SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Kavgada 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-02-07 02:59:24
Bıçaklı Kavgada 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

OTOMOBİLE TABANCAYLA ATEŞ AÇILDI.. Malatya'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Bu arada, gece yarısından sonra bir otomobile ateş açıldı, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

BIÇAKLI KAVGA..

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'nde 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden yapılan bir cep telefonu ticaretinden dolayı D.Y.'den alacaklarını istemek üzere M.Ç. beraberindeki 3 kişi ile birlikte D.Y.'nin Nene Sokak'ta bulunan ikametine gitti. Burada yapılan görüşme kısa süre içerisinde kavgaya dönüşürken, D.Y. ile yanındaki bir kişi aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, ekipler olaya karışan şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

OTOMOBİLE ATEŞ AÇILDI..

Öte yandan, saat 01.45 sıralarında Fırat Mahallesi Sezai Yılmaz Sokakta park halinde olan ve içerisinde biri kadın 2 kişinin bulunduğu otomobile tabancayla ateş açıldı.

Olayda otomobil isabet alırken, ölen ya da yaralanan olmadı. Polis olay yerinde boş mermi kovanları bulurken, olay yerinden kaçan 4 şüphelinin arandığı öğrenildi.

iha- malatyahaber.com

FOTO: Bıçaklı kavganın meydana geldiği Nene Sokak..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Doğrucu (3 yıl önce)
    Bıçaklanma haberi yanlış anlatılmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    çok acayip bir habercilik D.Y M.Ç bu nasıl haber hiç yapmayın daha iyi kavgada bıçaklama olayı deyip geçin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşiyurtlu (3 yıl önce)irfan isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla