kullanıcı yorumuna
    70 milyon borç dediği 70 liradir isa özkan henüz yeni para eski parayı ayırt edemiyor diye biliyoruz.videolarını takip ederseniz görürsünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir abi yangına körükle gitmesen olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)
    Böyle saçma birşey için cezamı verilir el insaf, demek ki İsa başkan doğru yolda hizmet edeni sevmezler zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Hangi hizmetler sıralarmısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizmi görmüyoruz sizmi Darende de yaşamıyor veya görmüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklısın gerçekten saçma bir gerekçe..Ama kimbilir belki Allah kibrin cezasını böyle vermek istedi.Ders alınırmı ? Oda nasip işi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizden birisi yapınca böyle şey mi olur , Chp yapınca auvvv
    0
    0
    Yanıtla