SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bifouma Denizli Maçında Oynayabilir

0
Güncellendi - 2019-10-04 00:19:57
Bifouma Denizli Maçında Oynayabilir
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 7.haftasında yarın akşam Yukatel Denizlispor'u konuk edecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da Bifouma'nın kadroda yer alması bekleniyor.

Sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da cezalı durumda bulunan Mustafa Akbaş ile birlikte sakatlığı bulunan Arturo Mina, sakatlıktan çıktıktan sonra bireysel çalışmalara başlayan Gökhan Töre ve Yiğithan Güveli, yarın akşam 20.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Yukatel Denizlispor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Trabzonspor maçında sakatlanan ve Alanyaspor, MKE Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Gökhan Töre, geçtiğimiz haftadan itibaren bireysel çalışmalara başlamıştı. Töre'nin Yukatel Denizlispor maçı sonrası takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor.

MKE Ankaragücü karşılaşmasında sağ kasık adalesinden sakatlanan Thievy Bifouma Galatasaray ve Antalyaspor karşılaşmalarında forma giyememişti. Hafta içerisinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Bifouma, son antrenmanlarda takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Sergen Yalçın, hafta içerisinde Bifouma ile bir toplantı yapmıştı. Tecrübeli teknik adam, bu oyuncuyla ilgili son kararını maç saatinde verecek.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • bayram (4 yıl önce)
    Yiğithan güveli neden geldi yönetim biraz daha dikkaTLİ OLMALI ADAMI GÖRMEDİK yazık değilmi bir kombine satmak için 40 takla atılıyor ama oynamayan futbulcular alınıyor vallahi yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Yiğithanın bu maçda olmaması büyük eksiklik! geçtiğimiz haftalar çok iyi oynadı.bence takım yiğithan olmadan sahaya çıkmamalı!
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    KAPLANLAR OYNARSA ÇOK RAHAT YENERIZ ANTALYA DA KI GIBI OLURSA VAYYYY VAYYY HALIMIZE ACINACAK DURUMA GELIRIZ MALATYA COK IYI BIR TAKIM YENEMIYECEGI TAKIM YOK O NEDENLE BAZI YENILGILERI KABÜLENEMIYORUZ ALLAH KORUSUN BIR DÜŞERSEK 10 YILDA FAZLA ZAMANA GEREK OLUYOR O ZAMANDA KIM ÖLE KIM KALA KOÇLAR GIBI SAHAYA ÇIK 3 PUANI ALL CANIM MALATYA
    0
    0
    Yanıtla