SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biraz Daha Akıllandıralım!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akıllı sınıfın açılış törenin de sınıfın kapısı parmak iziyle açılmayınca Vali Ulvi Saran, "Demek ki olmuyor. Bu sınıfı biraz daha akıllandıralım" şeklinde tepki gösterdi.

Yakınca Kasabasındaki Yakınca İlköğretim Okulu'nda düzenlenen Akıllı Sınıf Uygulaması için bir tören düzenlendi. Törene Vali Ulvi Saran, Yeşilyurt Kaymakamı Dr. Erkan Bulgan, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Özmen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı ile davetliler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, düzenlenen sınıfın kendileri için örnek bir sınıf olduğunu belirterek,

Kaymakam Dr. Mehmet Bulgan'da ilçedeki alt yapının eğitim ve öğretim açısında çok başarılı olduğunu söyledi.

Vali Ulvi saran, bilgi teknolojileri ile donatılan sınıfı açmak için hazırlana törende bulunduklarını belirterek, eğitim teknolojöisinin kullandığı araçların bilgiyi elde etmeyi daha da kolaylaştırdığını söyledi. Eskisine nazaran çok daha hızlı ve çok daha farklı olarak bilgiye ulaşıldığını belirten Vali Saran, eğitim sisteminin güncel hayatta göre güncelleştirilmesi gerektiğini de kaydetti.
Vali Saran, öğrencilerden içinde bulundukları sistemi sorgulamalarını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından akıllı sınıfın açılışına geçildi. Ancak açılış esnasında sınıf kapısını parmak iziyle açılmasını isteyen Vali Saran'ın bu isteğine karşılık sınıftaki bazı öğrenciler parmaklarını cihaza sürmelerine karşı kapı açılmadı. Bunun üzerine Vali Saran, kapının açılmasından vaz geçerek, "Demek ki olmuyor. Bu sınıfı biraz daha akıllandıralım" şeklinde tepki gösterdi.

Sınıfın açılış kurdelesinin de uzun süre makasla kesilemediği görüldü.

Davetliler akıllı sınıfı gezerek, buradaki cihazları incelediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız