SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga.. 3 Kişi Yaralı

0
Güncellendi - 2021-09-22 05:09:54
Silahlı Kavga.. 3 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

YARALILARDAN BİRİ SİLAHLI SALDIRI FİRARİSİ OLARAK ARANIYORDU.. Malatya’da Pazartesi’ni Salı’ya bağlayan gece yarısından sonra Kiltepe'de çıkan silahlı kavgada 2'si tabanca kurşunuyla, 1'i de kesici aletle olmak üzere 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin, 2 gün önce Tandoğan Mahallesi’nde meydana gelen silahla yaralama olayının faili olarak arandığı anlaşıldı.

Olay, 01.45 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Kiltepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir kafede çalışacak eleman konusunu görüşmek üzere Kiltepe Mahallesi'nde buluşan şahıslar arasında kavga çıktı. Abdulsamet B. adlı şahıs, kavga sırasında tabancayla ateş açarak Serkan G.'yi sol kasığından, Birkan G.'yi ise sol ayağından yaralandı. Abdulsamet B. de, kavga sırasında sol bacağından kesici aletle yaralandı. İki yaralı olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerinden taksiyle ayrılan diğer yaralı Serkan G. de Başharık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy caddesinde bulundu.

Yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınırken, olayda silah kullanan Abdulsamet B. adlı şahıstan 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildiği öğrenildi.

YARALILARDAN BİRİ 2 GÜN ÖNCEKİ OLAYIN ŞÜPHELİSİ..

Bu arada, son olayda yaralanan Abdulsamet B.’nin, geçtiğimiz Cumartesi gecesi Tandoğan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, C.C.’yi tabancayla yaralayıp kaçtığı için aranan şüpheli olduğu anlaşıldı.

Tandoğan Mahallesi Aydemir Caddesi’nde, Cumartesi gecesi 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, C.C. tabanca ile açılan ateş sonucu sol baldırından yaralanmış, olayın şüphelisi Abdulsamet B. ise olay yerine geldiği motosikletle kaçmıştı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (2 yıl önce)
    Turkiye genelinde silahli kuvetleri polis teskilati ozel guvenlik disinda kalan ruhsatlari iptal edilmesi ruhsatsiz silahlari kullanlara en az 8 yil yaralama 15 yil olum halinde 30 yil verilmesi gerekir her kavgada butlaka silah cikiyor bu gidisle sonumuz iyi degil silah kullanlari Allah islah etsin
    0
    0
    Yanıtla