SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birliğimizi Beraberliğimizi Koruyacağız"

0
Güncellendi - 2017-06-23 22:21:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,  2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’i ziyaret ederken,  Malatya Şehitliğini de ziyaret ederek karanfil bırakıp dua etti.

Öznur Çalık beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı  Hakan Kahtalı ile birlikte 2. Ordu  Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’i ziyaret etti.  Ziyarette çalık, Korgeneral Temel ile bir süre görüştü.

Çalık ve beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Malatya Şehir Mezarlığındaki Şehitliği ziyaret etti.  Burara okunan duanın ardındın Çalık ve beraberindekiler Şehit mezarlarını ziyaret edip, karanfil bıraktı.

Çalık,12 silah arkadaşı ile birlikte Şırnak’ta helikopter kazasında şehit düşen Şehit Jandarma Yarbay  Songül Yakut’un mezarında ziyaret edip, karanfil bıraktı.

Çalık, Şehitlik ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada; “Bugün 2. Ordu komutanımızı ziyaret ettik. Askerlerimizle vermiş olduğumuz şehitler için bir kez daha başsağlığı dileklerimizi ilettik.  Arkasından Malatya’daki şehitlerimizin kabirlerini ziyaret ediyoruz.

Terör örgütleriyle mücadele ederken, Doğu’da, Güneydoğu’da, uluslararası alanda mücadele ederken şehit düşen polislerimize, askerlerimiz, korucularımıza, sivillerimize ben bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, başımız sağ olsun. İnşallah şehitlerimizin emaneti olan varlıklarına da, ailelerine sahip çıkmak bizlerin görevi. Sonuna kadar şehit ailelerimize ve emanetlerine sahip çıkacağız. İnşallah, bunda sonra daha şehit düşmesin, şehitler gelmesin, analar ağlamasın, yürekler yanmasın istiyoruz. PKK’nın, FETÖ’nün, DHKP-C’nin, tamamının, oklarının üzerimize çevrildiği bir dönemde biz birliğimizi ve beraberliğimizi koruyacağız.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız