SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bir Şehrin Rüyası Gerçek Oldu"

0
Güncellendi - 2017-05-21 22:12:10
A- A+ PAYLAŞ

Bu sezon TFF 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da sezonu değerlendiren Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Malatya’mızı layık olduğu Süper Lig’e çıkardığımız için oldukça mutluyum. Bunu tüm Malatya olarak başardık. Bir şehrin rüyası gerçek oldu" dedi.

Sivasspor maçıyla tamamlanan sezonu İHA’ya değerlendiren başarılı başkan, Süper lig’e yükselmeleri ve yeni sezonla ilgili düşüncelerini paylaştı. Başkan Adil Gevrek, Spor Toto Süper Lig'de de mücadelelerinden ödün vermeyeceklerini ifade ederek, "Şimdi çok zorlu bir ligde mücadele edeceğiz. İnşallah Süper Lig’de de bize yakışan bir takım olacağız" ifadelerini kullandı.

"Baskı, stres son haftalara doğru kendini iyice gösterdi”

Malatya’nın yıllardır en büyük özlemi olan Süper Lig’e yükseldikleri için oldukça mutlu olduklarını kaydeden Gevrek, "Bir şehrin rüyası gerçek oldu. Burada herkesin emeği var. Bu başarı Malatya şehrinin başarısıdır. İyisiyle, kötüsüyle, acısı ve tatlısıyla koca bir sezonu geride bıraktık. Tabi gönül isterdi ki bütün maçları kazanalım ve şampiyon olarak çıkalım ama olmadı. Şunu kabul edelim, biz çok büyük bütçeli ve transfere büyük paralar harcamış takımlarla mücadele ettik. Bunu kabul etmek lazım ki önemli bir başarıdır. Sezonun büyük bir bölümünü lider olarak götürmenin de verdiği baskı, stres son haftalara doğru kendini iyice gösterdi. Teknik heyete, futbolculara, büyükşehir belediye başkanımıza, sayın bakanımıza, Ak Parti genel başkan yardımcımıza, CHP Genel Başkan Yardımcımıza ve milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

"Büyük kulüp olmakla büyük transferler yapmak aynı şey değil”

Gevrek, vakit kaybetmeden önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaları gerektiğini kaydederek, "Şimdi daha zor bir ligdeyiz. Öncelikle bu ligde kalıcı bir kulüp olmalıyız. Bakın Gaziantepspor 27 yıl sonra küme düştü. Büyük kulüp olmakla, büyük transferler yapmak aynı şey değil. Biz dengeli, kurumsal ve profesyonel bir kulüp hüviyetini yakalarsak o zaman başarı da kendiliğinden gelir diye düşünüyorum. Bu noktada herkese büyük sorumluluklar düşüyor. İnşallah şehir olarak daha önemli başarılara imza atacağız" açıklamasında bulundu.

"Malatya futbolunun sigortası olacaktır"

