SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz 'Evet'i Milletin Gönlüne Yazmışız"

0
Güncellendi - 2017-03-23 02:29:47
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi’nin ‘evet’ afişleri astırması ve yazdırmasını eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’ya cevap vererek,"Biz eveti, milletimizin gönlüne yazmışız. Dağa, taşa, yola yazılması neden garip geliyor bazılarına" dedi.

AKP İl başkanı Hakan Kahtalı, referandum çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın Malatya Büyükşehir belediyesi ile ilgili eleştirilerine cevap verdi. Kahta, Veli Ağbaba'nın evet afişleri ile ilgili eleştirisini hatırlatarak, Malatya'da en güçlü şekilde 'evet' oyu çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. CHP'yi eleştiren Kahtalı, ”Belediyenin, peyzaj çalışmaları çerçevesinde bazı yerlere evet yazması, yine referandum çalışmaları kapsamında bazı noktalara evet afişleri asması ne gibi bir sorun olabilir ki. Biz ‘evet’i milletimizin gönlüne yazmışız. Dağa, taşa, yola yazılması neden garip geliyor bazılarına. Bunda gocunacak bir şey yok. Sayın Ağbaba önce kendisine bakacak. Sayın Kılıçdaroğlu’nun CHP’li belediye başkanlarını genel merkeze çağırıp referandum için özel olarak görev vermesi ve o belediyelerin referandum çalışmalarını da basından okuyoruz. Sayın bakanımızla, sayın belediye başkanımızla birlikte Malatya’yı ilçe ilçe, belde belde, köy köy geziyoruz. Allah’ın izniyle gidilmedik yer de bırakmayacağız. 16 Nisan tarihine kadar milletimize oylanacak referandum paketini anlatmak için elimizden geleni yapacağız. Malatya’dan en güçlü şekilde evet çıkması en büyük temennimiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı yerine getirilecek

Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP teşkilatlarıyla birlikte Malatya’nın her noktasını karış karış gezeceklerini de belirtti.

Kahtalı, "Oturduğumuz yerden değil, gezerek, vatandaşa dokunarak, anlatarak referanduma hazırlanıyoruz. Sayın bakanımız, belediye başkanımız ve Ak Parti teşkilatlarıyla birlikte Malatya’nın her noktasını karış karış gezeceğiz inşallah. Sayın cumhurbaşkanımız Malatya’daki açılış törenine geldiğinde gidilmedik, görülmedik yer, sıkılmadık el bırakmayın talimatı verdi. Sayın cumhurbaşkanımız bunu söyler de biz hiç durur muyuz. Allah’ın izniyle referanduma kadar gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • ABDULAH (7 yıl önce)
    başkan seninde vekillerinde ve başvekilinde işi bitecek.Ama hala EVET diyorsunuz.Bu kadar onun bunun aklı ile hareket etmeyin.Allah cc herkese beyin vermiş.Ve bu beyni kullanmak bedava...kullanın beyninizi...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (7 yıl önce)
    keybedeceksınız suphenız olmazın
    0
    0
    Yanıtla
  • sen de göreceksin kaybedeceğini...kazandık bile....
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    yaw he he
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Bu,evetin,acisini,sizler,cekeceksiniz,bu,yetgi Babaya,dedeye,bile,yevmezler,ailler,onun,icin Oyumuz,hayir,hayir,olacak,ulkemizin,gelecegi Icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Kendi iradenizin sahibi değilsiniz.Taabiki talimatlarla yönlendirileceksiniz.Ülkede demokrasi anlayışı eksik,parti içi demokrasiden söz etmek mümkün değil.Kimin elini sıkarsanız sıkın böyle bir demokrasi anlayışını içinize sindiriyorsanız mesele Yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan (7 yıl önce)
    He he sensin başkan .
    0
    0
    Yanıtla