SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir An Önce Çözüm İçin Çaba Gösteriyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-16 01:11:59
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, muhtarlarla gerçekleştirdiği mutad toplantılarından birisini daha yaptı.

Vatandaşların muhtarlara ilettikleri istek, sorun ve öneriler ile mahalle muhtarlarının da sorun ve taleplerinin dinlenerek değerlendirilmesi amacıyla Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Battalgazi, Yeşilyurt, Akçadağ, Arapgir, Doğanşehir, Hekimhan, Pütürge ve Yazıhan ilçelerinden 19 mahalle muhtarı katıldı.

İl Mahalli İdareler Müdür Vekili Ali Ekber Baydoğan’ın da hazır bulunduğu toplantıda muhtarların ilettikleri sorunlar müzakere edilerek, talep, öneri ve sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Toplantıda; muhtarlar ilk olarak kendilerini tanıtarak, mahallerinin alt yapı, yol, su, elektrik yatırım çalışmaları ile ilgili taleplerini iletirken bu konuda daha önceden yapılan bazı yatırımlarla ilgili olarak yenileme çalışması yapılması talebinde bulunurken Vali Toprak’ın önem verdiği Güvenlik Korucuları hakkında da bilgilendirmelerde bulundular.

İl Mahalli İdareler Müdürlüğünce Muhtarların istek ve önerileri doğrultusunda alınan kararların gereği yapılmak üzere ilgili kurumlara gönderildi.

Toplantı sonunda Vali Toprak, "Muhtarlarımız ile ilçelerde gerçekleştirdiğimiz toplantılar dışında burada da bir araya geliyoruz. Mahallelerimizde acilen ele alınması gereken sorunları ilçe toplantısını beklemeden muhtarlarımızın randevu talepleri doğrultusunda muhtarlarımızdan dinliyoruz. Sorunların bir an önce çözülmesi için çaba gösteriyoruz ve gereğinin yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu günkü toplantımıza iştirak eden muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız