SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Berk Yıldız Kiraya Verildi

0
Güncellendi - 2019-08-28 21:06:21
Berk Yıldız Kiraya Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un genç oyuncusu Berk Yıldız'ın, 1 yıllığına daha Adana Demirspor'a kiraya verildiği bildirildi.

Yeni Malatyaspor'a önceki sezon Elazığspor'dan transfer edilen, aynı zamanda ümit milli takım oyuncusu da olan genç futbolcu, geçtiğimiz sezon 2 yıllığına Adana Demirspor'a kiralanmıştı. Ancak genç oyuncu, Haziran ayında sözleşmesini feshederek Yeni Malatyaspor'a dönmüştü.

Berk Yıldız'ın yeniden Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a 2019- 2020 sezonu için de kiraya verildiğine ilişkin açıklama, Adana Demirspor'un resmi internet sitesinden duyrulurken, Yeni Malatyaspor Kulübü'nden bu konuda bir açıklama olmadı.

Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Berk Yıldız, sol kanatta forma giyiyor. Geride kalan sezonda Spor Toto 1.Lig’de Adana Demirspor formasıyla 32 karşılaşmaya çıkan Berk Yıldız, 2 bin 187 dakika sahada kalırken, bu karşılaşmalarda 8 gol atıp, 4 de asist yaptı. Berk Yıldız, Play-off’ta ise 2 karşılaşmada 180 dakika görev aldı ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Berk Yıldız, 2017-2018 sezonunda Yeni Malatyaspor ile Spor Toto Süper Lig’de 4 karşılaşmada 17 dakika görev almıştı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • BABA (4 yıl önce)
    Çok yazık..... Sergen'in yanlışı bir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    futbolcu oynamak ister. banko oynadığı takım varken ayda yılda 1 10dk oynayacak malatyasporda kalacak hali yok ya. profesyonel düşünün. iyi yapmışsın küsüp mağlup olmamıza sebep olmaktansa gitmesi daha hayırlıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    AKILLININ AKLI FİKRİ ORADAYDI ZATEN! BİR SÜPER LİG TAKIMINDA AMA GAYRET GÖSTERİP KENDİNİ GELİŞTİRECEK YERDE O ATTAN İNİP EŞEĞE BİNMEYİ TERCİH ETTİ! GÖNDERİLMESİ İYİ OLDU BEDENİ BURADA RUHU BAŞKA YERDE OLANDAN KİMSEYE FAYDA GELMEZ..!
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    türk futboluna gençleri yetiştirelim diyoruz. ama süperligde de fırsat vermiyor yedek kulubesinde paslandırıyor sonrada kiraya gönder.. trabzonu bu konuda takdir ediyorum. trabzon gerçekten de futbol şehri.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    basarilar insaallah daha iyi donersin dovmesiz
    0
    0
    Yanıtla