SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Eralp Yalvaç

Boş Tribünler Bu Şehre, Bu Takıma Yakışmıyor

Boş Tribünler Bu Şehre, Bu Takıma Yakışmıyor
A- A+ PAYLAŞ

..Zirve mücadelesindeki Yeni Malatyaspor evindeki maçları kapalı gişe oynamalı.

Eralp YALVAÇ    

Hepimizin ortak sevdası Malatya’mızın Süper Ligdeki temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, 2018-19 sezonunda şu ana kadar gösterdiği performansla, oynadığı futbolla ligde ve kupada fırtına gibi eserken, birkaç sezon içerisinde kaydettiği aşama ve geldiği yer dikkate alındığında, bu başarı daha bir önem kazanıyor.

Yeni Malatyaspor konumuyla şehrin popülaritesine, tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Ligin en formda hocası ve takımına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Yönetim Kurulu işlerini sessiz bir şekilde sürdürüyor, kamuoyu önünde mütevazı bir duruş sergiliyor, işlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Puan sıralamasındaki yer bir yana Yeni Malatyaspor’u maddi anlamda rahatlatan bir transfer politikası izlemeleri takdir topluyor.

Gönül isterdi ki Sadık Çiftpınar, Khalid Boutaib gibi takımın kilit isimleri, oyunlarıyla bize keyif veren isimleri kaybetmeyelim; ama artık futbolda işler böyle sürüyor. Yeni Malatyaspor ilk yarının, oylamayla seçildiğine göre, en zevkli ve çekişmeli maçını Sivasspor’la oynamış; bu maç 4-4 bitmişti. Dört büyüklere karşı alınan en farklı galibiyet de YMS’den çıktı (5-0’lık Trabzonspor galibiyeti). 

Yeni Malatyaspor sahada istediği kadar başarı göstersin, taraftarı tribünleri doldurmadıkça, atkısını alıp maça gitmedikçe, o tribünü rakip takıma dar edecek bir coşkuyla sallamadıkça bunun pek anlamı olmuyor; bir noktada en hafif tabirle “komik” yorumların hedefi oluyor.

Kayserispor’la Cumartesi günü oynanacak maç öncesi Yeni Malatyaspor taraftarlarına bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bu çağrı maça giden taraftarlara değil, onlar zaten görevini yapıyor. Çağrımız, Malatyaspor’u gerçekten seven, başarısıyla mutlu olan, ama bir şekilde Yeni Malatya Stadına gitmeyen taraftarlara. Sizler o tribünleri doldurmadıkça, lisanslı ürün atkınla, formanla tribünleri doldurmadıkça, doksan dakika boyunca takımına destek sunmadıkça inanın YMS’nin yaptıkları kazanması gereken anlamı kazanmayacak. İçimizde hep bir burukluk kalacak. Bu şehirde yaşayan Malatyasporlu artık Malatyaspor’un yanında, yani tribünde, olmalı.

Yıllardır eğer Malatya’da isem statta, değilsem televizyonda birçok Malatyaspor maçı izledim. İnönü Stadında birçok anım var ve bu anıların hiçbirinde tribünler boş değildi. Hatta takım 2. Ligde oynarken bir maçta ciddi bir ezilme tehlikesi geçirdim. Şu an takım rüya gibi bir pozisyonda ve tribünler boş; anlaşılır gibi değil. Yeni stadın kapasitesiyle açıklanacak bir durum değil bu; Malatya’nın nüfusu da arttı eskiye göre. Biz dünyaya gelmeden Malatyaspor maçı izleyenler, 80li yıllarda nüfus bugünkünün yarısıyken tribünlerde ortalama 14- 15 bin taraftar olduğunu söylüyorlar. Üstelik açık tribünün buz gibi beton zeminine ve kapalı tribünün derme-çatma tahta oturma yerlerine karşın.

Görebildiğim kadarı ile bunun belli başlı sebepleri var, çok kısa değinecek olursam;

Başka sebepler de olabilir. Passolig geldikten sonra taraftar sayısının düştüğü, yeni sisteme daha çok gençlerin uyum sağladığını, belli bir yaş üzerindekilerin çekindiğini ve sisteme pek ısınamadığını söyleyebiliriz. Her maçın televizyonda gösterilmesi cabası. Bu noktada yönetimin ciddi bir çözüm üretmesi gerekebilir. Çözüm ne olabilir biz de bilmiyoruz ama ciddi bir profesyonel çalışma gerektiği kesin.

Yeni stadın yerinin uzaklığını, ulaşım koşullarını bahane edenler var. İnönü Stadını ölçü alırsak doğru ama yeni stat binlerce öğrencinin eğitim gördüğü, yine binlerle ifade edilecek personel, akademisyen, hasta, hasta yakınının gidip geldiği İnönü Üniversitesi artı Turgut Özal Tıp Merkezinin konumlandığı bir yerde olan stat niye uzak olsun ki? Artık şehir içinde stat kalmadı; orası da şehrin bir parçası. Maç günleri toplu taşıma ve stadın sosyal donatılarındaki eksiklikler - ki süratle giderilmeli- yine de pek engel teşkil etmemeli.

Sonuçta Yeni Malatyaspor, oraya ulaşmak eskiye oranla zor gözükse de, bu ilgiyi, değeri hak ediyor.

Yeni Malatyaspor evindeki maçları kapalı gişe oynamalı. Misafir takım oyuncularının ayağının birbirine dolaşmadığı her iç saha maçı bizim için büyük bir kayıp. Yüksek sayıda seyirci gitmesi, kulübe gelir getirecek lisanslı ürünlerle stat içerisindeki yerini alması, bayrağını, atkısını sallaması rakip takım oyuncuları üzerinde yaratacağı baskıdan daha fazla futbolcuların şevk ve motivasyonunu arttıracak, performanslarına olumlu yansımalar yapacaktır.

Şüphesiz YMS başarılı olsun diye çaba harcayan başta başkan Adil Gevrek, yönetimi ve bu takımın bu hale gelmesinde büyük payı olduğunu düşündüğümüz teknik direktör Erol Bulut ve ekibi de etkilenecek; onlar da işlerini daha daha iyi yapmak için çaba harcayacaklardır.

Haydi Malatyaspor’un gerçek taraftarı. Kayserispor maçıyla kırın şu maça gitmeme inadını. Doldurun tribünleri.

____

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Zihni (5 yıl önce)
    haraç isteyenler vardı! ne oldu o dava?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaysıcı (5 yıl önce)
    Otopark yok tuvaletler berbat
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Herşey iyi güzelde birde şu stad giriş kapıları rezillik içinde .. örneğin 2 haftadır Batı tribününde bir kapı zincir vurulmuş şekilde kapalı duruyor.Güvenliğe soruyoruz bir taraftar polisle tartışmışta mahkeme kapıya ceza vermiş..Batı girişinin diğer kapılarında 2 adet turnike girişinde hep 1 adet turnike çalışıyor diğeri faaliyet dışı yani giriş rezillik içinde buna da bir çözüm bulun..Lütfen kapalı kapıya da af çıkarın ?
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    Stadın uzaklığını bilet fiyatlarını bahane edenler bir paket sigara fiyatına bilet,alıp çitlediğiniz çekirdekten ucuz bilet kardeşimya o kadarda atmayın soğukmuş falan erzurum taraftarı ne yapsın tükürsen havada donar adamlar dibte stada bakıyorsun full. uzaklığına gelince o kadar öğrencinin canı yokmu hastahaneye giden hastaların canı yokmu.stadın boş kalmasının tek sebebi var oda Malatyada Malatyanın yerlisinin kalmaması çok göç verdi yerlisi gitti çok göç aldı malesef.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    1.Trübüne gayrimesruyu sokarsan milleti tiksindirirsin kimse gelmez. 2. Stadı öyle bir yere yaptılar ki sanırsın 20 milyonluk nufus var üstelik üniversite tarafından bir tane gelen adam yok. Belliydi böyle olacağı. Şahsen maçları kaçırmayan ben 1 kez gittim açıldı açılalı. Kış aylarında elektirkli battaniyeyle gitmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    taraftar yoğunluğu fena değildi bu havalarda ancak bu kadar olur stad çok soğuktu çocukları getiremedik hatta hasta bile olduk birkaç haftaya sayı artar ŞAMPİYON MALATYA
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (5 yıl önce)
    Stad uzak diyen arkadaşlar stadımız elazığda değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    Stad uzak eski stad olsaydı gelirdim
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş nickinde malatyalı yazıyor ama senden ne malatyalı olur nede senin gibi hemşerim olmaz olsun.sen istersinki staad evinin karşısı olsun.senin gibi kafalar yüzünden stad boş kalıyor.gidence anca çekirdek çitler.bize taraftar lazım sen değil !
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (5 yıl önce)
    FENERBAHÇE STADIDA ŞEHRİN İÇİNDE Bİ SAKINCASI YOK,ESKİ STADIN TRİBÜNLERİNİ YIKIP YENİDEN YAPABİLİRLERDİ.DOLMABAHÇEDEKİ İNÖNÜ STADI AYNI ŞEKİLDE ESKİ YERİNE YAPILDI.RANT VE İSMİ İNÖNÜ DİYE ŞEHRİN DIŞINA YAPTILAR GÜNDÜZ HAVAİİ FİŞEKLE YIKTILAR.KUSURA BAKMAYIN VATANDAŞ HAKLI YİYECEK EKMEĞİ YOK İNSANLARIN OLAN BORÇ İÇİNDE OLMAYAN AÇLIKTAN NEFESİ KOKUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞİŞOCAN 44 (5 yıl önce)
    Şu lafı bırakın artık "Stadyum Çok Uzak MIŞŞ..." Koca kompleksi kernek meydanına mı yapacaklardı. Malatya'nın uç dan uca mesafesi ne kadar ki. 1000 km öteye maça gidiyor millet takımı için. Göztepe Maçından dönerken millet canından oluyordu. Takım sevgisi, şehir sevgisi, futbol aşkı, siz sevgili aman totosu üşümesin, yol uzamasın diyenler, bu sizin anlayabileceğiniz bişey değil. Sizler 2 buçuk dakikalık özetleri izlemeye mahkumsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 20 yıllık taraftar (5 yıl önce)
    Stadın yeri çok uzak oldu şehre yakın bir yer olsaydı heyecan olurdu çarşıda toplanarak gidilirdi eskiden şimdi kimse o yolu gitmek istemiyor ne yazık ki bence en uygun yer yıkılan hal binasının yeriydi
    0
    0
    Yanıtla
  • a.turan doğan (5 yıl önce)
    malatyada malatyalı kalmamışki stada gelsin başkan adaylarrına bakarsn anlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyagara (5 yıl önce)
    Öncelikle 1-millet iş güç derdinde geçim sıkıntısı ve pahalılık almış Başını gidiyor buda futbolu ikinci plana itiyor.2- En büyük ve etkili neden Stadın şehir dışına yapılması çok büyük dezavantaj oldu.Eskiden seyirciler yürüyerekte olsa stada geliyorduşimdi bu mümkün değil..Eski stadın orası düzenlemeyle yeni stad yapılabilirdi. 3-Üçüncü nedende isim.Yeni Malatyaspor ismi biran önce değiştirilmelidir Malatyaspor ismiyle......
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    kombine almışım doğu alttan...adamlar getirmiş demirden amigo yeri yapmışlar maçı izleyemedik.suç bendeki kombine alıyoz..kimse demesin taraftar niye gelmiyor şapkanızı önünüze koyun düşünün..
    0
    0
    Yanıtla
  • hanlı (5 yıl önce)
    destegimizi esirgememeliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (5 yıl önce)
    Malatyasporun stadını elazığa yaparlarsa tabi ki boş oynanır maçlar! Eski stadımız şehrin içindeydi ulaşımı kolay her yere yakındı. Şimdi taa nereye yapmışlar! Ayrıca maç bileti de basit maçlarda yüksek tutuluyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • hepi topu 15 lira bilet, onu da alamiyorsan gel sana alayim!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • batman petrolspor ile 2.lig maçı yaparken 2tl idi maç bileti. öyle fiyat bekliyor arkadaşlar sanırım. sigara içme bi günde bilet al. nolacak yani fiyat abartılı değil gayet normal mantıklı bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEhmet (5 yıl önce)
    Maçlarımız genelde Cumartesi gününe veriliyor neden pazar günü değil? Ve saati de nedense hep 13:30 veya 16:00 oluyor bunun nedenini yönetim sorgulamalı? Akşam saatinde oynansa daha çok seyirci geliyor.Geçen yıl bunu gördük, yönetim TFF’ye maç günü ve saatiyle ilgili itiraz etmeli! Büyük takımların saat 13:30’da oynadığı kaç maç var söylesinler bakalım!Stadyum zaten dolmuyor öğrencilere ve 50 yaş üzeri emeklilere biletler yarı fiyatına olursa stadyum da dolar daha güzel olur.Stadyum boş olunca maçın tadı da olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Millet ekmek bula mi
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    İnsanlar aç ekonomi felaket insanlar parasal zorda
    0
    0
    Yanıtla
  • Mete Karayel (5 yıl önce)
    takım daha ne yapsın, destek lazım sponsor lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (5 yıl önce)
    Yazınız gerçekten çok değerli. Ancak; Malatyalıları tanımıyormuş gibi yazmışsınız. Seyircilerin kaça gelmesi için. Stadın önüne kadar beleş götürecek araç ayarlanacak, hava ne soğuk ne de sıcak olacak, batı alt tribünü 10.TL, Doğu alt tribünü 5 TL. kale arkaları 2 TL olacak. Öyle ikide bir ayağa kalkmaları telkin edilmeyecek, biraz da çekirdek ayarlanırsa belki belki gelirler.:))))
    0
    0
    Yanıtla
  • ayn reyiz hava durumunu da belediye ayarlayacak asdasdasdas
    0
    0
    Yanıtla
  • dalga geçmişsin ama herkesin arabası yok belediye otobüs ayarlayabilir çok da zor değil bu onlar için. diğer söylediklerine katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    Eralp YALVAÇ bey bu yazından dolayı tşklr.. suç taraftarın değil. suç o stadı oraya yapanlarda.. birileri yağcılık için orayı verdi ve oraya yaptı.. şehire 15 km. fahri kayanda oturana 20 km. uzakta.. bu stat tecde.. eski malatya.. beyler deresinin oralara yapılsa böle olmazdı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ferhat (5 yıl önce)
    Büyük taraftar her şartta stada gelen taraftardır. 15 günde bir 20-25 liraya kıyamayan değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Arkadaş sanki Antalya sahilinde tatile gidiyor lar İnönü Stadı sanki çok konforlu ydu ondan sonra Hıncal Uluç gibi adamlar konuşur ben maça gitmek için müdüre 50 tane yalan söylüyor um ama gidiyorum millet istiyor üste biraz para versin kulüp
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (5 yıl önce)
    20-25 liraya kıyamayıp maça gelmeyenler şimdide stada bahane buluyor. Gelmeyin kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Never Hesitate (5 yıl önce)
    Gardaş havalar soğuk. Stada iklimlendirme sistemi kurun gelmeyenin...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    yorumları yayınlamıyosunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • admini seviiim ya :)) yazarsın yazarsın yayınlamaz böle bişe yazdığında direk yayınlıyor. araya sıkıştır gardaşım sen de sölüceklerini. sonuna yorumları yayınlamıyorsunuz de :))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    BELEDİYELER ŞEHRİ ACİLEN HAVAYA SOKMALİ.SEHİR BAYRAK VE FUTBOLCULARİN RESİMLERİYLE SUSLENMELİ.ACİLEN BU YAPİLMALİ.ACİLENNNNB
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (5 yıl önce)
    bu kadar seyirci az diye yirtinacaginıza...niye bu taraftar gelmiyor diye bir komisyon kurup taraftarın kendisiyle yüz yüze görüşülseydi..şimdiye kadar çözülürdü bu sorun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse niye gelmiyor diye sorgulanacağına en iyi futbolcuları yok pahasına birilerinin hatırına gönülüne taraftarın hatırını hiçe sayarak satan başkan kendini bir sorgulasın. Gulierme ye hatır için verdik diyor özrü kabahatinden büyük. Bir Süper Lig takımının hedefi olmaz mı ya her sene ligde kalalım zihniyeti nereye kadar. Aldığımız biletlere kombinelere yazıklar olsun. İnsanın süper lige çıkmışın tamam da bir hedefi olur. Hedefsiz süper ligde olsan ne olur amatörde olsan ne olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat Yamaci (5 yıl önce)
    Stadla alakalı; yetkililer gerekeni yaptı mı ki halktan gerekeni yapmasını bekliyorsunuz? Maça giderken sıkışan trafikten dolayı insanlar araştırmanın aciline gidemiyor. Daha vahim bir planlama hatası olabilir mi? Hastanenin yakın bölgesine böyle bir binlerce kişilik eğlence tesisi yapılması en büyük hata. İkincisi bu şehrin gelişim yönüne ters, insanların ayaklarının zor döndüğü yöne stad yapmakta başka bir hata. Neden batı yakasında uygun onca yer varken doğuda tek başına dikildi anıt gibi kaldı öyle. Peki ya stadtaki eksiklikler? Tuvaletlerin pisliği, stadın çatısından su akması, stad girişinde gerekli aydınlatma ve güvenlik önlemlerinin olmaması, merdivenlerinin yetersiz olması, otoparkının yetersiz olmasından dolayı uzaklara parkedilen arabalar, stad içerisinde gelişigüzel oturan, biletli koltuk sahiplerini rahatsız eden tiplere güvenlikçilerin yeterli müdahalede bulunmaması. Daha aklıma gelmeyen nice problem. Gitmesi bir dert gelmesi bir dert. Çocuğumu, eşimi nasıl götüreyim ben bu stada? Stadı düzeltin. Stadı düzeltin. Aksi halde dolduramazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • erkan (5 yıl önce)
    Boş yorum yazmışsınız.Sıcak havalardada gördük stat dolmadı.Ulaşım demişsiniz belediye otobüsleri göztepe maçında pasoligini gösterenler bedavaydı.Bahane üretmeyin maça gelin,İnanın kapalı çarşının üstüne stat yapsalar sizin gibi zihniyetler yine bahane bulur maça gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • YUSUF (5 yıl önce)
    MAÇLAR İKİDİR CUMARTESİ OLUYOR MİLLET İŞTE OLUYOR O YÜZDEN GELEMEYEN BİR HAYLİ FAZLA DURUMDA. PAZAR OLSA GÖR SEN
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafakorkmaz (5 yıl önce)
    STADD T EMİZLİĞİ VE DÜZENİ SAĞLANSIN BEN PTT 1DEN BERİ MAÇ KAÇIRMAM TARAFTARA SAYGI DUYULUSUN TUVALETLERDE SU AKMIYO
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bir stad yapıldı taraftarı verem ettiler.diğer şehirlerde yapılan stadlara bakın,birde bizim stada bakın.taraftarın neden gelmediğini anlamayacak olan varmı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (5 yıl önce)
    Stadın kapasitesi çok düşük en az 44 bin kişilik yeni stad istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çevre yolumuz yok (5 yıl önce)
    Stad çok kötü tuvaletlere girilmiyor otopark rezillik giriş çıkış ayarsız Çakır yapmış iyiymiş
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (5 yıl önce)
    ulaşım sıkıntılı göztepe ve beşiktaş ne yaptı kentin dışına çıkmayız diyerek kendi stadlarının yerine yeni stad yapıyorlar Malatya da aynısını yapabilirdi ve maç saatleri çok ters insanlar Cumartesi de çalışıyorum tek pazar günleri boş böyle binlerce insan var
    0
    0
    Yanıtla
  • TALAZ44 (5 yıl önce)
    bahane üretmeye gerek yok adamlar -15 derecenin altında 15 bin tafartarla takımını desdekliyor.Herkese rağmen takıma destek zamanı çekemeyenlere inat destek zamanı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Soner Ali Özçelik (5 yıl önce)
    Slm malatya ya yok stad uzak yok soğuk yok temizlik yok ya gardaş ne bahanesinin peşindesiniz süper ligde 3.sırada olan süper ligde 18 takından biri ki 5 i istanbul takımı geriye 13 il kalıyor ve sen halen bir paket sigaraya verdiğin paradan vaz geçip takımına destek olmuyorsun.sonrda yönetime niye bunu almadın şunu yapmadın hele bi dön sen bak kendine ne yaptın bu takımın için tşk ler Konya şehri örnek alınmalı diyorum ve cumartesi günü atkılarımız ile hıncal ulaç ın karşısına bütün hemşirelerimizi davet ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Malatya’da zaten yapılacak bir şey yok. En fazla kahveye gidip oyun oynuyor insanlar.Hava iyi olursa ayda yılda bir balığa gidilir, ava gidilir.Onun dışında işsizlik var. Eskiden Malatyasporluydu herkes.Şimdi 3 büyükler moda oldu bence ondan gitmiyorlar.Sadece yılda 3 maç izliyolar onlar da kendi takımlarını izlemek için. Yazıklar olsun. 1980’lerde Beşiktaş İnönü Stadı’nda yarı yarıya Malatyaspor taraftarı varmış.Her gün büyüklerimiz anlatıyor.Çocukları hep İsranbul takımı tutuyor.Küresel dünya işte...Yakında Ben Liverpool’luyum, Barcelonalıyım da derler.Benim için aynı şey. Yazıklar olsun.Bu yüzden Malatyalılık bitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (5 yıl önce)
    Bir demet maydonos olmuş 2,5 lira vatandaş sefil olmuş sen kalkmışsın Stat boş yakışmıyor spordan kuruş kazancım olmazken üstüne üstlük bir de oradaki kargaşadan dolayı cop yiyecem üşüyecem derdim ne sıcak evim dururken
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşasın Malatyaspor (5 yıl önce)
    Bu stad siz yoneticikerin fırsatçılığı yüzünden boş kaldı.fenerbahce maçıyla uyanıklık yapmaya kalkistiniz yazık değil mi gelen taraftarın çoğu askeri ücretli.fener maçına kadar stad yüzde 80 doluluk oluyordu. Taraftarın özür dileyeceksiniz ve biletler ucuz olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    Vay be duvarlarda bile atlardık maça girmek için takımınız 3.sırada darmadağın ediyor ortalığı haydi maça eski günlere ayakta seyretmeye çerez getirmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergun (5 yıl önce)
    Herkes bütçesine göre bilet almak ister; Az gelirli kişiler, gençler, çocuklar, çıraklar için ve kalabalık gelmek isteyen taraftarları düşünerek 10.TL olan GÜNEY ÜST tarafı satışa çıkarılsın bu uygulama her maçta yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (5 yıl önce)
    stada seyirci gelmesi için biraz heyecan birazda etkinlik yapmak birazda belediyemizin katkı yapması gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Ülkemizde futbol yok ancak biz bizi yeniyoruz bir başarı varmı kendi liglerimiz dışında maalesef.Bu durunda gel sen maç izle şampiyon olsan ne yazar Avrupa kupalarinda dünya liglerinde adın var mı...
    0
    0
    Yanıtla
  • sabi (5 yıl önce)
    İnsan otoparkı hijyeni istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Stad yapılınca 27000 kişilik stad ufak denilip eleştiriliyordu sezon başlamadan sürekli eleştiri bu takım düşer buna benzer şeyler biz sürekli klavye başında eleştirmeyi çok seviyoruz yapmamız gereken kulübün lisanslı ürünlerini alarak ve maça giderek destek vermemiz Sakaryaspor Alt liglerde oynuyor stadı full elimizdekinin kıymetini bilelim takıma sahip çıkalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (5 yıl önce)
    Cumartesi saat 13 deki maca calışan işçi esnaf nasıl gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    stada öncelikle ısıtma sistemi yapılsın haftalık temizlik yapılsın ki vatandaş da gelsin maça. bakarsan stada vatandaş gelir izler. ulaşım kötü. bedava otobüs hizmeti vereceksiniz vatandaş rahat gidip gelsin maça şehir dışına stad yapmak da moda oldu. şehir içi olsa her maç full çeker stad.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    kardeşim bu stad da bu büyük taraftara yakışmıyor. öle gelip VIP tribünlerde maç izleyip vatandaşı soğuk çatısı akan trübünlerde kimse maç izletmeye getiremez. seneye UEFA ya filan gidersek kesinlike bu stada onay vermezler diyim. millet niye gelmiyor temizlik yok çatı akıyor. kış aylarında kimse gelmez. stadın konfonu arttırın ki millet maça gelsin.
    0
    0
    Yanıtla

Eralp Yalvaç yazıları