SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bolu Kampında Tempo Artıyor

0
Güncellendi - 2017-07-05 21:22:51
Bolu Kampında Tempo Artıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da futbolcular güç depoluyor. Günde çift antrenmanla süren hazırlıklarda, teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularıyla yakından ilgileniyor.

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da birinci etap kampı sürüyor. Bolu Termal’de hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlılarda Azubuike’de kamp çalışmalarına dahil oldu. Malatya ekibinde Mba ve Dialiba’nın da en kısa süre içerisinde kamp çalışmalarına katılacakları belirtildi.

SAĞLAM TEMPO ARTIRDI

Takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, birinci etap kamp çalışmaları kapsamında tempoyu günden güne daha da artırıyor.

Kampa katılan futbolcuları sezona en iyi şekilde hazırlamak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, günde çift antrenmanla futbolculara güç ve kondisyon depolattırıyor.

Antrenmanın birinci bölümünde düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma, tam saha istasyon çalışmasının ardından sona erdi. Bir saat 40 dakika süren antrenmanda futbolcuların hırlsı ve istekli oldukları gözlendi.

Sarı siyahlılarda, ikinci bölümde 3 kez 15 dakikalık koşu ve kuvvet çalışmasından geçen futbolcular, koordinasyon ve pas çalışması, dayanıklılık koşusu, çift kale maç yaparak çalışmayı tamamladı.

“İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ”

Evkur Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Erdal Gündüz, kamp çalışmalarını en iyi şekilde değerlendirip, Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Birinci etap kamp çalışmasının teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde çok verimli geçtiğini kaydeden Gündüz, “Verimli bir dönem geçiriyoruz. Kampımızı en iyi şekilde tamamlayıp Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Gündüz, takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam’ın bazı oyuncuları kampa davet etmediğini, bazı oyuncuların durumunun ise kamp sonrası belli olacağını ifade etti.

“TRANSFER LİSTEMİZDEKİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR”

Gündüz, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Anlaştığımız ve görüşmelerimizi devam ettirdiğimiz futbolcular var. Transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Listemizde yer alan futbolcuları kadromuza katmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Bu kapsamda 7 yabancı futbolcu daha alacağız. Yerli futbolcularla da görüşmelerimiz sürüyor. Takıma katkı  sağlayacak transferleri gerçekleştireceğiz. Bu noktada titiz bir çalışma yürütüyoruz. En kısa sürede anlaştığımız futbolcularla sözleşme imzalayacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • e.k. (6 yıl önce)
    Dia neden hala katılmadı kampa acaba...
    0
    0
    Yanıtla