Malatya’nın tesisleşme yönünden verimli bir dönem geçirdiğinin altını da çizen genç başkan, "Malatya futbolu adeta yeniden canlandı. Tabi burada şehrimizin yöneticilerinin futbola ve spora bakışları da önemli diye düşünüyorum. Yeni stadımız, yapılması planlanan yeni konaklama tesisimiz gibi hamleler Malatya futbolunun sigortası olacaktır. Biz de bu duvara nasıl daha fazla kiremit koyabiliriz bunun hesabını yapıyoruz. İnşallah hem tesisleri, hem de kurumsal yapısıyla örnek bir kulüp olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Bedirhan (6 yıl önce)
    Bende şöyle yorumlayayım, 49 yaşındayım Malatyasporumuzun 35 yıldır. Maçlarına gidiyorum. Takımlarımızın namağlup şampiyonluğunu gördüm. Oktayları, Feyzullahları, Erenleri ve daha sayamayacağım efsane olmuş futbolcuları, Teknik direktör derken Nihat Atacanları v.b çoklarını bu takım şimdi amatör ligde hataları, yanlışları gördüm. Ama hiç bir zaman küfür, hakaret, nefret, belden aşağı vurmadım. Bunları yapanlara şunları söylüyorum sevda dediğin şey öncelikle kötü günde, iyi günde yanında olmaktır ve yaşamaktır. Futbolda yenmekte var, yenilmekte var. Hazmedemeyenler, bu takımı tutmasınlar arkadaş bu sevdayı yaşamasın olur bitter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkürler.İşte gerçek Malatya'lı ve Malatyasporlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Sivas maçına takılmak gereksiz, onlarda istekli hırslı oyuncular çoktu ve böyle bir skor ortaya çıktı. Elbette ders çıkarmak gerek ama utanç, hezimet gibi ifadeler ağır bence, en az 6-7 tane yemek lazım. Adil başkan iyi niyetli ve planlı programlı ilerlemeyi seviyor, onun da kontrolü dışında olan şeyler var, çok destek verilmeli kendisine, yalnız bırakılmamalı. En önemli nokta yeni stadı yeni ligde olabildiğince doldurmak, bedeline bakmadan bilet almak ve maçlara gitme kültürü oluşturmak. Özellikle ailelerin çocuklarına Malatyaspor sevgisi aşılaması ve ailece maçlara gitme seferberliği olmalı. Bu durum kendisine taraftar diyebilen küfürbaz, iyi gün dostlarını da tribünden uzak tutacaktır bir süre sonra. Ama sabretmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    yapılacak transferler size önerebileğim Emre Kılınç,Jahoviç,Pote,John boye,İbrahim öztürk,Caglar Sahin Akbaba,tom,Erkan zengin,Gökhan karadeniz,Kerim avcı,boffin,ofoedu,bruno mezenga,hasan hüseyin acar,hürriyet,kweike,recep niyaz,oğuzhan berber,abdülkadir özgen,itandje,volkan okumak,ibrahim öztürk,egemen korkmaz,yalçın ayhan,epureanu,uğur çiftçi,lucas claro bunlar çok iyiler transferde bunlar gözden geçitrilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (6 yıl önce)
    Mehmet "EFENDİ" direk süper lige çıktık onu bile beğenmiyorsun. Bizden daha fazla maliyetle kadro kuranlar olay off da olduğu için seviniyorlar biz kınıyoruz. Sende galip gelince taraftar olan mağlup olunca köstek olanlardansın. Yazdıklarım aynen senin içinde geçerli. Başarıyı alkışlamak varken 1-2 maç için demediğinizi bırakmadınız. Elazığlılar bile şu anda şampiyonluğa Malatya halkından daha fazla seviniyor. Eskişehirspor taraftarları bile bu kadar eleştiri yapmıyor takımlarına. Süper ligde 2 maç kaybedince stadyumda yönetim istifa, hoca istifa diyerek düşürürsünüz. Düşerse takım böyle taraftar yüzünden düşer. Sonrada suçlu başkası olur. Biz ne yaptık diyerek kenara çekilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • recep (6 yıl önce)
    şampiyonlar liginde final oynayıp takım kayıp etse yine eleştirirler , 3 tl verip çekirdek yiyip takıma küfretmeyin bize amatöre de düşse her zaman destek olacak gerçek taraftar lazım gerisini boşver onları İstanbul takımlarıyla dıgıtürkten tatmin olsunlar!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    4=0 lik hezimet sonrası bu utançla nasıl kutlama yapalim ayrica tff hakemler ve trt sunucularına inat tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (6 yıl önce)
    Büyük Başkanı ve MALATYA nın Süper Lige çıkmasında her kimin zerre kadar emeği varsa kutluyorum. Sn. Başkan Sivas maçından sonra sizi ve ekibinizi her kim eleştiriyorsa aldırış etmeyin. Onlar gerçek MALATYA taraftarı değil. Yarın MALATYA ya GS, FB, ve BJK maça gelince göstermelik MALATYASPOR taraftarı olurlar. Onların gönlü asıl tuttukları 3 büyüklerden hangisi ise onların kazanmasını isterler. Bizim taraftara bir şey beğendirmek zordur. Barcelona değiliz sonuçta. Real Madride 4-0 yenilseydik onu bile eleştirirler. Siz bu işi bizden daha iyi biliyorsunuz. Siz doğru yoldasınız kimseye aldırış etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut efendi malatya taraftarıyım öyle 3 yada 5 her neyse başka takım da tutmam...! Bızım için İstanbul takımlarını tutmak heves memleket takımlarını tutmakta sereftır! Gelelım son maça, 27 hafta lider olacaksın, tum otorıtereler malatya sampıyon 2. Çiye bakın dıyecek... ve 9 puan arkadan gelen Sivas size son 6 maç kala yetısip son maç ta da yenıp sampıyon adını yazdıracak! 1 kere bıle lıder olmamış takım sampıyon kupasını sizden alacak, turkıye gerçek sampıyon kım gördü dıyerekte alay edecekler! Tam tersı olsaydı? Sen 9 puan gerıden gelıp son maçta senı yenıp kümeye düşürselerdi aynı seyı soyleyecekmıydın? Ben taraftar olarak son maça yedek kadroyla çıkmayı kabul etmıyorum, 4-0 yenılgıyı hazmedemıyorum! Bu taraftarı o kupayı almayarak en büyük kötülüğü yapıp üzüntü yaşattınız! Kutlama falanda yapmıyorum! Çünkü bu zıhnıyet küme gıder!
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bu bütçeyle bu şampiyonluk başarı göztepe eskisehiri geçmiş süper lige çıkmışsın bu mutluluğu paylasmak yerine bu neyin kavgası .sen hazmedemiyon diye biz kutlama yapmayalimmi.istanbul takımını tutmak hevesse sizleri heveslerinizle bas basa birakalim biz sevdamizla devam ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Efendi bu takım 4 - 0 yenildiği takımın yarısı kadar bütçeye sahip.Sivaspor 3 hoca değişikliği ile süper lige çıktı. playoffa kalan iki takım yine bizim iki üç katımız bütçeye sahipler. bu lige yak bastı parası 50 milyon tl. lider de ikinci de playofftan gelen de aynı parayı alacak.Bu takımla ne kadar gurur duyulsa azdır.Bak şu 1. ligdeki takımlara ve yönetimlerine hoca değiştirmeyen 3 takımdan birisiyiz.Demek ki doğru işler yapılmış isabetli kararlar verilmiş.İstikrar yakalanmış ve başarı gelmiş.Takılmayın saçma sapan şeylere biz şampiyonuz artık süper lig takımıyız.Nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • admin!!! yazdığımız wikileaks belgesi mi neden denetim bu kadar uzun sürüyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet bey yorumunun altına imzamı atarım.Birilerinin gerçekleri söylemesi lazım.Hedeflerin büyük olması lazım.Samimi eleştiriler dikkate alınırsa her zaman güzel sonuçlara vesile olur.
    0
    0
    Yanıtla