SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Kaç Uyarı Oldu, Akıllanmadık ve Golü Buldular"

0
Güncellendi - 2021-05-04 14:30:48
A- A+ PAYLAŞ

Hes Kablo Kayserispor’un sol bek oyuncusu Aziz Behich, Yeni Malatyaspor maçını kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ligin 39.haftasında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşan ve ilk yarısını önde tamamlamasına rağmen müsabakadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Kayserispor'da kaçan galibiyetin moral bozukluğu var. Kayserispor'un sol bek oyuncusu Aziz Behich dünkü maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Aziz Behich, "Maça çok iyi başladık. Hocamızın kurduğu planı doğru uyguladık. Golü de bulduk. İkinci yarı istemediğimiz senaryo oldu. Geriye yaslandık. Malatyaspor'u biliyorduk. Etkili ortalar açıyorlardı. Bu ortalar bizim için problem oldu. Sonunda oldu zaten. Bir kaç tane uyarı oldu. Yine akıllanmadık ve golü buldular. Yazık oldu. 3 puan için gelmiştik geçen haftadan sonra 1 puan aldık. Haftaya evimizde oynuyoruz. Orda 3 puana alıp ligde kalma şansımızı yükseltmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Cengiz Topçuoğlu (2 yıl önce)
    Doğru söylüyorsun sizi burda 7-0 yenecek yetenekte futbolcu takımımız varken size evimizde 1 puan vererek çok büyük kötülük etmişiz inşallah küme düşen 4.takım olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    ciddiye alınmaması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Elin adamı buraya resmen 3 puan için gelmiş,bunuda ilk yarıda belli ettiler.Biz kendi sahamızda bu tür maçlarda 3 puan için ne hikmetse oynayamıyoruz. Kayserinin yeni hocası,yanlış taktikleri ile maçı eliyle verdi.Çok şükür.Bizim istisnai tek yendiğimiz bir tek Ankaragücü maçı var.Bu maçtan da yüzümüzün akıyla çıkamadık ve 1 gol yiyerek İklil averajımızı kaybettik. Bizim artık rizeye 1 değil ciddi olarak 3 puan için gitmemiz gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Kayseri takımı ikinci yarı başladıktan sonra oyuncuların ellerinde uzun uzun kağıtlar dolaşmaya başladı.Okuyarak birbirlerine veriyorlardı.Bu yasal mıdır ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Bak bak adam ne diyor 3 puan için gitmiştik diyor haklı Malatyaspor birçok takıma averaj yükseltme takımı oldu şu son dk da gol yemek Malatyasporun hobisi oldu Erzurum ve Sivas yenilgilerine çok üzüldük taraftar olarak Hatay ve Rizeden 4 puan almalı aksi halde dördüncü düşecek takım Malatya olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Herhalde biz başka bir maç seyrettik kırmızı kart gosterilmedi,faul yaparak gol attıniz,başka gol pozisyonunuz yok,iki şutumuz direkten döndü,tetteh boş kaleye dokunamadi,iki kafa vuruşu pozisyonumuz var ,hakem korumalı takımın oyuncusu hala konuşuyor, bizde maalesef spor ahlakı olmadığı için durumu iyi olan amacı olmayan sezon içinde fırtına gibi olan bazı takımların ligin bitme surecindeki bazı maçlarını utanarak seyrediyoruz,istedikleri maçlarda gerçek futbollarini oynuyorlar bazı maçlarda ise sahada yoklar.
    0
    0
    Yanıtla