SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib Mısır Kulübü İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2019-01-02 16:47:54
Boutaib Mısır Kulübü İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Fas asıllı forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in Mısır ekibi Zamelek ile her konuda anlaştığı ve golcü oyuncunun kampa katılmayacağı öğrenildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Faslı forveti Khalid Boutaib’e Mısır ekibi Zamalek talip olurken,  Boutaib için 2 milyon Euro bonservis bedeli önerildiği ve tarafların her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi.

Süper Lig Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı yıldızı Boutaib için Mısır'dan ciddi bir teklif geldi. Fas Milli Takımı ile Rusya'da Dünya Kupası'nda mücadele eden ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Khalid Boutaib'e Mısır ekibi Zamalek talip olmuştu. Kulüplerin yaptığı görüşme olumlu sonuçlanırken, Boutaib'in transferinin gerçekleşeceği ifade edildi.

EYMS Sportif Direktörü Ali Ravcı, takımın forveti Khalid Boutaib için Mısır'dan teklif olduğunu aktararak, "Takımımızın başarılı forvet oyuncusu Boutaib için Mısır'dan teklif aldık. Transfer görüşmeleri sürüyor. İki tarafın şartları birbirine uyarsa, transfer gerçekleşecek." değerlendirmesinde bulundu.

31 yaşındaki golcü oyuncunun Evkur Yeni Malatyaspor ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor'dan önce İstres, Ajaccio ve Strasbourg takımlarının formalarını giydi.

Fas Milli Takımıyla 20 karşılaşmada 8 gol kaydeden Khalid Boutaib, Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 51 karşılaşmada 17 gol kaydedip, 9'da asist yaptı.

Bu sezon Süper Lig'de 16 karşılaşmada bin 236 dakika görev alan Boutaib, 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Tumer (5 yıl önce)
    Allah'a şükür kurtulduk.Bize kemoterapi aldırmanın eşiğindeyken gitti.Yerine zımba gibi bir forvet alırsak il 8 garanti olur. Bu arada Erol Hocam seni çok seviyorum.Canım hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Boutaib taraftara el hareketi yapmışmış,O da bir insan bağırıp çağırıp küfrederseniz hiç mi tepki vermiyecek.Tribünlere karşı elini shortuna sokup hareket çekenleri ne çabuk unuttunuz.Boutaib den her maçda gol beklemek gibi bir beklentiye giren bir de taraftar kitlesi vardı.Sanki adam 10 milyon euroya Avrupa seri a dan gelmiş de ayağına gelen her topun gol olmasını bekliyorlardı.Adamın maçlarını bir izleyin.Gol atamadığı maçlarda defansa kadar inip canla başla oynadı.O attığı gol kadar gol yememizi engelledi.Geldiği günden beri kendisiyle alay edenler,işte gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent bey Konuyu yanlıs algilayip insanlari yanlis yönlendirmeyelim, birincisi bu ülkede elini şorta sokup hareket ceken bir tane futbolcu vardi sen ise bunu birden fazla kisi varmis gibi cekenleri diye anlatmissin , ikincisi boutaib senin benim ve bütün malatyalilarin parasiyla bu kulupte oynadi bos kaleye gol atamayinca isliklanir ve ben o mactaydim sadece boutaib dısarı diye bagrildi, karsilikta siz cikin gidin diye el hareketi oldu bu adamin seni tribunden kovalamasini sen hazmedebilirsin ama renkli gruplardan beri her macina giden cefasini ceken bizler hazmedemeyiz,, üçüncüsü golcü gol atar atamayan golcü degildir zaten bu adam 17 maç da 3 gol atmis stoper mina kadar atmis orta saha aleksic in yarisi ve gulihermeden 1 eksik atmis 11 hafta yedek kalan eren den az bunun forvetligini bize anlatmayin penalti atamayan bir forvet, ama kisa mesafede oynayan takimimizda defansa yardimci olarak ön plana cikti bunun icinde tesekkur ederiz faydasi olmadi degil oldu emeklerinden dolayi tesekkur ederim, kayseri ankaragucu ve basaksehir maclarinda baska forvet oynasa su an artı 5 puanimiz vardi
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Türkiye liglerinde orta sahaya ve defansa onun kadar katkı veren bir forvet oyuncusu yoktur.bu da gol kısırlığı yaşamasına sebep oldu.rakip kale önünde hazır pozisyon bekleyen bir oyuncu olmadı.bende hep eleştirdim ama hakkınıda teslim ettim.yolu açık olsun.teşekkürler boutaip.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Sadıkı beşiktaşa ver,mustafa pektemek ve larini al aşı tutarsa iyi transfer olur ....................
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim akbez (5 yıl önce)
    bazen yapılan yorumlara şaşırıyorum malatyaspor tarihinde kaç sporcu külübe para kazandırarak gitmiştir öncelikle sayın başkan tşk sporcu kardeşimizin ayaklarına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Teşekkürler Botayip bir takım için ne kadar faydalı bir oyuncu olduğunu sen gittikten sonra daha iyi anlaşılır.ama hiçkimse vazgeçilmez değildir yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (5 yıl önce)
    Teşekkür ler boutayip. Yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    verdiğin ekmeklerden dolayı teşekürler. allah yolunu açık etsin. adam gibi adamdın. inşallah gelen seni aratmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    ALLAH'A ŞÜKÜR DUALARIMIZ KABUL OLDU VE EN SONUNDA ÇOK ŞÜKÜR KURTULDUK! AYNI ZAMANDA SAÇ BAŞ YOLMAKTAN DA KURTULDUK HADİ GEÇMİŞLER OLSUN...
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Güle güle Halid, teşekkür eder, başarılar dileriz. Seni hep güzel hatırlayacagız.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    OYSA BEN VE BENİM GİBİ BİNLERCE TARAFTAR KONYA MAÇINDA TİRÜBÜNLERE YAPTIĞI EL KOL HAREKETLERİYLE HATIRLAYACAĞIZ!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben de her zaman ligde gayet iyi durumdayken konya maçında iki gol kaçırdı diye kendi taraftarı tarafından yuhalanan ve dışarı dışarı diye bağırılan.Morali alt üst edilen ancak iki maç sonra canla başla oynayan çizgilerden top çıkaran takımda en fazla savunma yapan bütün kornerlerde rakipten önce topa vuran hava toplarının neredeyse tamamını alan ve sırtı dönük futbolu müthiş uygulayarak arkadaşlarına alan açan üstüne üstlük goller atan adam gibi sporcu olarak hatırlayacağım.bizi çok mutlu etti o da hep mutlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Gönüllüoğlu (5 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mühteşem özetlemişsiniz . Süperdi yorumunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen. Sırt dönük futbolu, ileride top tutup takımı ileriye taşıması, takım savunmasına katkısı ve hava topu hakimiyetinde ligde en önlerde olması gibi özellikleri maalesef her şeyi son vuruşu yapmak olarak gören seyirci tarafından bir anlam ifade etmiyor. Kıymeti gidince anlaşılacak. Yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • senin gibileri taraftar olarak görmüyoruzki çünkü butaibinde kattığı emek sayesinde malatyaspor 3. sırada
    0
    0
    Yanıtla