SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş Kafilesi Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2021-03-01 19:12:56
Beşiktaş Kafilesi Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor maçı için kente gelen Beşiktaş’ı taraftarları havaalanı çıkışında coşkuyla karşıladı.

Süper Lig’in 28. haftasında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, özel bir uçakla saat 17.30’da kente geldi. Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcuları taşıyan Beşiktaş otobüsünü ise havaalanı çıkışında siyah-beyazlı taraftarlar durdurdu.

Konfeti ve meşalelerle takımlarını karşılayan taraftarlar, futbolcular ve Teknik Direktör Yalçın’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Beşiktaş kafilesi karşılamanın ardından, Salı akşam saat 19.00’da Yeni Malatya Stadında oynanacak karşılaşma öncesine kadar konaklayacakları otele geçti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bunlar Elazığ lilar Elazığ önce kendi değirmeni ni kurtasin sonra şak saksagini düşünsün
    0
    0
    Yanıtla
  • kavuncu (3 yıl önce)
    karşılayan kişiler malatyalı değil büyük ihtimalle hepsi elazığlı gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (3 yıl önce)
    Bu görüntüler fevkalede üzücü.Annesinden ve babasından biri Malatya’lı veya uzun yıllar Malatya’da yaşayan , futbolseverlerin candan Malatyaspor’u desteklemesi gerekir.Birazda suç büyüklerde .Çoçuklar küçükken büyükleri tarafından sanki kanunmuş gibi üç büyük takımdan birine yönlendiriliyor.Bizim içimizde ruhumuzda en BÜYÜK MALATYASPOR ve Malatya takımlarıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • DİLAVER GÜR (3 yıl önce)
    tek kelime ile yazıklar olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (3 yıl önce)
    Bu arkadaşların kimliğinde Malatya yazıyorsa yazık bize...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (3 yıl önce)
    Bu arkadaşlar ne Malatyalı nede Malatyasporlu olamaz taraftar alınsa beşiktaş tarafına giderlerdi sözün bittiği yer!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer44 (3 yıl önce)
    Bu konuda Trabzon ile Bursa’dan ders almalıyız. O kadar Beşiktaş’ı seviyorsanız gidin Trabzon’da karşılayın. Bunlara inat Malatya, Malatyaspor diyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (3 yıl önce)
    büyütülmüş istanbul takimları her malatya ya gelip böyle görüntuler gordükten sonra malatyalilar ,bu takımı haketmiyorlar diye isyan ediyorum,biraz edep biraz saygı duyun kimliginizde yazan şehre karşı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (3 yıl önce)
    Malatyali olupta başka takımı tutmak Malatya liya yakışmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasütlük varsa olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (3 yıl önce)
    Yazık Birtane Malatyaspor var Malatyasporumuz küme düşerse bu Beşiktaşlıların napacagini dusunmeleri lazım burası deplasman beyler adamlar şehre girince tırsacaklar havaya sokmayın bunları malatyali malatyasporludur
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Şaşırıyorum rakip takımların karşılanmasını manşetlerde veriyorsunuz. Fan sayfası sanırım. Nedense Malatyaspor taraftarının yaptığı hiç bir organizasyonu yayyınlamıyorsunuz. Üzülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla