SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beşiktaş'la Gökhan Töre Pazarlığı

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi devam etmesine karşın Beşiktaş’ta forma giymek isteyen Gökhan Töre’nin siyah beyazlı takıma transferine ilişkin pazarlıklar sürüyor.

Yeni Malatyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gökhan Töre, sezonun sona ermesinin ardından yönetime, Beşiktaş’a gitmek istediğini belirtmişti. Güncel piyasa değeri 500 bin Euro olan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncunun siyah beyazlı takıma transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Beşiktaş’ın Gökhan Töre’ye karşılık Lens'in yanında bir isim daha önerdiği iddia edildi.

Yeni Malatyaspor yönetiminin Lens ve önerilen diğer oyuncuya karşılık Gökhan Töre’nin Beşiktaş’a transferine sıcak baktığı ancak Lens’in maaşı konusunda anlaşma sağlanamaması nedeniyle transferin netleşmediği öğrenildi.

2019-2020 sezonunda sarı siyahlı kulübe katılan Gökhan Töre’nin sözleşmesi Mayıs 2021'e kadar uzatılmıştı. Beşiktaş’a dönmek isteyen 28 yaşındaki sağ kanat, 3’ü Avrupa Ligi, 2’si Ziraat Türkiye Kupası ve 22’si Süper Lig olmak üzere 27 karşılaşmada görev aldı. Avrupa Ligi Ön Elemelerinde yaptığı 2 asistle dikkat çeken tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de 22 karşılaşmada bin 488 dakika sahada kalırken, 1 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyam için (3 yıl önce)
    LENS in yanında verilecek futbolcu dandikse almayın. GÖKHAN TÖRE tek başına 2 değil 3 futbolcu değerinde. Çünkü LENS in de bir numarası yok. Beşiktaşa yararı olmadığını televizyonda her maç izleyerek görüyoruz. LENS in yanında diğer futbolcu İlk 18 de yer alan bir futbolcu olursa olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    adam büyük şehir da oynar tabi bar yok eğlence mekanı yok kim nede malatya yayı ekmeği için gelen yokki her gelen hemen nasıl istambula gitmenin hesabını yapıyor gitsin bi hayır gelmez artık bizi istemeyeni bizde istemiyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bencede Lens gelirse ikinci Dia ya da yiğithan güveli olur.artık geçmişden ders alsak iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Gökhandan bu saatten sonra Malatyaya fayda gelmez.Makul bir fiyatla ve takasla değerlendirilebilir sakın ha sakın Lens gelirse yatar maaşınıda tıkır tıkır alır.Umut olursa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Umut Nayir + alabildiğince para iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Umut nayir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Lens gelirse 2.Dia olur. Yan gelip yatar.
    0
    0
    Yanıtla