SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Beni Hedef Alarak Ateş Açtılar' İddiası..

0
Güncellendi - 2021-06-06 02:27:10
'Beni Hedef Alarak Ateş Açtılar' İddiası..
A- A+ PAYLAŞ

Mehmet Buyruk Caddesi'nde yürümekte iken kendisine ateş açıldığını öne süren şahsın ifadesi üzerine, iki şüpheli bir adet pompalı tüfekle yakalandılar.

Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, M.Ç. adlı şahıs, Mehmet Buyruk Caddesi'nden evine giderken, hasım oldukları C.Y. ve K.Y. tarafından, kendisine pompalı tüfekle 3 el ateş edildiğini, ancak kendisinin olayda yara almadığını, kaçarak olay yerinden uzaklaştığını bildirdi. Bu ifade üzerine araştırmaya başlayan polis, olayın olduğu yerdeki bir binanın kapıcı dairesine saçma isabeti olduğunu belirlerken, 3 adet boş kartuş buldu. Polis, bir süre sonra olayın failleri C.Y. ve K.Y.'yi bir adet pompalı tüfekle yakalayarak gözaltına aldı.

HIRSIZLIK ŞÜPHELİLERİ DE YAKALANDI..

Bu arada, hırsızlık şüphelilerinin kullandığı iki aracın Gaziantep'ten Malatya'ya gelecekleri yolundaki ihbar üzerine harekete geçen polis, Malatya girişinde araçları durdurdu. Araçlardan birinde bulunan ve Gaziantep'te hırsızlıktan aranan S.Y. adlı şahıs yakalanırken, araçta 4 adet kapı açma aparatı ve bir adet pompalı tüfek (fotoğrafta) ele geçti. Şahıs gözaltına alınırken, soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız