SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beni İlçeye Turist Olarak Göndermediler"

0
Güncellendi - 2019-10-31 06:40:38
A- A+ PAYLAŞ

"LOJMANDA YATMAYA, MAKAMDA OTURMAYA GELMEDİM".. Darende İlçesinin yeni  kaymakamı Malik Çalışır, ilçeye gelerek görevine başladı

Enver Hakan Zengince'nin Kars- Digor Kaymakamlığı'na atanmasından sonra, 105’inci dönem kaymakamlar atamaları kapsamında Darende Kaymakamlığı görevine atanan Malik Çalışır görevine Cumhuriyetin 96. kuruluş yıl dönümünde başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl dönümü kutlamalarına katılan Kaymakam Malik Çalışır , burada yaptığı açıklamada, “Darende ilçemizde daha yeni göreve başladım. Ben buraya lojmanımda yatmaya, makam odamda oturmaya gelmedim. Beni ilçeye turist olarak da göndermediler. Darende’ye Cumhurbaşkanımızca bu ilçede makamı bu ilçede devleti temsil eden devlet memuru olarak atandım. İnşallah bu günden itibaren sizlerle birlikte güleceğiz, sizlerle birlikte ağlayacağız. Sizin sevinciniz benim sevincim. Sizin hüznünüz benim hüznüm. Sizin kederi benim kederim olacaktır. İnşallah artık Darende ile yani sizlerle aynı ekmeği yiyerek aynı suyu içeceğiz , aynı havayı teneffüs edeceğiz” ifadelerini kullandı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (4 yıl önce)
    Darende turist alan bir ilçemiz. Kaymakam Bey turistlerin boşuna mı geldiğini söylemek istiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hakan (4 yıl önce)
    Bu cümleye şunu derler. Ne için gönderdiler seni?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Neden acaba böyle bir şekilde yorum yapmış.Şimdi bu ilginç açıklamadan sonra Darendeye olan ilgim bir kat daha arttı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Kaymakam uygunsuz bi konuşma yapmış, ne yani diğerleri lojmanda yatıp turist olarak mı geliyor? Yeni atanmış olmanın toyluğuna veriyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (4 yıl önce)
    Görecez sayın kaymakamın yapacağı işleri,hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın kaymakam bey size turist olarak Darende ye geldiniz diyen birisinin olması mümkün değildir biz Malatyalılar devlete devlet büyüklerine ve devletimizi temsil eden ildeki büyüklerimize her zaman saygı ve sevgide kusur etmeyiz . görevinizde başarılı olmanız dileğiyle hoş geldiniz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    göreve başlarken yapılan bu açıklama biraz ters olmuş ,sanki öncekiler ya da diğer kaymakamlar lojmanda yatıyor.sayın kaymakam üzerine düşen görevi layıkıyla yaparsa takdiri vatandaş verir.
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (4 yıl önce)
    Vallahi helal olsun bir zamanlar Hekimhan da bir bayan kaymakam gelmişti şimdi vali oldu sanırım yav helal olsun resmi kurumları varya olması gerektiği hale getirdi yıllardır yatanları uyandırdı kaymakam dediğin böyle olur adam haklı trist olarak gelmedi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi.coşkun (4 yıl önce)
    Sayın.kaymakamım.hoş.geldiniz.yeni.göreviniz.hayırlı.olsun .derendemize.hayırlı.işler.getirmenizi.temenni.ederim
    0
    0
    Yanıtla