SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bir Örneği Daha Olmayan' Silahla Vukuat!

0
Güncellendi - 2021-10-05 02:42:05
'Bir Örneği Daha Olmayan' Silahla Vukuat!
A- A+ PAYLAŞ

Boşandığı eski eşinin evinin önünde ateş açan şahıs ile Niyazi Mısri Camisi arkasında 'el yapımı' tek atımlık kırma silahla (üstteki fotoğrafta sol başta) ateş eden bir başka şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındılar. Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli olaylara müdahale ederek, failleri yakaladılar.

Olaylar ve polis ekiplerinin müdahalesine ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizde var olan güven ve huzur ortamının devamlılığı ve sürdürülebilmesi bağlamında Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda;

-Zapçıoğlu Caddesinde bir şahsın üzerinden 11.12 gr Metamfetamin uyuşturucu maddesi elde edilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

-Kiltepe Mahallesinde 1 şahıs kontrol edilmiş araç içerisinde, 1.45 gr gelen esrar maddesi, 64 adet uyuşturucu hap, 1 adet Muşta, 1 adet bıçak elde edilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

-Fuzuli Caddesinde 1 şahıstan Ruhsatsız Tüfek ele geçirilmiş olup tahkikata başlanmıştır.

-Dilek Yolu Caddesinde iki şahıstan 1 adet av tüfeği, 1 adet tabanca ve 14 adet fişek alınmış, gerekli tahkikata başlanmıştır.

-Şifa Mahallesinde bir araç içerisinden kurusıkı tabanca ve tüfek alınmış, gerekli tahkikata başlanmıştır.

-Dabakhane Mahallesinde bir motosikletin plaka sorgusunda herhangi bir araca çıkmadığı motosikletin şase ve motor nodan yapılan sorgulamasında Sümer Polis Merkezi idaresinden Çalıntı kaydı olduğunun anlaşılması üzerine motosiklet yediemin otoparkına çekilmiş, şüpheli şahsa çalıntı motosiklet ve Resmi belgede sahtecilikten işlem yapılmıştır.

-Yavuz Selim Mahallesinde Müşteki şahıs boşanmış olduğu eski eşinin ve bir arkadaşının araçla gelerek ikâmeti önünde ateş ettiklerini belirtmesi üzerine yapılan incelemede bina da herhangi bir isabet olmamakla birlikte 5 adet boş kartuş mevcut olup araç ve içerisinde bulunan iki şahıs pompalı tabir edilen tüfek ile birlikte alınmış adli tahkikata başlanılmıştır.

-Niyazi Mısri Camii arkasında bir şahsın silah sıkma olayı gerçekleştirdiği akabinde olay yerinden ayrıldığı bilgisi üzerine şahıs tarafımızca tespit edilerek elindeki çantasında 1 adet el yapımı silah, 1 adet satır, 3 adet kesici alet bıçak ele geçirilmiş olup konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kentimizin huzur ve güvenliğinin devamlılığı ve sürdürülebilirliği kapsamında Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yapılan çalışmalarda;

-Dabakhane Mahallesinde müşteki şahıs; bir iş yerine telefonu bıraktığını daha sonrasında telefonunu göremediğini beyan etmiş, 8 saatlik kamera kayıtları incelenmiş şahsın fotoğrafları sosyal medyadan taratılmış Y. Y. ismi ile eşleşmiş, ekip sistemi üzerinden bahse konu şahıs aratıldığında şahsın M. Y. Y. olduğu tespit edilerek faili meçhul olay aydınlatılmış şahıs tarafımızdan yakalanarak gerekli tahkikata başlanmıştır.

-Akpınar mahallesinde bir araç içerisindeki şahıstan 1 adet ruhsatsız silah ve 5 adet fişek alınmış gerekli işlemler yapılmak üzere tahkikata başlanmıştır.

-02.10.2021 günü Akpınar Mahallesi Cezmi Karatay Caddesinde çıkan kavgada bir şahsın hayatını kaybetmesi ile ilgili firari şüpheli gizlendiği yerde yakalanmış, şahıs olayı kendisinin gerçekleştirdiğini kabul etmiş ve olayda kullandığı bıçak ele geçilirmiş şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mehmet (2 yıl önce)
    Havalar soğuyunca kışı geçirecekler. Has ekmek kör memleket üç öğün sıcak yemek ne ala memleket.
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (2 yıl önce)
    Dün çok kapsamlı denetim vardı. Devam etse çok temizleneceğine inanıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (2 yıl önce)
    Boşuna polisi uğraştırıp yakalıyorlar neticede serbest kalacaklar ceza almıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla