SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib Düzce Kampına Katıldı

0
Güncellendi - 2018-07-18 16:35:15
Boutaib Düzce Kampına Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor'un Faslı golcüsü Khalid Boutaib kamp çalışmalarına dahil oldu.

Boutaib, sezonun sona ermesinin ardından formasını giydiği Fas Milli Takımı ile Rusya'da Fransa'nın şampiyonluğuyla sona eren 2018 Dünya Kupası'na katılmıştı.

Dünya Kupası'nda grup aşamasında istediği sonucu alamayan Fas Milli Takımı elenmişti. Son maçında İspanya ile 2-2 berabere kalan Fas'ta takımın ilk golünü ise Yeni Malatyasporlu Khalid Boutaib kaydetmişti. Dünya kupasını 1 golle tamamlayan Boutaib, elemelerle birlikte toplamda 5 gole imza atmış oldu.

Fas'ın Dünya Kupası'nda elenmesinin ardından tatile çıkan Khalid Boutaib, Yeni Malatyaspor'un Bolu Termal'deki birinci etap kamp çalışmalarında yer almadı. Boutaib'in 14 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda başlayan ikinci etap kamp çalışmalarına katıldı.

Dünya kupasını 1 golle tamamlayan Faslı golcü, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig'de 12 gol kaydetti. Faslı futbolcu, Dünya Kupası Elemelerinde ise 4 karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösterdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Bu adamin bize pek bir katkisi olmaz orta sahada rövoşata gol beklemiyoruz ama topa vuracak guc yok adamda
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    güzel haber..her ne kadar çok gol kaçırsada malatyasporun sistemi için vazgeçilmez bence ilerde topu tutması indirmesi takım ileri yerleşene kadar topa sahip olması hücum açısından iyi.ilerde topu tutamazsak her top kalemize gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Katılmasaydı arkadaş çok iyi tatil yaptı bakalım ne kadar hazır görece takım İn tek forveti alternatifi yok
    0
    0
    Yanıtla