SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz Ne Söz Verdiysek Sözümüzde Durduk"

0
Güncellendi - 2019-10-28 23:07:50
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, genişletilmiş il divan toplantısını gerçekleştirdi. Gündem ise “Barış Pınar Harekatı” ve 2020 teşkilat seçimleri vardı.

Şehit Ömer Halisdemir Konferans solonun da gerçekleştirilen AKP Malatya divan toplantısına AKP Malatya Milletvekillerinden Bülent Tüfenkci, Hakan Kahtalı, Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı İhsan Koca, İl Koordinatörü 23 Dönem Bingöl Milletvekilli Yusuf Coşkun, İlçe belediye başkanları ve AKPli üyeler katıldı.

Açış konuşması yapan Malatya İl Başkanı İhsan Koca, “Artık bir kongre sürecine girildi. Yılbaşından itibaren ilçe kongrelerimiz başlayacak ve akabinde Haziran ayı gibi il kongremizi yapacağız. Delege ve üye listeler şu anda askıya çıkarılmış durumda” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Türkiye bir süreçte geçtiğini ifade ederek, "Çok kısa bir sürede bir genel seçim ardında bir yerel seçim ve akıbetinde tekrar İstanbul seçimleri ve şimdi ise teşkilat seçimleri var. Bu arada sınırın güneyinde önemli hadiselere şahitlik ediyoruz. Gerçekten de dünyanın dilinin tutulduğu ve dostlarımızın gıpta ile baktığı düşmanlarımızın şaşkınlık baktığı bir “Barış Pınar Harekatı’nı” gerçekleştirdik. Kimsenin burnunu kapatmadık, kimsenin evini yıkmadık, orada sadece bir güvenli bölge oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Hakan Kahtalı ise AKP olarak 18 yıllık iktidar sürecinde fiziki anlamında cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetleri en az ikiye katladıklarını belirterek, "AK Parti olarak 15 seçim geçirdik Allah'a şükürler olsun bu her seçimde de bu millet yüzde 50 nin üzerinde bir oy ile bizi iktidara getirdi. Şimdi bizler de bize verilen bu emaneti en iyi şekilde tekrar halkımıza hizmet etmek için gayret içerisinde olmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Pınar Barış Harekatını da değerlendiren Kahtalı, ”Sınır ötemizde 40 yıldır terörle süren bir mücadelemiz var. Bu terör örgütünün ismini hepimizin çok iyi bildiği PKK terör örgütü arkasında kimin olduğunu çok iyi biliyorduk ve bunu kimler tarafından desteklendi de çok iyi biliyorduk bu teröristlerin tek amacı, Türkiye'nin huzurunu kaçırmak ülkeyi bölmek Suriye’deki Suriye'deki gibi Irak'taki gibi perişan olmaları sağlamak için örgütlenmiş yapılardır” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin içeride ihanet şebekeleri dışarıda emperyalizmi Siyonizm’in taşeronluğunu yapan kişiler büyük bir mücadele verdiğini belirten Ahmet Çakır ise, "Şu anda dünyanın günden Türkiye var. Bizim gün içerideki İhanet şebekeleri dışarının emperyalizmin ve Siyonizm’in taşeronluğunu yapan terörizme karşı verdiğimiz mücadele var. Dünyanın gıpta ile izlediği Türkiye’nin kendi gücünü ortaya koyduğu bir süreci beraber yaşıyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Öznur Çalık da, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Sınır güvenliğimiz ve bölge huzuru için başlattığımız Barış Pınarı Harekatı, Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlılığı ve kahraman ordumuzun üstün başarıları sayesinde önemli bir mesafe kaydetmiştir. 18 gün önce sınır ötesinde başlattığımız harekat, ordumuzun azim ve kabiliyeti sayesinde önemli bir diplomasi başarısını beraberinde getirmiştir. Cumhurbaşkanımızın Başkomutanımızın kararlılığı, kahraman ordumuzun üstün başarıları sayesinde Güney sınırımızda çok ciddi bir mesafe kaydetmiş vaziyetteyiz. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Biz hem sahada olacağız, hem de masada olacağız ve bu gün olduğu gibi Allah’a hamdolsun hem sahada kazanacağız, hem de masada kazanacağız.” dedi.

Milletvekili Çalık, “Mecliste konuşma yapan özellikle CHP’nin milletvekilleri, ‘Terörist ağzıyla konuşma yapanların Allah belasını versin’ diyorlar. Bu teröristlerin isimleri ne, bana sayar mısınız, kim bu teröristler, adlarını bilmiyor musunuz, okuma bilmiyor musunuz, 40 bin şehidimizin, gazimizin olduğu yerde, bu terör örgütlerinin adını bilmiyor musunuz? Bunlar PKK, bunlar DHKP-C, YPG, PYD, DEAŞ. Sen ‘Teröristlerin ağzıyla konuşanların Allah belasını versin’ derken, bu terör örgütlerinin hiç birinin adını ağzına almayarak, terör örgütlerini söylemeyerek hiçbir yere varamazsın. Madem bela okuyorsun, çık belanı açıkça oku ve deki ‘PKK’ya destek verenin, DHKP-C’ye destek verenin, DEAŞ’a destek verenin, PYD’ye YPG’ye destek verenin sırtını dayayanın da Allah belasını versin’ diyeceksin, o zaman bütün belaları okuyacaksın. Biz her yerde terör örgütlerinin ve teröristlerin temizlenmesini amaçlıyoruz. Milli ve yerli duruşu olan herkesle yol yürümeye sonuna kadar devam edeceğiz.” diye konuştu.

Çalık, “Malatya’mızla ilgili 17 yıl boyunca çok önemli yatırımlar yaptık, yatırımlar yapmaya da devam ediyoruz. Bir taraftan şeytan taşlıyor, bir taraftan da tavaf etmeye gayret gösteriyoruz. Bir taraftan teröristlerle mücadele ediyoruz, diğer taraftan da hizmetlerimizi milletimizle, ilçelerimizle sizlerle buluşturmaya gayret ediyoruz ve bunları yaparken de bazen gözü olup görmeyenler var. AK Parti ailesi 17 yıldır kesintisiz hizmet yaptı, hizmet yapmaya da devam edecek. Bizim 17 yılda yaptıklarımızın siz hayalini bile kuramazsınız, 70 yılda 80 yılda Türkiye’ye yapamadıklarınızı, biz 17 yılda Türkiye’ye, 17 yılda Malatya’ya yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Biz ne söz verdiysek sözümüzde durduk, durmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda son olarak konuşan Bülent Tüfenkci ise eğer masada olmak istiyorsanız mutlaka sahada olmanız gerektiğini ifade ederek, "Türkiye sınır ötesi Barış Pınarı hareketi yaptı. Bu hareketin bize göstermiş olduğu iki önemli şey var birincisi Biz PKK ile mücadele ederken esasında Dünya ile mücadele ediyorduk baktığımız zaman Barış Pınar Hareketinde kimlerle mücadele ettiğimizi, terör örgütünün arkalarında kimlerin olduğunu ABD, Rusya Avrupa birliğine kadar Türkiye'ye karşı nasıl taşeron kullandıklarını bu hareket ile beraber gün yüzüne çıkardık bir şey daha çıkardık.Eğer masada olmak istiyorsanız mutlaka sahada olmanız gerekir Allah'a çok şükür cumhurbaşkanının öncülüğünde hem sahada hem masada kazandık Allah'ın izniyle kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

iha- Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Kaysikentli (4 yıl önce)
    Kuzey çevreyolu,hızlı tren projesi ve 4 eylül treni kağıt üstünde kaldı yapılmadı secimde oy uğruna söylenen sözler havada kaldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Bir söz vardır: Umut fakirin ekmeği sür sür ye.sizin ekmeğinizde yalan; sürün sürün yeyin, nasıl olsa inananlarınız Malatya da oldukça fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (4 yıl önce)
    mavi ayakkabı nasıl ya ne yapmaya çalışıyor sayın vekil :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    İstanbul ve Ankara gitti..sıra size geliyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (4 yıl önce)
    Abla ne söz verdikte yapmadık diyorsun vallahi billahi kulagimla duydum dedi ki hızlı treni getirecem hani nerde soruyorum yoksa geldide bizimmi haberimiz yok ya uyutmayin bizi bu sefer inanki Selo başkan için oy verdim daha da aciklamayam anlayın artik
    0
    0
    Yanıtla
  • lütfen (4 yıl önce)
    ???? Malatya merkeze 7 km uzakta olan orduzu şanlikaya karaköy karakaş göller köylerinde yaşayanlar nezaman hizmet alacak belediyeden sayın vekiller ve baskanlar.?? o insanlarin yollari ne halde çöp kokusundan durulmuyor çöplüğu taşıyacaktınız vazgectiniz tesis yaptıniz gelin bir hafta yaşayin orda duramazsiniz kokudan.yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Yıllardır herkes adamını aldı belediyeye.Şuan Büyükşehir de 150 tane sözleşmeli personel var hepsi de yüksek maaşla çalışıyor yazık günah zaten 4bin personel var yazık günah israf Selahattin Başkanım sen bu haksızlıkları gör sana inanıyoruz güveniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çıkaramaz sözleşmeliler mahkemeye verecek eğer çıkarırsa herkesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (4 yıl önce)Hamdi isimli kullanıcı yorumuna
    Veremez sözleşme zaten 1 yıllıktır.Çıkarabilir yılsonunda
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (4 yıl önce)
    kurulduğundan beri Akpartiye oy veren biri olarak reisin hayrına baskan vekil bakan olan konuşmaktan başka bir icraatı olmayan bu zevata soruyorum gecen her yılda Malatyamıza kazandırılan önemli bir eser olsa 17 eser eder, tek tek sayın bakalım var mı 17 önemli eser, buyrun açıklayın
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    MALATYADA YÜZDE KAÇ AKP OY VERIYOR AKP DIYORKI KENDI ASLINI INKAR EDEN YARIN BENI DE SATAR DIYE MALATYAMIZ BU KADAR YATIRIM YAPTI ISMET INÖNÜYÜ KÖTÜLÜYEN ÖZ BE ÖZ MALATYAMIYI SATAN BIR TOPLULUĞA AKP NASIL GÜVENSIN INÖNÜYÜ SEVMEK CHP LI OL ANLAMI ÇIKARMAN YANLIŞ OLUR INÖNÜYE BÜYÜK SAYGIM VAR AMA CHP YI HIÇ SEVMEM BU DA MALATYALI OLMANIN FARKI
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne yazdığını anlayan varmı? Sen Akp ye vermeye devam et
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (4 yıl önce)
    Mavi ayakkabılar da yakıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hoca (4 yıl önce)
    ahmet vekilimizin ayakkabıları yakıyor... toplantılar olmasa yüzünü gördüğümüz yok abimizin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (4 yıl önce)
    Şaka gibi konuşmuşlar, çok güldüm. Güldür Güldür show
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Yapılan birşey söyleyin. Çevreyolu, hızlıtren, havalimanı, Adliyesarayı, şehirhastanesi VS. Yapıldı da bizlerin i haberi olmadı. Güldürmeyin Allah aşkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert 44 (4 yıl önce)
    Ya hızlı treeeennnn?hanı 10 defa ihaleye verilen hanı?
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan (4 yıl önce)
    ne yaptınız 1.hızlı trenmi getirdiniz yıllardır 2.kuzey çevre yolunumu bitirdiniz ortada ne kavşak var ne yol ne köprğ 3.bölge adliye binasımı kayseriye bağlandı v.s.
    0
    0
    Yanıtla