SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beton İddiası Çok Kızdırdı, Ağbaba'ya Saydırdı

0
Güncellendi - 2021-04-25 04:24:06
Beton İddiası Çok Kızdırdı, Ağbaba'ya Saydırdı
A- A+ PAYLAŞ

AĞBABA AİLE ŞİRKETİNDEN BELEDİYEYE BETON SATIŞI İDDİASINI GÜNDEME GETİRDİ, ÇINAR'DAN TERÖR- TERÖRİSTLERLE SİYASET SUÇLAMASI GELDİ..  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar; Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın, "Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşil Topsöğüt Konakları inşaatına, Başkan Mehmet Çınar'ın ailesine ait firmadan gaz beton ve hazır beton satın alındığı" yolundaki iddalarına sert ifadelerle cevap verdi.

Açıklamasında, Yeşilyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Yeşil Topsöğüt Konakları konusunda Veli Ağbaba'nın "Bakan kendi bakanlığına dezenfektan satınca, belediye başkanı da hazır beton satıyor. Malatya’da gaz beton, hazır beton alınacak başka firma yok mu? Bir belediye başkanı, yönettiği belediyeye kendi şirketinden malzeme satabilir mi?" sorusuna, cevap veren Mehmet Çınar,  "Şirketler kendi menfaatlerini gözeterek ticarî faaliyetlerini organize ederler" dedi.

Başkan Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi'nin 136 konut, 6 iş yeri ve kapalı otoparktan oluşan lüks Yeşil Topsöğüt Konakları (Konutları) Projesi'nde, ailesine ait şirketten gaz beton satın alındığı iddiasını reddetmedi. Çınar açıklamasında, "Aileme ait olan firma Malatya ile çevresinde gaz beton imalatı yapan tek firmadır" ifadesine yer verdi.

CHP ve Veli Ağbaba'ya terör örgütleri ve teröristlerle ilişkili siyaset yapma ithamında bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, medya kuruluşlarına 25 Nisan 00.59'da geçilen yazılı açıklamasında; Ana muhalefet Partisi CHP'yi ve CHP Malatya Milletvekil - Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'yı, terör örgütleri ve teröristler ile ilişkili siyaset yapmakla itham etti ve bu tarz siyasetin Malatya için utanç kaynağı olduğunu vurguladı

Başkan Mehmet Çınar; üç defa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını geçirdiği açıklamasında, Veli Ağbaba'nın iddialarının temelinde, Ağbaba ailesinin de gaz beton satışı yapması olduğunu ileri sürdü.

Çınar'ın zehir zemberek açıklaması

CHP Malatya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, "Kendi belediye tesislerine beton satan belediye başkanı" olarak itham ettiği Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın bu iddialara karşılık yaptığı açıklama şöyle:

"2009 yılından bu yana, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, AK Parti’nin AK kadrolarında çeşitli kademelerde görev yapmaktayım.

Bugüne kadar  Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere teşkilatımız ve bize güvenen yol arkadaşlarımızı mahcup etmemek için, ilkeli ve ahlâklı bir duruşla, memleketimizin menfaatlerini öne alan bir gayret içerisinde olduğumuz bütün kamuoyunun mâlumudur.

Son günlerde birtakım iftirâlar ile organize bir şekilde; partime, kurumuma, şahsıma ve aileme yönelik itibar suikastları ve algı operasyonları ile saldırılar düzenlenmektedir. Ailemin sahibi olduğu şirket ile kurumumuz arasında irtibat kurulmaya çalışılarak şahsımı, yüklenici firmaları ve kamu kurumu olan belediyeyi yıpratmak amacıyla, haber adı altında, yayınlar ve sosyal medyada paylaşımlar yapıldığı görülmüştür. Sözcü Gazetesi İnternet Sitesinde yer alan 24.04.2021 tarihli yayın da bu kapsamdadır.

"Aileme ait olan firma Malatya ile çevresinde gaz beton imalatı yapan tek firmadır"

Söz konusu yayında bahsi geçen projeler Kamu İhâle Kanunu çerçevesinde yapılmış ihâleler sonucunda yasal yükleniciler tarafından yapılan işlerdir. Söz konusu işler nedeniyle kullanılacak malzemelerin seçimi konusunda şahsımın ve belediyemizin herhangi bir biriminin yönlendirmesi söz konusu olamaz! Söz konusu işler nedeniyle belediyemiz herhangi bir alım yapmamıştır. Kaldı ki bu, yapılan ihâle kapsamında mümkün de değildir. Şirketler kendi menfaatlerini gözeterek ticarî faaliyetlerini organize ederler. İlgili yüklenici şirketler de bu kapsamda hareket etmişlerdir. Belirtmekte fayda var ki aileme ait olan firma Doğu Anadolu Bölgesi ve dolayısıyla Malatya ile çevresinde gaz beton imalatı yapan tek firmadır.

"Malatya ilinde gaz beton üretiminin yapılmaya başlanması ile işleri azalan bu şahıs..."

Esasen söz konusu haberin servis ediliş sebebi, milletvekilliği görevi de yapan ve söz konusu yayında açıklamalarına yer verilen şahsın gaz beton alanında farklı bir markanın bayiliğini yapmasına dayanmaktadır. Malatya ilinde gaz beton üretiminin yapılmaya başlanması ile işleri azalan bu şahıs, ticarî çıkarını siyasî alana çekerek iftira atmıştır. Esasen Genel Başkan Yardımcılığını yaptığı siyasî parti ve kendisinin terör örgütleri ve teröristler ile ahlâk, edep ve insanlıktan uzak ilişkilere dayalı siyâset tarzı ilimiz için utanç kaynağıdır.

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde, onurlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğim"

Belediyemizin gerçekleştirdiği yüzlerce proje arasından sadece bu projelerin seçilerek algı oluşturulmaya çalışıldığı açıktır. Hizmet etmek, proje üretmek varken algı ile menfaat temin etmek isteyenler her zaman olduğu gibi bugün de gerçek karşısında kaybedeceklerdir! Tüm bu algı ve yıpratma çabalarına karşı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde, onurlu bir şekilde ilçeme ve ülkeme hizmet etmeye, hemşehrilerimden aldığım büyük güçle devam edeceğim! Mensubu olduğum partime, kurumuma ve şahsıma yapılan bu alçakça ve haysiyetsizce saldırıları yapanlar ve iftiraları atanlar hakkında hukuk nezdinde tüm haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim".

Bülten- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Çınar, Topsöğüt Konutları satış ofisi önünde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

71 yorum yapılmış

  • osman1453 (2 yıl önce)
    Soru:1=Yeşilyurt İnşaatta çalışan S. Çınar ne iş yapar kimdir ssk'sı nerede görünmektedir. Soru:2=Devlet bankasında güvenlik görevlisi olarak çalışan(hor görmüyorum bu arada) kişi nasıl olurda Yeşilyurt spora sportif direktör olur hangi altyapı ve eğitimle profösyonel o kadar boşta adam varken
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rıfat44 (2 yıl önce)
    Başkan beyi kızdırırsanız uluslararası arena da ülke olarak kaybederiz. Döviz kurunun önüne geçemeyiz. Bırakın betonunu satsın, istediğini işe alsın istediğini çıkarsın bir bildiği vardır. Nasılsa Ak Parti il yönetimi diğer seçime mevcut gibi bir adayı daha bize dayatacaktır. Acaba hiç düşündük mü başımızdaki mevcut başkanlar bağımsız aday olsalar 100 oy alabilecekler mi?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    cumhurbaşkanın adını niye anıyorsun bu işlerde
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    yav arkadaş, belediyenin görevi mi lüks konut yapmak? sanamı kaldı inşaat? çok meraklıysan git müteahhitlik yap. niye işgal ediyorsun o koltuğu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yavuz (2 yıl önce)
    Adaletli iseniz buraya Müfettiş gönderirsiniz ve neler olmus bitmiş araştırılır, mahkemeye sevk edersiniz... Milletvekilleri açıklama yapacakmış, neyin açıklamasını yapacaklar. Ağbaba vuruyor GOLLLLLLLL oluyor... Maç 6-0 olmus macın bitmesine saniyeler var... Ağbaba 6-0 maçı kazanmış..... Şahsımın fikridir kimseyi ilgilendirmez
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Behlül (2 yıl önce)
    Sayın Cumhurbaşkanımız olmasa varya milletin onurunu gururunu kim kurtaracak acaba .... Zaten Cumhurbaşkanı olmasa acaba kimin önderliğinde ne yapacaklar çok merek ediyorum..
    %0
    %100
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu adamların öne çıkarılarak belediye başkanı yapılması hangi kriterlere göre yapılıyor? Parti yetkilileri bir açıklasın da Malatya lılar öğrensin. Malatyalıların bilmediği ancak parti yönetiminin bildiği nedir? Malatya nın belediye başkanları hangi meziyetlerinden ötürü başkan adayı yapılarak seçildiler?
    0
    0
    Yanıtla
  • Milletvekili, belediye başkanı, il başkanı vs. seçilebilmek için tek kriter vardır. İyi bir mal varlığınız olacak. Yani zengin olmanız gerekiyor. Tahsil, liyakat olmazsa da olur. Siz hiç seçildiğinde fakir veya orta direk birini gördünüz mü?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nostradamus (2 yıl önce)
    Kızdırmayın başkanı adam uluslararası bir yönetici dünyayla entegre olmuş paris UNESCO hannover ufku geniş hele bide büyükşehiri verin bakın neler yapacak 7 kıtada ses getirecek türkiye de işsiz kalmayacak. Önemli olan herkesin yapmadığını yapmak fark burda
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Sayın ÇALIK ve sayın TÜFENKÇİ bir açıklama yapın. hergün fink fink dolaşıp şunu ettik bunu ettik Reisimiz şu bu deyip sayıyordunuz. Eeeee Malatyanın hakkını savunma adına SULTANSUYU ve YEŞİLYURT BELEDİYESİ konularında neden sessizsiniz. Şevket başkan dedi ki Sultansuyu işinde Malatyalı vekiller ve GÜRKAN hepside biliyor, işin içindeler ama bilmiyom numarası yapıyor demişti. Acaba İNSAN KAÇAKCILIĞI konularında Malatyalı siyasiler işin neresinde??? Çünkü hergün cıkıp kendilerini reklam eden vekiller hep suskun. Çok ama cok ilginc.....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    İşgem de yeğen müdür betonlar şirketten vay Anam vay
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (2 yıl önce)
    Aşırı kibir ve gurur kaybettirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Adı Yeşilyurt olan bir ilçenin belediye başkanının hazır betoncu olmasi, hem de tekel olması... söyleyeceklerim bundan ibaret...
    0
    0
    Yanıtla
  • Akpartili (2 yıl önce)
    Sayın Akparti milletvekillerimiz,il başkanımız, Neden bu durumlarla alakalı bir açıklama yapılmıyor.Ben akpartiliyim ama bu durumları görünce kafamızda soru işareti oluyor.Gerçekten de burada yetim hakkı yemek ve usülsüzlük var mı yok mu bunun cevabını verin.Biz de içimiz rahat uyuyalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akp'den nasıl bir açıklama bekliyorsunuz. Şimdiye kadar hangi yanlışlarını kabul ettiller.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok yok sen rahat uyu Ak Partili kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pîr (2 yıl önce)
    Millet bu koltukları sizlere zenginleşin diye vermedi. Hizmet yapın diye verdi her kim ki makamını mevkisini kullanıp da beyt-ül maldan 1 çekirdek alıyorsa haram zehir zıkkım olsun. Her kim ki kendisini muhafazakar gösterip kül hakkı yiyorsa onunda Allah belasını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (2 yıl önce)
    “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde, onurlu bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğim” demiş. Yani bu onurlu haliymiş..
    0
    0
    Yanıtla
  • birisi (2 yıl önce)
    Doğu anadolu bölgesinde beton gaz üreten tek firma olması nedeniyle belediyeden ihale almaya gerekçeli sebeb olabilirmi. hem bu ihaleye kaç tane firma katıldı önce bunu açıklasınlar. başkanlar neden böyle işlere tevessül ederler kendi şirketlerine belediyeden iş verirler çokmu açlar çokmu zor durumdalar .Reisin kuyusunu bu açlar kazıyor millet akp den bu yüzden nefret eder hale geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (2 yıl önce)
    Saydırdı nasıl bir kelime. Ha veli ha Malatya haber hiç bi farkınız yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (2 yıl önce)
    Bide büyükşehire aday olacak diyorlardı büyükşehir az olur reisicumhur olması lazım reisle yer degişmesi lazım buralarda harcanıyor çınar hazretleri büyükşehirmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Yorumları okudumda hiç mi gönüllere girememiş bu Başkan,reis gönül Belediyeciliği demişti yorumlara baktım yüzde 90 ı istifa et yazmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Ak parti İl başkanı bile yanında durmadı Gri pasaport , aile şirketine gelir kapısı Ak parti ye Reise zarar veriyorsun Çınar inşallah seni bi daha aday göstermezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    Başkan şunu iyi bil. Sizin gibi liyakatsız beceriksiz kişiler neden hemen REİS'imin arkasındayım der. Klasik CHP anlayışı. CHP lilerde yanlış oldumu YAŞASIN GAZİ ATATÜRK der Atatürkün arkasına sığınır yaa. sizin de öyleee. Gardaşım bırakın bu işleri. Ahiret var ahiret. Sizin yatacağınız yer yok . Bunu cok samimi söylüyorum. Sizlerden çok ama çok tiskiniyorummm. Acaba kaçakılık işinde ne kadar yediniz. Sen direk yemezsinde akrabalarında veya belediye çalışanlarında yiyen oldu mu? İyi araştırmak lazım. Ama şunu diyem mi. Suç sende degil. Seni kullanabilecek, ipinde oynatabilecek şekilde bu göreve seçtirenleri biz biliyoruz. ESAS SUÇLU SENİN BU MAKAMA GELMENİ SAĞLAYANLAR. Beylerderesi suyunun kenarında arazisi kimin çoksa onlara bakmak lazım derim ben.. Çünkü siz piyonsunuz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih BEYOĞLU (2 yıl önce)
    Dip dalga geliyor. Çorap söküldü. Ah alan Eyvah diyor. Yolun sonu göründü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (2 yıl önce)
    Başkanın istegi dışında biri ihaleye girerse yeşilyurtta intihar etmiş demektir çünkü bir kuruş para alamaz adam dogduguna pişman edilir elindekinide kaybeder üste para verip kurtulmak ister ama iş işten geçmiş demektir kimseyede şikayet edemez işini Allaha havale eder
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Şu başkan denen adamdan midem bulanıyor çok itici bir şahsiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Almanya işiyle ilgili bi açıklaması oldu mu bu zatı muhteremin ? O olay bundan daha önce değil miydi ? Ona neden sesini çıkarmadı da , buna böyle hiddetlendi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Özhan (2 yıl önce)
    Selamın Aleyküm Hayırlı günler olsun inşallah Mehmet Çınar başkan demek istiyorum ama samimiyetle söyleyemiyorum 2019 ve 2020 yılının mart aylarında kendi gözümle gördüm fahri kayahandaki kaldırımlara çınar betonun mikserleri ile beton dökülüp yapılıyordu kendi kendime sordum Malatyada o kadar beton firması var neden bi tanesi çıkıp da bizde ihaleye girelim demiyorlar o kadar kaldırımları çınar beton yapıyor demekki hallerinden memnunlar fiye de düşündüm Ne olursa olsun haksızın karşısında durmazsak ahirette bizden bunların hesabı sorulacak ticaret ile uğraşan adamın belediye başkanı olmasına karşıyım Allaha emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Piyasa araştırması yapmışlardır da almışlardır.Merak etme sen keyif çayını iç kardeş.
    0
    0
    Yanıtla
  • O yuzdenmi beton mikserlerinin üstünden firmanin isimlerini sökmüşler
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (2 yıl önce)Mesut isimli kullanıcı yorumuna
    İlk erken seçimde bu millet size ne ısmarlayacağını çok iyi biliyor mesut isimli zat sen hiiiiççç meraklanma tasalanma...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdengeçti (2 yıl önce)
    Yiyin ağalar yiyin.aksırana ,tıksırana kadar ,boğulana kadar yiyin .belki öyle doyarsınız ...
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (2 yıl önce)
    he he başkan senin hiç kabahatin yok maşşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mertali (2 yıl önce)
    O binalarda o gazbetonu kullanılmışsa o binaları ısıtamazlar ayrıca duvarlaarda düzgün çıkmaz binalara yazık olmuş.şahsen ben duvarcıma kabul ettiremedim adam işi bırakırım dedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Walla benim duvarcımda o gazbetonu istemedi
    0
    0
    Yanıtla
  • Boybeyi (2 yıl önce)
    Soru 1 Yeşilyurt inşaatın başın da kim var? Soru 2 Bir akrabanın bütün belediyenin alım satım herseyine karıştığı iddasi dogru mu? Soru 3 Yeşilyurt Spor da hangi akrabaniz var ? Bu akrabaniz spor ile alakalı ne tür bir birikime sahipti ki oraya getirdiniz? Soru 4 Ey çınar koltukta oturan in siz olduğunuz ancak yönetenlerin akraba abi yeğen olduğu iddia ediliyor doğru mu? Soru 5 Belediyeyi akraba eş dost ile doldurduğunuz iddia ediliyor doğru mu? Soru 6 Vicdanen rahat uyuyor musunuz? Soru 7 imar işleri iyi gidiyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gönülden (2 yıl önce)Boybeyi isimli kullanıcı yorumuna
    Harika sorular!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Baskanin savunulacak bir yani kalmamis il başkanı bile savunmuyor.savununlar ancak menfaatleri olan parti üyeleri ve müteahhitleri biran once gorevlen alınması gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    Sıkışınca hemen cumhurbaşkanının arkasına sığınmayın.Bağımsız aday olsalar 100 oy alamayacak vasıfsız siyasiler ne yazık ki Malatyaya yön veriyor. Insan kaçakçılığı beton işleri iyi işler hayırlı islerrr
    0
    0
    Yanıtla
  • İsa (2 yıl önce)
    Bu arkadaş nasıl belediye başkanı olmuş anlamış değilim. Şu açıklamaya bakarmisiniz! "Evet yaptım. Ama sor niye yaptım" modunda bir açıklama olmuş. Abisinin bir benzeri şirket bölgede yokmuş! Yüklenici firma öyle istemiş! Bir Belediye başkanı böyle bir açıklama yaparmi! Ne demek yüklenici firma ' istediği firmadan alır" Firma bula bula senin ailenin şirketini mi buldu! Bu arada yüklenici şirket dediği de korkarım ki. Abisinin oğlunun Genel Müdür olduğu şirket olmasın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Peki şunu söylesem köyü olurum değil mi? Bu inşaatı yapan firma belediye binasının yapıyor. Bu firmanın alt firması olan Atom Isı şirketinde şantiye şefi olarak çalışırken Mayıs 2020 de patronları devamlı belediye ile görüşmeye gelirdi ve belediye binasını kendilerinin yapacağını söylüyordu. Ortada daha ihale yokken gelip gidip başkana brifing verdiler. İhale davet usulü oldu ve 3 firma katıldı. Diğer 2 firmanın AMATÖRCE ihalede evrakı eksik çıkınca iş dura yapıya kaldı. Peki bu ihale niye canlı yayınlanmadı sosyal medyanızda? İhaleden önce eski patronlarım niye gelip gidip bu işi biz alacağız diyorlardı? İhaleden önce şirketlerden sunum almak doğru mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Midem bulandı... i
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Şu hale bakın!Kardeşim çıkıp diyeceksin ki”Bana bir hata yaptırıldı,istemeden de olsa ekibim beni yanılttı,tüm Yeşilyurtlulardan ve partimden özür diliyorum”de ve bekle,veya istifa et..Benim davamı,liderimi,Partimi ne alet ediyorsun?Reis mi dedi sana?Vekiller,il başkanı mı dedi sana bu işleri yap diye?Sonra sen bir değil aynı yıl içinde (Şubat-Eylül 2020)iki defa bu işe imza atıyorsun,adamlar bisiklet bağışlıyorlar,para bağışlıyorlar belediyeye!!Bunları nasıl izah ediyorsun?Belediyedeki müdür yakınınla ilgili kimler sana kaç kere nasihat etti,oralı bile olmadın! Geç bunları ÇINAR!Partimin yakasından düş Ne yapacağın belli değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    ihaleyi alan Yabancı firma olabilir. Piyasa araştırması yapmış olabilir. Kusura bakmayın ama ihaleyi alan firmaya betonu ve ytongu bizden almazsan burnundan getitiriz deme şansı yok mu. Bir gülücükle bile bunu ima ederler. Yahu ak belediyelerin neler yaptığını insanlarla nasıl uğraştığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. Hele bir delikanli çıksında (bende dahil) Çınarın facesine yorum yapsın. Veya burada suc teskil edecek birşey paylaşsın. Memleketin ayarını bozdunuz. Hep islami konuştunuz ama yaşayamadınız. Kalıbına ağır gelen insanlara makam mevki verdiniz. Ben hep şaşırırım halktan belediye başkanı müteahit avukat esnaftan belediye başkanı yapılmasına. Reisin yerinde olsam devlet düzeni bilen, ticarî menfaati olmayan devlet ahlakı ile yetişmiş merkez valilerinin hepsini belediye başkanı adayı yapardim. Allah sonumuzu hayreyleye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    kimse karışamaz ticaret bu adam beton satar Demir satar,siz şirket kurun sizde satın herkes nasibini yer. Belediye başkanının firması diye alınmıyor nasibi varmış o vermiş betonu.yapılan acıklamalar hoş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu yaptığın yoruma gerçekten inanıyor musun??? Allah için gerçekten inanıyor musun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Demekki seninde nasibin var... helale harama bakmayın herkes cennete girse kim cehenneme girecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Geriye kalan en az on tane beton firmasıda sirket kurmuş birşeyler satmaya çalışıyor nasibini yemeye çalışıyor. Ama yedirtmezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    hem aile firmam gaz beton yapan tek firma diyorsun, hemde ağbaba nın firması da yapıyor diyorsun, kendi kendini yalanlıyorsun. birde millet menfaati için çalıştığını söylüyorsun, insan kaçakçılığı kimin menfaati için yapıldı. sizin şirafeniz bir kere kaymış, bir daha da düzelmez. daha öncede defalarca yazmıştım chp seçimleri kazanmayacak, istanbul ve ankarada olduğu gibi akp kendi elleriyle verecek chp ye.
    0
    0
    Yanıtla
  • “Malatya ili ve çevresinde Gaz beton imalatı yapan tek firmayız ....” Bu cümle ile Ağbaba’nın farklı bir markanın bayiliğini yaptığını söylemesi aynı şey mi? Adam üretici olarak Malatya’da tekiz diyor ama ağababada başka markanın (Malatya’da üretilmeyen ) bayisi diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    sonuçta malatyada başka satan firma var mı var. sen neyi aklamaya çalışıyorsun. anlamadım. konuyu çok iyi anlıyorsunda, kelime cımbızlamayla elinize birşey geçmez. adam yolsuzluğunu yapmış işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet, güzel kardeşim, iyi niyetine inanarak yazıyorum: Herkes her şeyi üretemez bu bir. Tanıdığım mimar ve mühendis arkadaşlarım bunların ürettiği gaz betonun kalitesine itibar edemiyorlar. Buna karşın Ağbaba'nın bayisi olduğu firma sahip olduğu kalite belgeleri ve sağlamış olduğu garantilerle kendini sadece Türkiye'de değil, dünyada ispat etmiş bir markadır. Ayrıca fiyat farkı denen olay izaha muhtaç olup ispatı zor bir argümandır. Çünkü ulusal markaların sermaye ve üretim olanakları kuvvetli olduğundan, örneğin adam gelip senin kayısını sana senden ucuza satabilir. Diğeri pahalıydı ondan bunu aldık demek, basit ve ispatı imkansız bir gerekçedir. Söylesinler o zaman diğerinin bayisi kendi toplu alımlarında kaçtan fiyat vermiş? Bunu iddia ediyorsan bu fiyatları da vermen gerekir. Versinler de görelim. Ayrıca Ağbaba'nın derdi birkaç binaya gaz beton satamamak olsa adam yıllarca her inşaata bu tepkiyi yapardı. Yani sanki Belediye biraz gaz beton almadı diye öldü bitti adam... İnsaf, insaf.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Çalışkan (2 yıl önce)
    Deve fıkrası misali, Sayın başkan yönetimindeki belediyenin neresi dogru ki. Birde yaptığı işi savunuyor, olayı da başka tarafa çekiyor. ALLAH büyüktür sandığa az kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yakında Ağbaba Fetöcü demeye başlarlar , sıkışınca terörist ,fetöcü ,hain demek sanki insan kaçakçılığının önüne geçiyor. Bırak bu işleri Çınar ,tüm Türkiye seni konuşuyor 15 gündür.rezil ettin Malatyalıları...
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Son zamanlarda moda oldu. Sıkışınca açığını yakalayan kişileri terörle suçlamak. Sayın başkan güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Daha dün şahsi çıkarı için kendi bakanlığını (aslında devleti ve milleti) pahalı dezenfektan satarak kazıklayan bakanı gördü bu úlke. Sayın başkan yaptığınız işin erik olmadığını siz de çok iyi biliyorsunuz. Kendi aile şirketinize başkanı olduğunuz belediyeden fatura kesmek olacak şey mi? İnsan kaçakçılığı ve bu son olaydan sonra hala o koltukta oturmaya devam ederseniz bu gösterir ki sizin halk için değil rant için o koltuğu işgal ettiğinizdir. Malatya yı tüm ülkeye rezil ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (2 yıl önce)
    Allah gözünüzü doyursun lakin zor doyumsuzluk zirvede ben vekilim ben satacam ben başkanım ben satacam diye kavgaya gerek yok aranızda bölüşün işleri yarısına agbaba yarısına çınarlar versin malzemeyi kavga etmeyin siz kardeşsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman şah (2 yıl önce)
    Başkanlıkta makamda belediyede siyasette partide yerlerde sayın çınar herşey çok tatsız Bi hale geldi itibarın yine yerlerde bu saatten sonra noktalasan sanki daha iyi olacaktı tadında kalacaktı yoksa da sanki başka bişeyler daha çıkacakmış gibi gelmeye başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerne (2 yıl önce)
    Hele bir ramazan bitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Kisacasi evet belediyeye betonu Ben satiyorum mu diyor Istanbul da Ankara da bursa da daha ucuza yapan sirketler yok mu gercekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (2 yıl önce)
    Helal olsun baskanım seni destekliyoruz yolunda devam et
    0
    0
    Yanıtla
  • sizde üç maaş alanlardansınız galiba..durmayın ama ha..durursanız fakir fukaranın hakkı yanmemis olur ..durmayın yolunuzdasınız zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogrukonusan (2 yıl önce)
    Haddini bil sayın çınar haddini sen ne hakla koskoca bir partiyi terörle teröristle ilişkilendirme ücretinde bulunursun. Sorulana iddiaya adam gibi cevap ver böyle bir durum var mı yok mu? Yoksa derdin senin bile güya bilmediğin kaçakçılılarin isimlerini sayın Ağbabanin yayınlaması mı??
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Seçim olmasını dört gözle bekliyorum bilendim size çınar başkannn
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Bir şeyi fark ettinizmi acaba artık inkar etmiyor çınar başkan yaptım ama sor niye yaptım yoluna gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalım (2 yıl önce)
    Ağbaba ticaret chp belediyelere malzeme vermiyormu şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdengeçti (2 yıl önce)
    Hakkımı helal etmiyorum .yetimin ,fakir fukaranın hakkını yiyenlerden.bi şekilde kendisinden çıkar inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • İsrafil (2 yıl önce)
    Veli ağbaba’da mı beton işi yapıyor??? Bu açıklamalarının Altında birşey olduğu belliydi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (2 yıl önce)İsrafil isimli kullanıcı yorumuna
    Veli AĞBABA en son Irakı'ın kuzeyinde barzaniye hava alanı yapıyordu. Şaka şaka araştırın tanıdığınız birisim çıkacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Sayın Çınar bir kez olsun onurlu bir davranış ile yaptığınız veya dolaylı yoldan yapılan ve sizi bağlayan bir konuda kabahatim veya kusurum veya ihmalim VAR deme cesaretinde olun.Allah ismi zikreder gibi Cumhurbaşkanının ismini bir kalkan gibi kullanmaya hiç ama hiç gerek yoktur.Kendi benliğinizle günahınızı ve sevabınızı hem kendi dünyanızda tartışın hemde huzuru mahşere her insan gibi gideceğinizi unutmadan konuşun.belki hiç kabahatiniz yok veya cok kabahatlisiniz,yeter artik her seye bir kılıf uydurma sevdanızdan veya sevdalarinizdan kurtulunnn
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli_adam (2 yıl önce)
    Benim anlamadığım peki belediyenizden onaylanan planlar tadilatlar neden belirli ilkelere göre yapılmıyor. Mesala kesilen ruhsatlarda proje müellifleri nekadar farklı yoksa belirli kişilermi sürekli ruhsata esas olan projeleri hazırlıyorlar. Büyükşehir olan Malatyamizda (1 tane gazbeton üreticisi var gerçi diğer firmada sizle rakabet edecek güçte oda ayrı konu) 1 tanemi statik mimari proje çizen firma var. Sn çınar yarın donemize ait tüm ruhsatlara bir bakın derim. Banada sinirlenme ama sakin ol şampiyon.
    0
    0
    Yanıtla