SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş, Yeni Malatya Maçı İçin Çalıştı

0
Güncellendi - 2021-09-01 02:06:08
Beşiktaş, Yeni Malatya Maçı İçin Çalıştı
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş, Süper Lig’in 4. haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, Pazartesi akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Ardından 5’e 2 ve pas çalışmaları yapıldı. İdman, dar alanda oynanan çift kale maçın ardından yapılan şut çalışmasıyla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına, Salı günü saat 11.00 ve 17.00’de yapacağı çalışmalarla devam edecek.

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Bu habermi bize ne Beşiktaşın antremanından
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Adamlar şimdiden ara vermeden başlamış bizimkiler kafadan 3 5 gün izin vermiştirr 2 maçta da çok kötü oynayarak direklerin koruması ile galip geldik kimse 2 galibiyete yanılmasın takımın çok ama çok eksiği var 10 numara yok sağ bek yok önlibero yok transfer acil yapılmalı
    0
    0
    Yanıtla