SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağları Zirvesinden 'Bir Başka' Malatya

0
Güncellendi - 2021-01-01 04:40:03
Beydağları Zirvesinden 'Bir Başka' Malatya
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ve çevresinde Pazartesi gününden beri sabah ve akşam saatlerinde etkili olan yoğun sis ve pus, Malatya'nın üstünü kapladı.

malatyahaber.com Yazarlarından, Fotoğraf Sanatçısı Orhan Alkaya, Malatya il merkezinin sis ve pus altında görünmediği fotoğrafları, Beydağları'nın il merkezi doğusundaki yüksek bölgesinde çekti.

Beydağları'nın, Eski Beydağı (Mamurek) Kasabası bölgesindeki yüksek kesimlerinden çekilen fotoğraflara, Malatya il merkezinin bulunduğu alanın çevresindeki yüksek tepeler ve "sis- pus denizi" hakim oldu.

SİS VE PUS DEVAM DEVAM EDİYOR

Bu arada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 31 Aralık 2020 saat 06.00 ile 1 Ocak 2021 saat 06.00 arasındaki zamanı kapsayan son tahmin raporunda,  sis ve pusun,  yer yer etkili olmaya devam edeceği tahminini duyurdu.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: Orhan ALKAYA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Özer (3 yıl önce)
    Güzel Malatyam, Harika bir düşünce ve Harika bir fotoğraf. Ellerinize sağlık. Karı ile Yağmuru ile yağışlı günlerde de böyle harika fotoğraflar yayınlamanız dileğiyle Başarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Malatya ya doğal gaz gelmeden önce kış mevsimlerin de hava kirliliğinin de etkisi ile resimde görüldüğü gibi şehrin üzerine bir sis bulutu çökerdi, şehirde bakılınca kar yağacakmış gibi bir algı oluşurdu. Kubbe Dağına çıkınca güneşli bir hava ile karşılaşılır şehre bakınca aşağıda bir sis denizi görülürdü. Güzel bir fotoğraflama, çekip paylaşanlara teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (3 yıl önce)
    Malatya Malatya bulunmaz eşin gönülleri coşturur ay ve güneşin
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal Günay (3 yıl önce)
    Yesil Malatyaya masmavi deniz çok yakışmış.Orhan Alkaya ya bu güzel çalışmasından teşekkürler sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Fosso Kemal (3 yıl önce)
    malatyanın yüz karasısınız silin şu haberi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (3 yıl önce)Fosso Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    F.Kemal bey siz nerenin yüz AKI sınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli Xalô Ramo (3 yıl önce)Fosso Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Fosso sen ne diyorsun ??
    0
    0
    Yanıtla