SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beni Mest Etti, Çok Mutlu Oldum"

0
Güncellendi - 2019-11-17 02:37:07
A- A+ PAYLAŞ

9.Malatya Uluslararası Film Festivali etkinlikleri kapsamında Malatya’da bulunan Türk sinema ve tiyatrosunun emektar ismi sanatçı Meral Çetinkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.

Türk sinemasının çok kıymetli ve değerli oyuncusunu misafir etmekten onur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Malatya’mıza hoş geldiniz. 9. Malatya Uluslararası Film Festivali sinema günlerinin başta sanat camiasına, Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Sanat adına yapılan bu festivalin bir temel oluşturmasını ve faydalı olması umuduyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Başkan Gürkan, “ Film Festivalinin ileri ki zamanlarda daha da genişleyerek ve geniş kitleleri kapsayacak bir yapı içerisinde yerini alır. Sinemamıza faydalı olması ve sinemamız nezdinde toplumumuzda insanların kişiliğinin ve benliğinin oluşması noktasında güzel filmlerin beyaz perdeye ve ekranlara aktarılarak, gelecekteki toplumumuzun milli birlik ve beraberlik anlamında ülkemizin istikbali noktasında hem fikir olma noktasında toplumsal bir yapının temelini oluşturur” şeklinde konuştu.

Çocukluğumuzda sinemaları izledik. Sinemadaki jönler ve sinemadaki roller bizim için yol haritası oldu. Kişilik ve benliğimizin oluşmasında önemli bir katkı sağladı. Önemli ve esas olan dünya sinemasında oynadığımız hayat filminde rollerimizin güzel olması temennisinde bulunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Sinema ve Tiyatro sanatçısı Meral Çetinkaya ise, “Bu kadar güzel bir hedef ve amaç bu festival ile ilgili güzel sözler duymak beni mest etti, çok mutlu oldum. Zaten sizin elinizi bu sebepten dolayı çok sıkmak istedim.  Bu festivalin yaşaması gençlerimizin ve geleceğimizin daha duyarlı ve daha güzel olması içindir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra günün anısına Sanatçı Çetinkaya’ya kayısı ve kayısı kristali hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız