SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim Takımım Çok İyi Oynadı, Puan Aldı"

0
Güncellendi - 2021-12-07 00:13:42
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumidica, Konyaspor’u çok iyi analiz ettiklerini ve altın değerinde bir puan aldıklarını söyleyerek, “Ocak ayından itibaren Malatyaspor'un başka bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacağız” dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor deplasmanında golsüz berabere kaldıkları maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugün evinde çok iyi oynayan bir takıma karşı oynadıklarını dile getiren Marius Sumudica, "Bu sezon henüz evde kaybetmediler. Taktik olarak onları kapattık. Hiç büyük şans vermedik. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Bu hafta içi yaptığımız hazırlıkları birebir uyguladılar. Konyaspor'u çok iyi analiz ettik. Son iki maçta da gol yemedik. Bir alt lige düşmeme mücadelesi veren ve baskı altında bir takım için alınan puanlar ve gol yememek çok önemli. Ocak ayından itibaren Malatyaspor'un başka bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacağız. Tabii sahip olduğum oyunculardan da çok mutluyum. Bugün altın değerinde bir puan aldık” dedi.

“Futbolu daha fazla öğrenmelisiniz”

Sumudica, bir gazetecinin takımın savunma ağırlıklı oyun tercihine ilişkin sorusuna ise, "Benim görüşüm böyle değil. Benim takımım çok iyi oynadı ve bir puan aldı. Bazen bir puanla küme düşmezsiniz, bazen de şampiyon olursunuz.  Seni Malatya'ya davet ediyorum. Takımla beraber antrenman yapmanızı istiyorum. 10 oyuncum 20 yaşın altında. Ben de size soru sormak istiyorum. Neden Sumudica her maç maksimum 1-2 oyuncu değişikliği yapıyor? Futbolu daha fazla öğrenmelisiniz" diye cevap verdi ve toplantı salonunu terk etti.

Konya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Emin (2 yıl önce)
    Bir oyuncunun 20 yaşında olması eksik bir şey değil yanlış da değil . Bugün Avrupada gençler ağırlıklı zaten. Genç düşmanlığı niye. Sırf haci Osmanı 20 yaşında diye dün oynatmadın yazık ettin bence . Adam çok hızlı ve yetenekli idi. Adamı 90+3 alarak resmen hakaret ettin. En azından yaşlı ve yorgun Adem'in yerine olabilir di. Sen çok büyük konuşuyorsun şöyle yapacam böyle yapacam diyorsun ama sonra başka bir şey diyorsun. Takımın yedeklerinin hepsinin yeteneksiz dedin Hagi Osman Türkiye kupasında yaptıklarını gördün. Ama gururundan daha önce söylediklerinden vazgeçmeyerek almadın. Adamı yeteneksizmiş gibi uzatmalarda aldın oyuna.Sırf inadındından.Senin kadar belki bilmiyoruz ama Adem'i santrfor olarak ilerde tek başına oynatmaktan daha akıllıca olurdu alman.Çünkü adam pivot değil. İki hafta maç kazandık bu takım çok çok akıllı iyi oyuncular dan kurulu demedin mi. Bu oyuncularla farklı hedeflerim var demedin mi büyük konuşarak. İki maç kaybettik takımı ve oyuncuları gömdün . Dünkü maçta sadece Tetteh yokdu övdüğün takımda . On kişi defans yaparak yine de başarılı olamadık. Çünkü kalecinin inanılmaz kurtarışları olmasaydı. Bu gün böyle konuşmayacaktın. Övmeyecektin yine gömecektin takımını. Seni Ertaç kurtardı.Takımı oyuncuları gömecektin bilmiyorum. Ki bunu yapıyorsun. Tamam takımda olmaması gereken oyuncular var evet. Ama bir Giresun dan daha kaliteli oyuncular var. Giresun'un o kadro ile yaptıkları ortada Şimdi diyorsun ki ikinci yarı uçacağız diyorsun kime neye güvenerek. Bence çok erken konuşma. Çünkü söylemlerin ile güven vermiyorsun. İnşallah dediğin oyuncular alınır ve bunu yaparsın.bundan en çok biz mutlu oluruz. Yıllardır ne sıkıntılar çekiyoruz. Bilmiyorum bunlar benim hislerim. Yanılıyor olabilirim belki. Sadece bir eleştiri. Farklı yerlere çekmeyin. Katılmaya bilirsiniz saygı duyarım. Hocayı eleştirmek takımı sevmemek değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    iki haftadır takımda gördüğüm hatta 3 haftadır belirgin bir disiplin ve düzelme var, tek eksiklik gol yollarında çoğalamamaları ve etkin pozisyon üretememeleri , bunu da çözersek komple bir takım olacak gibi duruyor, tabi 4 bileşende sıkıntı çıkmazsa 1-yönetim (başkan) 2-futbolcular 3-teknik ekip 4-taraftar
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Sumidica'yı belki çok eleştiririm ama kardeşim senin kadronda ofansif oynayıp,takımı skor olarak ileriye taşıyacak oyuncu olmadığından dolayı hoca akıllı davranıp ne alırsam kazançtır mantığı güdüyor.Bu da iki haftada 2 güçlü takıma karşı alınan 2 altın puan olarak geri döndü.Beraberlikler bir takımı kurtarmaz seri galibiyetler şart bu sıralarda ki takımlar için. Devre arası 7 kaliteli oyuncu alınabilirse seri yakalanır ve umut artar.Kur yükseldi bu yönetim kur düşükken bile allaha emanet transferler yaptı ki şimdi nasıl olacak anlaşılır gibi değil.Keşke devre de yeni bir yönetim gelebilse taze kan olarak belki ihtimaller yükselir ama zor gözüküyor.Kanımca bu sene bu lige veda edilecek gibi görünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Senin Allahina kurban sumudika.kim olsa bırakır giderdi.eğer başarırsan bu taraftarin gönlünde ölene kadar yerin olacak.KRALLLLLLLLL
    0
    0
    Yanıtla
  • Taylor (2 yıl önce)
    Gevrek istifa etmek için illa takımın düşmesi mi gerek..çok kazanma hırsı takımı riziko etmenin anlamı yok . Alt liglerde toplanan gençleri alıp, üst liglere uçuk fiyatlarla satmak hayalin bu sefer suya düşmüş görünüyor. Takımı çok zor duruma soktun onurlu bir şekilde bırak bu takımı bu sahipsiz şehir'e yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Hoca akıllıca davranıyor, bu kadroyla yapılacak en mantıklı iş devre arasına kadar her maçtan en az 1 puan toplayıp devre arası en az 5-6 sağlam takviye yapmak. Yönetim takviye yapamayacaksa bir zahmet erken kongre kararı alıp tadını kaçırmadan bırakıp gitsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Hagi osman gibi bir yeteneğimiz var hiç olmasa ona bu ayıbı yapma.Gücumda çoğalamayan savunmada ertaç ın insafına kalmış bir takım kurgusu ile böyle bir puana sevindiriyor işte.biraz cesur olmalı gençlerede şans vermeliyiz.Hiçbiri Adem,mallan ve hafezden daha kötü performans göstermezdi.biraz özgüvenimiz olsun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Eli öpülecek hoca ligin en kötü kadrosuna sahip takım 1 tane kanat oyuncusu yok üstüne fofana ile dalga geçilmiş 400 bin euro ya anlaşılıp anlaşmadan sonra 250 bin euro ya gel oyna denmiş o da samsun a gitmiştir amatör teknik direktör irfan buz la lige başlanmış eldeki kötü malzemeye göre bu takım yine iyi puan topladı kendini başkan sanan hiç bir yerde saygınlığı zerre kalmamış koltuğu bırakmayan Adil gevrek İSTİFA....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın Kamil Can sanırım Adil Gevrek'le yatıyor onunla kalkıyorsunuz. Bence bu gibi istemlerin takıma faydasından çok zararı var.Tamam Adil Gevrek gitsin.100 milyon borcu olan takımı kim almak ister?Varmı elini taşın altına koyacak aday?YOK.Bazi adı geçenlerin de bu takımı farklı emelleri için kullanabilirler.Bu takıma aday çıkaracak tek adam Sn Selahattin Gürkan 'dır sezon başındaki gayretleri yeterli olmadı. Bırakın sezon sonuna kadar mevcut yönetime sabır gösterip takımı insaallah ligde tutup,daha güçlü bir yonetim beklentisine girelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (2 yıl önce)
    Malatya puan aldıkça birilerin zoruna gidiyor vaktizamanda Hıncal Uluç da benzer şeyler sormuştu Nedir karın ağrınız Hocam ızı kutluyoruz takıma mücadele azmi kazandırmış
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    İşin zor sumudica herkes düştü diyor hemde Altan üçüncü olarak çok moralimiz bozuk seyirci olarak damada guveniyorduk seninde bir dediğin bir dediğini tutmuyor sanki tercüman mide ocakta değiş senin demediklerini söylüyor gibi geliyor..bu takım iyi hocam hiç transfere gerek yok belki iki orta saha haci osmana şans daha çok ver. Hayırlısı adil gevrek varsa sorun yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Malatyaspor son derece akıllı ve mantıklı oynadı hocam sizi ve takımı tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Hocam yorumlarimda 5,4,1 oynatirsan deprasmanda puan aliriz ve oynadilar puan aldilar iceride 4,4,2 oynat
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Bu kangern olmuş Takımı hala yaşatmaya çalışıyorsun ya helal olsun sana
    0
    0
    Yanıtla