SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Biz Sokaktayız, Siz Evde Kalın'

0
Güncellendi - 2020-03-26 01:29:25
'Biz Sokaktayız, Siz Evde Kalın'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Jandarma komutanlığı kırsal mahallelerde ve köylerde koronavirüs konusunda vatandaşlara resmi araçlardan uyarı anonsları yaparak uyarılarda bulunuyor.

Jandarma ekipleri vatandaşların ihtiyaç taleplerini de yerine getirirken, yardım paketlerini de yine yaşlıların evlerine ulaştırıyorlar.

Jandarma ekipleri sık sık “Değerli vatandaşlarımız, evlerinizde kalmanız sizler, sevenleriniz ve sevdiklerinizin sağlığı acısında önemlidir. Önemli haller dışında dışarı çıkmamanızı sizden önemli rica ediyoruz. Lütfen evlerimize dönelim. Vatandaşlarımızdan ricamızdır. Biz sizin için sokaktayız, sizde hepimiz için evde kalın. Önemli haller dışında evden çıkmamanızı sizden rica ediyoruz. Lütfen evlerimize dönelim. Ve başkaları ile iletişimde bulunmayalım. Vatandaşlarımızdan ricamızdır. Biz sizin için sokaktayız, sizde hepimiz için evde kalın” anonslarını yapıyor.

Ekipler ayrıca, ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini de yerine getiriyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız