SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçakların Kullanıldığı İki Kavgada 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-10-03 02:26:32
Bıçakların Kullanıldığı İki Kavgada 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da biri Emniyet Müdürlüğü lojmanı karşısında olmak üzere meydana gelen iki ayrı bıçaklı kavgada 4 kişi yaralandı.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzeri Emniyet Müdürü lojmanının karşısındaki şelale önünde meydana gelen ilk olayda, kardeş olan H.T. (18), Y.T. (16) ile M.C. arasında henüz bilenmeyen bir nedenden ötürü başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada H.T. sırt bölgesine Y.T. göğüs ve sırt bölgelerine aldıkları bıçak darbeleri ile yaralanırken olayın şüphelisi M.C. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralı kardeşler Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli M.C.'yi yakalamak için bölgede çalışma başlatan polis ekipleri kısa sürede şahsı olayda kullandığı suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına alırken M.C.'nin de kolunda aldığı bıçak darbesi sonucunda yaralandığını tespit etti. M.C.'nin de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde meydana gelen diğer bir bıçaklı kavgada ise ismi öğrenilemeyen bir kişi bıçakla yaralanırken olayın şüphesi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • integral (4 yıl önce)
    Merhaba, Malatyalıyım, Malatya haberlerini okuyorum şehirdışındayım. Malatya önceden böyle değildi. Benimde abim polis Malatyada. Allah kaza bela vermesin. Kötülerin şerrinden korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Huzur kenti malatya bah bah bah
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Allah için şu adam yaralayanları artık aynı gün serbest bırakmayın biraz ceza yatsınlar aksi takdirde iyice cesaretleniyorlar sokakta yürümeyecek hale geliyoruz her taraf piskobat dolu
    0
    0
    Yanıtla