SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib'in Gol Hasreti Son Buldu

0
Güncellendi - 2018-10-02 18:45:46
Boutaib'in Gol Hasreti Son Buldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Fas asıllı golcüsü Khalid Boutaib, gol orucunu Medipol Başakşehir deplasmanında bozdu. Boutaib, ligde 7.haftada ilk golünü İstanbul ekibinin ağlarına bıraktı.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de attığı 12 golle dikkat çeken Evkur Yeni Malatyaspor’un Fas asıllı golcüsü Khalid Boutaib, bu sezon ilk 6 haftalık bölümde gol kaydedememişti. Özellikle ligin 4.haftasında içeride oynanan Atiker Konyaspor ve 6.haftada yine Malatya’da oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmalarında eline geçen net fırsatları değerlendiremeyen golcü futbolcunun morali bir hayli bozulmuştu.

Süper Lig’deki performansı sonrası teknik direktör Erol Bulut tarafından ligin 6.haftasında iç sahada oynanan Çaykur Rizespor maçına yedek çıkan Boutaib, 56.dakikada Eren Tozlu’nun yerine oyuna dahil oldu. Oyuna girdikten sonra ileri uçta etkili olan ancak bir türlü istediği golü atamayan Boutaib, Medipol Başakşehir maçında yeniden ilk 11’de sahaya döndü. 

İstanbul’da oynanan karşılaşmada 30.dakikada kafayla akıl dolu bir gol kaydeden Khalid Boutaib, bu sezonki ilk golünü Medipol Başakşehir’e atmış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Boutaib (sol baştaki) golü attıktan sonra sevincini Sadık ve Chebake ile paylaşırken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mülayim (5 yıl önce)
    Hele şükür devamı gelir inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Türkiye liglerinde en uzun süre gol atamayan forvet ünvanının sahibi oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynı zamanda Türkiye liglerinde,takım savunmasına en fazla destek olan ve kendi ceza sahasindan en çok top çıkaran forvet oyuncusu....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Talas (5 yıl önce)
    Wagner Love ile aynı hafta açıldılar
    0
    0
    Yanıtla