SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş-BYMS Maçı Uğurlu'nun

0
Güncellendi - 2019-12-14 22:06:14
Beşiktaş-BYMS Maçı Uğurlu'nun
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 15.haftasında 15 Aralık Pazar günü İstanbul’da oynanacak olan Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Süper Ligin 15.haftasında görev yapacal olan hakemleri açıkladı. Buna göre, 15 Aralık Pazar günü 19.00’da Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mustafa Emre Eyisoy ile Samsun Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Samet Çiçek yapacak. Müsabakada, Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Sarper Barış Saka ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmada Sakarya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Atilla Karaoğlan VAR, İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Kerem Ersoy ise AVAR hakemi olarak görev yapacak. 

Süper Lig’de 15.hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler şöyle:

13 Aralık Cuma

20.30 Aytemiz Alanyaspor-Antalyaspor: Zorbay Küçük 

14 Aralık Cumartesi

15.00 Çaykur Rizespor-Kasımpaşa: Ümit Öztürk

17.30 Gençlerbirliği-Göztepe: Cüneyt Çakır

20.00 Galatasaray-MKE Ankaragücü: Ali Şansalan 

15 Aralık Pazar

14.00 Gaziantep Futbol Kulübü-İstikbal Mobilya Kayserispor: Özgür Yankaya

16.30 Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe: Ali Palabıyık

19.00 Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu 

16 Aralık Pazartesi

20.00 Trabzonspor-Yukatel Denizlispor: Halis Özkahya

20.00 Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor: Hüseyin Göçek.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız