SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin Gerçekten Büyük Başarı"

0
Güncellendi - 2020-07-27 11:09:45
A- A+ PAYLAŞ

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit ise Yeni Malatyaspor için "geçmiş olsun" diyerek, bu kadro ve teknik ekiple gelecek yıl tekrar Süper Lig'e çıkacaklarına inandığını söyledi.

Teknik Direktör Marius Sumudica'nın cezalı olmasına rağmen takımın başında Yardımcı Antrenör Cristian Petre çıkarken, basın toplantısına diğer yardımcı antrenör Gabriel Margarit katıldı. Kendi takımını ise kutlayan Margarit, şöyle konuştu:

"Bu sezon Süper Lig'de ilk yılımız ve ligi sekizinci bitirdik. Hocamız Marius Sumudica çok güçlü bir takım oluşturdu. Hocamız Süper Lig'e 3-5-2 sistemiyle hiç alışık olmayan bir sistemle giriş yaptı. Biz bu sistemi oynadık çünkü bu sisteme uygun oyuncularımız vardı. Bizim için gerçekten çok büyük başarı. Kulüp malzemecisinden başkanına kadar herkesi tebrik ediyorum."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • new malatya (3 yıl önce)
    Antep'ten dost olmaz iki defa bizi ligde bırakma durumu oldu ikiside 1-0. Elbet elimize düşersiniz. Gecen yıl Erzurum bize yenildiği için beddua etti ve biz düştük. Şimdi biz beddua ediyoruz Antep düşsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz niye Erzurumu düşürdünüz.Anadolu takımları birbirlerini desteklemek yerine hep köstek olmuşlardır.Bu yüzden seyircilerin bu tavırlarına uyuz oluyorum.Neden erzurum malatya omuz omuza sloganı atılmazda,erzurum kümeye diye bağırırsınız.İlahi adalet işte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırrr (3 yıl önce)
    Hiçbir iddiası olmayan bir takım istese paf takımınıda çıkarabilirdi.Bizden daha istekli ve daha hırslı oynadılar.Bu da yaptıkları işi ne kadar önemsediklerini ve ahlaklı olduklarını gösteriyor.
    0
    0
    Yanıtla