SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib Yeni Malatyaspor'a mı Dönecek?

0
Güncellendi - 2020-04-22 01:57:24
Boutaib Yeni Malatyaspor'a mı Dönecek?
A- A+ PAYLAŞ

Bir dönem BtcTurk Yeni Malatyaspor’un formasını giyen Faslı golcü Khalid Boutaib’in sarı kırmızılı takıma geri dönebileceği iddia edildi. Yeni Malatyaspor’un formasını giydiği dönemde istikrarlı bir görüntü ortaya koyan Faslı golcü, yeniden eski güzel günlerine dönmek istiyor.

Türkiye'de olduğu kadar Fransa'da da çok gol atan ve daha sonra Mısır ekibi Zamalek’e transfer olan Khalid Boutaib, BtcTurk Yeni Malatyaspor formasıyla yaşadıklarını unutamıyor. 33 yaşındaki santrafor, Zamalek ile yollarını ayırırken yeniden BtcTurk Yeni Malatyaspor’a dönmek istediği ifade ediliyor.

Kariyerinde daha önce Istres, Luzenac, Strasbourg ve Ajaccio takımlarının formalarını giyen Boutaib, 2017-2018 sezonunda BtcTurk Yeni Malatyaspor’a transfer olmuştu.

Yeni Malatyaspor formasıyla Süper Lig’de 2017-2018 sezonunda 32 maça çıkan Faslı golcü, 2 bin 713 dakika sahada kalırken, 12 gol, 5 asistlik performans sergiledi. 2018-2019 sezonunda 16 karşılaşmada bin 236 dakika görev alan Boutaib, 4 gol kaydederken, 3’te asist yaptı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor formasıyla toplamda 51 karşılaşmaya çıkan Khalid Boutaib, bu karşılaşmalarda 17 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bence boutaip yerine umut buluttan bir tane daha alınmalı.kayserispora sormalı acaba ellerinde bir tane daha varmı?tribünler daha çok güler.
    0
    0
    Yanıtla
  • özkaya (3 yıl önce)
    Bu nasıl boş bir haber? Tamam haber sıkıntısı çekiyorsunuz eyvallah da yani Boutaib bunu kime demiş, dönmek istediğini ifade eden kim? Kaynak kim? Malatyaspordaki günlerini unutamıyormuş, ha ha ha. Boutaib'i çok seven biri olarak bu hiçbir dayanağı olmayan boş haberden ötürü sizleri tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Helal olsun bu Adil Gevrek beyin sosyal medya düzenleyen gurubuna Adamlar kime ne diyeceğini onları nasıl havaya sokacaklarını çok iyi biliyorlar.Düşünüyorum'da süper lig'de varmı acaba Malatyaspor taraftarları gibi dalga geçilen onlarla alay edilen başka bir kulüp yönetimi şu sayfada Boutaib haberini okuyunca sinirimden gülme kırizine girdim gerçekten yönetimin borazan sesleri taraftar ile bu gün bile dalgasını geçiyor behey efendiler takım küme'ye düşmeme mücadelesi veriyor hatta kümeye düşecek takımların başında geliyor siz nelerden bahsediyorsunuz siz gerçekten bu taraftarı o kadarmı enayi gördümüzde böyle laf salatası yapıyorsunuz. Yazıklar olsun size ve size inananlara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Adam sadece santrfor değil defansa geliyor top çıkarıyor ileride aldığı topları dağıtıyor kafa hakimiyeti iyi tam bir takım oyuncusu oynadığı futbol tribünlerin hoşuna gitmeyebilir ama önemli olan takıma katkısı diyorum ama giden oyuncu gitmiştir tekrar gelmesi faydalı olurmu bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bu Taib ile çok zor. Bu takımı kurtarabilmek için yönetimin son bir yıldaki uyguladığı yanlış stratejiyi değiştirmek gerekiyor. Gidenin yerine daha iyisi hiç bulunmadı. Gelen gideni arattı misali, BuTaib giderken gelen Jahoviç onu arattı, Jahoviç giderken alınan Umut ise Jahoviçi arattı. Aleksiç, Adem, Guilherme ve Sadık ise keseden gidenler. Bu yıldızların yerini ise ki dolduracak acaba?...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya (3 yıl önce)
    Boutaib gittiğinde bazı akĺı evveller arkasından zil takıp ortalarda göbek atıyordu.Bu Adam sanki Barcelonadan milyonlarca euroya transfer edilmiş bir oyuncu muamelesine tabi tutulup sanki her maçta en az 1-2 atması gereken bir oyuncu gibi beklentiye tutulmuş,ancak Y.Malatyaspora kaç bin euroya gelmiş olduğundan habersiz bu taraftarların cehaletine rağmen bu oyuncu,Türkiyedeki birçok yıldız oyuncudan fazla gol atarak (17 gol,9Asist),Malatyasporun ligde kalmasına vesile olmuştur.Daha kısa yazayım Şu ana kadar Y.Malatyaspora gelmiş ve en çok gol atmış oyuncudur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (3 yıl önce)
    Çok iyi olur bütün hava toplarını alıyordu ama bu adamı yuhladılar karakterli çok iyi bir golcu zararı olmaz faydası olur inşllah gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (3 yıl önce)
    Malatya taraftarı hiçbir şey beğenmediği gibi bu adamı beğenmemişti, inşallah ligde kalırız da Boutaib döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Ligde kalirsak iyi olur yeri dolduruldu ama jahovic antalya ya peşkeş cekildi ücreti de 2 galibiyet kadardi ve takim küme düşüyor düsme nedeni gol atamaması
    0
    0
    Yanıtla
  • Asis Hahoviç gibi zayıf karakterli futbolcuyu transfer etmek şanssızlıktı.Aynı işleri Göztepe’de deyaptı omlarımda zor duruma düşürdü.Malesef yönetim bu konuda yanıldı.İyi bir duruş sergileyemedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakterini bilemeyiz ancak 2 galibiyet alsaydı bu takim bu halde olmayacaktı rakip 11 kişi ile atak yapamayacaktı onun varlığa bile bir tehlikeydi futbol hayatı bitmis umut bulut gibi izlandalıyi toplasan 5 le çarpsan bi jahovic etmez konya ve kayseri maçlarında boş kaleye atamayan adamlarlami ligde kalacak bu takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih,avrupa da galibiyeti olmuyan tek takım olan Malatyasporu destekliyen güya bazı taraftarların 17 gol atmış bu oyuncu ile ilgili KAREKTER,BUNDAN OLMAZ cümlesini halen kullanmaları ne kadar komik değilmi?
    0
    0
    Yanıtla