SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Belli Bir Bölümü Değil, Herkesi Kucaklayan' Sözü..

0
Güncellendi - 2018-12-24 20:45:23
'Belli Bir Bölümü Değil, Herkesi Kucaklayan' Sözü..
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bazı mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, muhtarların toplumda ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “Demokrasi bir nehirse, muhtarlar o nehri besleyen kaynaklardır” dedi.

Malatya’da bazı mahalle muhtarları,  Gürkan’ı ziyaret etti. Burada konuşan Başkan Gürkan, muhtarların önemine dikkat çekerek, “Biz her zaman şunu ifade ettik. Eğer demokrasi bir nehirse, muhtarlar o nehri besleyen kaynaklardır. Hakikaten seçilmişlerin en öncelikli seçilen insanlar muhtarlardır. Muhtarlar partiler üstü bir değerdir. Çünkü o mahallede en güvenilen kişiyi mahalleli seçiyor. Netice itibariyle hiç bir amblemin altına girmeden, hiç bir fikir ve ideolojinin altına veyahut ta dernek kapısına girmeden sadece şahıs olarak milletin önüne çıkıp ‘bana oy verin’ diyorsunuz ve millet size teveccüh gösteriyor, buda demokrasinin en tekabül ettiği, en güzel örneklerin sergilediği seçim olgusudur. Önümüzde 31 Mart 'da yerel seçimler ile birlikte belediye başkanları ve meclis üyeleri ile birlikte muhtarlarımızın da seçimleri olacak. Bu seçimlerde sizlere başarılar diliyorum. Burada önemli olan seçim hadisesini nefsimizle bütünleştirmeme olgusudur. Nefsimizle birleştirdiğimiz zaman sıkıntıya gireriz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenine layık olacağını belirten Başkan Gürkan, “Bizlerin burada olmasını ve Cumhurbaşkanımızın teveccühü sizlerin sayesindedir. Cumhurbaşkanımızın halkın isteğine kulak verme olgusunun sonucu bugün sizin yanınızda ve karşınızdayız. Sizlerin güçlü desteklerini istiyorum. Sizlerin güçlü destekleri, sizin şahsınız veya benim şahsım için değil, bu memleketin istikbali için, bu memleketin geleceği ve çocuklarımızın geleceği için, memleketin huzur, refahı, birlik ve beraberliği için bunu yapmak zorundayız. Birde herkes kendisi belediye başkanı olacakmış gibi yoğun bir çalışma içerisinde olması lazım. Hangi görüşte olursa olsun, hangi düşüncede olursa olsun, hangi siyasi partiye mensup olursa olsun, hangi inanç değerlerin mensubu olursa olsun, Malatya ortak paydası olarak Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlama noktasında hep birlikte ele ele vereceğiz. Ben inanıyorum ki, Türkiye rekoru Malatya'da kırıldığında Türkiye'deki siyasi konsept anlayışı, Türkiye'deki propaganda anlayışı değişecek. Artık hedef kitle belli bir bölüm değil, bütün orada yaşayan herkesi kucaklama anlayışı içerisinde bir siyasi anlayış gerçekleşecek” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AHMET (5 yıl önce)
    İŞBİLEN kardeşim,siyasette işbilmek veya işin ehli olmak önemli değil.Bol bol vaad edeceksin ve doğru söylemeyeceksin bu da yetmez LİDER in seni adam yerine koyacak.İşte örnek bu haberde...
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (5 yıl önce)
    Sayın başkanım lütfen sesimizi duyun toki karagöz mahallesindeki bitmeyen inşaatın mağdurlarıyız lütfen sesimizi duyun 300 aile perişan allah rızası için sesimizi duyun
    0
    0
    Yanıtla
  • İŞBİLEN (5 yıl önce)
    bütün üniversitelerde kamu yönetimi diye bir bölüm var.bence türkiye genelinde bütün il , ilçe ve kasaba yerleşim birimleri belediye başkanları hatta mahalle muhtarlarına kamu yönetimi bölümü mezun olma şartı olmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla