SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beyin Kanamalı Hasta Helikopterle Nakledildi

0
Güncellendi - 2021-06-04 21:45:44
Beyin Kanamalı Hasta Helikopterle Nakledildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da beyin kanaması geçiren ve durumu kritik olan bir vatandaş ambulans helikopterle tam donanımlı hastaneye yetiştirildi.

Edinilen bilgiye göre, Darende ilçesi İbrahim Paşa Mahallesi’nde oturan Ertuğrul Okur (56) beyin kanaması geçirdi. 112 ambulansıyla Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne götürülen Ertuğrul Okur, durumu kötüleşince tam donanımlı hastaneye sevk edildi.

Durumu kritik olan Okur'un hastaneye yetiştirilebilmesi için Malatya’da konuşlu bulunan 112 ambulans helikoptere bilgi verildi. 112 ambulans helikopter, Malatya merkezden kalkış yaptıktan sonra Darende ilçesine giderek çim sahaya iniş yaptı.

Beyin kanaması geçiren hasta Ertuğrul Okur ise ambulans helikoptere bindirilerek tam donanımlı tedavisi için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatya’yı çok seven Dr (2 yıl önce)
    Turgut Özal Üniversitesi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Hastanemiz artık bir tıp fakültesi hastanesidir.Bu yönüyle geliştirilmesi amaçlanmakta ve bu şekilde daha yeni, güçlü bir hizmet üretme gayesi ile yoğun çalışılmaktadır. Üniversitenin katkılarıyla bu hastanemizde Malatya’mızın güzide bir sağlık kurumu olacaktır lütfen ismini doğru yazarak bu amaca katkıda bulunalım.
    0
    0
    Yanıtla