SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir 'Ölümlü' Traktör Kazası Daha..

0
Güncellendi - 2020-08-14 17:14:42
Bir 'Ölümlü' Traktör Kazası Daha..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Esenbey Mahallesi Polatuşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde kayısı bahçesine çalışmaya giden Hamit Çiftdemir (63) dönüş yolunda kontrolünü kaybettiği traktörün devrilmesi sonucunda altında kalarak ağır yaralandı. Durumun fark edilmesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesine kaldırılan Çiftdemir burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Geçtiğimiz Perşembe günü Yazıhan'ın Epreme Mahallesi'nde traktörün devrilmesi sonucu sürücü Ali Seydi Dönder, Hekimhan'ın Kocaözü Mahallesi'nde de yine traktörün devrilmesi sonucu 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü M.K. yaşamlarını yitirmişlerdi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Rami (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Osmanlıca da idrak, Günümüz Türkçesinde algı, Kişinin kendi kabiliyet ölçeğinde ise Muhakeme kabiliyeti ile yok yakın ilişkili bir çıkarım eksikliğinizi Keşke bu üzüntü veren ve insanların acılı olduğu bir kaza haberi sonrasına bırakmış olsaydınız: Agresifiğiniz, pişman olacağınız bir dil kullandırmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Anlamamanız, idrak ve algı zayıflığınızdan olabilir. Mehmet kardeşim, durumunuza üzüldüm. Marifet, Azı dişi ile bağırmak ta değil, Marifet, dilin ile lisanın ile bir insanı yanına çekebilmektedir....
    0
    0
    Yanıtla
  • Babuğtu (3 yıl önce)
    ALLAH rahmet eylesin. Bu kaç oldu Gardaşım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Gazi Kılıç (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin hamit dayımızın ölümü hepimizi derin üzüntüye boğdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (3 yıl önce)
    Vijdanı olan, Merhameti olan, Allah korkusu olan bir yetkili şu işe el atsın da üçüncü Dünya ülkesi görünümü veren: Can yakan, can alan ve ardı arkası kesilmeyen bu sessiz ölümlerin önüne geçilsin. İllaki bir tedbiri var, İllaki bir güven ve koruma ister kasnak ister bükülmez demir deyin, Ama ne derseniz deyin, Vicdanları daha fazla yaralamayın. Acıları artırmayın. Hiç te zor olmayan tedbirlerle belki kazaların önüne geçilmez ama, ölmlerin önüne geçilsin. Gün geçmiyor ki yeni bir acı duyulmasın. Umarım.Birileri duyar ve işitir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka bu haberle ben onu anlamadım kardeş iyimisin dündeni kaldın cahilmisin. bunu yayınlayan editör senide unutmadım.
    0
    0
    Yanıtla