SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biz de Ekiplerimizin Yaptığı Çalışmalara Katıldık"

0
Güncellendi - 2021-03-01 00:41:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde cadde ve sokakları köpüklü su ve solüsyonla dezenfekte ediyor. Malatya cadde ve sokaklarında yapılan temizlik çalışmalarını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, temizlik personelleriyle birlikte cadde ve sokak yıkaması yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, hafta sonu kısıtlamanın olduğu günlerde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Malatya cadde ve sokaklarında yıkama çalışması yapan ekiplerle bir araya gelen Başkan Gürkan, yıkama çalışmalarına da katıldı. İnönü Caddesi’nde yapılan temizlik çalışmalarında personelleri ziyaret eden Başkan Gürkan, temizlik personelleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Gürkan, çalışmaları yapan ekiplerle birlikte caddede yıkama çalışması da yaptı. Malatya’yı Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda daha yaşanılabilir bir şehir olması için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı 7/24 esasına göre sürdürüyoruz. Özellikle kısıtlamanın olduğu günlerde ekiplerimiz şehrimizin cadde ve sokaklarında temizlik ve dezenfekte çalışmalarını yapıyor. Bizlerde ekiplerimizin yaptığı çalışmalara katıldık. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte Malatya’mızın cadde ve sokaklarını temizliyoruz. Her alanda hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve sokaklarda kısıtlamanın olmadığı günlerde de rutin bir şekilde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Gönül (3 yıl önce)
    TOKİ'nin yoları kazıldı yağmur da çamurda gecilmiyo güneşte tozdan gecilmiyo burayada bı gelin derim bakın yollara
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (3 yıl önce)
    Maltepe belediyesinde en düşük temizlik işçisinin maaşı 4750 lira oldu bizim başkanda takım elbise kösele kundurayla asgari ücret verdiği temizlik personeliyle foto çektirip dayanışma mesajı veriyo aklınca...Başkan hiç samimi değilsin bari o garibanların yanına gidipte moral bozma çünkü hiç samimi değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Metehan (3 yıl önce)
    Öyle takım elbise ayakta kösele ayakkabı ile olmuyor be başkan biraz komik olmuş elde hortum falan .... Giyersin tulumu çizmeyi yeleği aslanlar gibi bı caddeyi yıkarsın yada sokağı bizde tebrikler der alkislariz ama yapmayın böyle komik oluyor ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bu kadar saçma ve anlamsız bir masraf türü Olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sayın Gürkan, neden şehrin değerlerine sahip çıkmıyorsunuz? Sultansuyu harası neden özelleştiriliyor? Neden hasar almamış binaları yıkılıyor? Neden kimseden habersiz ihale yapılarak özelleştiriliyor? Neden halka açık alanlar halka kapatılıyor? Neden Sultansuyu harası bir Elazığ lı bürokratın insafına bırakılıyor? Neden bu konuda tek kelime etmekten kaçınıyorsunuz? Sultansuyu Osmanlıdan günümüze Malatya nın en önemli değerlerinden biridir, neden sahip çıkmıyorsunuz? Acilen cevap bekliyoruz Malatya halkı olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    İlk önce çamurlu mh Battalgazi yaşam ve Spor merkezinin hemen arkasında koca bir sitenin lağım gideri aylardır açıkta ve kötü kokular etrafı rahatsız etmekte olup buna duyarsızlığınızı ortadan kaldırsanız iyi olmaz mı?Yazık çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (3 yıl önce)
    bari birde tulum giyseydiniz tam olurdu.bizi güldürdünüz ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (3 yıl önce)
    Çok Şukur Belediyemiz Görüntü olan yerde Temizlik Yapio Bu Konuda Tebrik Ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağı Şeherli (3 yıl önce)
    Başkanım sizden şov degil iş bekliyoruz. Millet evine ekmek götüremiyor. İşsizlik başını almış gidiyor. Siz elinize hortum alıp poz veriyorsunuz. Kasaba Belediyeciliği.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım (3 yıl önce)
    Kimseye semimi gelmiyor, sadece fotoğraf çektirmek için yapıldığını herkes biliyor. Böyle bir görüntüye gerek var mı?. İzmir depremi olduğunda da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı çorba dağıtmaya çalışıyordu. Siz kendi işinizi yapın yeter.
    0
    0
    Yanıtla