SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib'li Fas Gabon'la Oynayacak

0
Güncellendi - 2017-10-04 23:31:39
Boutaib'li Fas Gabon'la Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Khalid Boutaib, Fas Milli Takımı’nın Gabon ile oynayacağı Dünya Kupası 2018 Afrika Elemeleri 3. Tur C Grubu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig’de geride kalan 7 haftada 5 gole imza atan Boutaib, ortaya koyduğu performans sonrası milli takıma çağrıldı.

Dünya Kupası 2018 Elemeler Afrika Elemeleri 3. Tur C Grubu’nda mücadele eden Fas Milli Takımı’nda görev alan Khalid Boutaib, Dünya Kupası Afrika grup Maçlarında Fas Milli Takımı’nın Mali’yi 6-0 yendiği karşılaşmada 1 gol atmıştı.

İlk 11’de sahaya çıktığı mücadelede 81 dakika oyunda kalan Boutaib, 27’nci dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetmişti.

Dünya Kupası 2018 Elemeler Afrika Elemeleri 3. Tur C Grubu’nda yer alan Fas, 7 Ekim’de sahasında Gabon’u konuk edecek.

Fas Milli Takımı, geride kalan 4 karşılaşmada topladığı 6 puanla, Fildişi Sahili’nin 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Fas Milli Takımı’nı, 5 puanlı Gabon takip ediyor.

Fas Milli Takımı'nın açıklanan kadrosunda Fenerbahçe’den Nabil Dirar, Medipol Başakşehir’den Manuel Da Costa, Galatasaray’dan Younes Belhanda ve Evkur Yeni Malatyaspor’dan Khalid Boutaib de yer alıyor.

SÜPER LİG’DE 7 MAÇTA 5 GOL ATTI

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Khalid Boutaib, 7 maçta attığı 5 golle dikkati çekiyor. Fransa'nın Strasbourg takımından transfer edilen Faslı milli futbolcu, forma giydiği 7 maçın 4'ünde ağları havalandırdı.

İlk haftadaki Osmanlıspor maçında attığı 2 golle galibiyetin mimarlarından olan Boutaib, 3. haftada 1-1 sona eren Antalyaspor karşılaşmasında takımının tek golünü atarak 1 puanı getiren isim oldu.

Boutaib'in tek gol attığı Bursaspor maçında ise Evkur Yeni Malatyaspor puan alamadı. Golcü futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında da 1 kez ağları havalandırdı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız