SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Bir Rekor Aklımın Ucundan Geçmezdi"

0
Güncellendi - 2021-03-29 01:42:26
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un ileri uç oyuncusu Umut Bulut, Süper Lig tarihinde en çok forma giyen futbolcu unvanını sahip olmasına ilişkin, “Futbola başladığımda böyle bir rekor kırmak, aklımın ucundan geçmezdi. Gerçekten gurur verici bir olay, mutluluk verici” yorumunda bulundu.

Süper Ligin yayıncı kuruluşu beIN Sports’a konuşan tecrübeli futbolcu, takımın teknik patronu İrfan Buz’un sıcakkanlı ve pozitif bir insan olduğunu ifade ederek, iyi niyetli olduğunu ve geldiği günden buyana da takıma iyi bir hava kattığını belirtti.

İrfan Buz ile birlikte iyi işler başaracaklarını düşündüklerini kaydeden Bulut, “Tabii ki sıkıntılı bir dönemde geldi. Onun içinde zor, kolay değil ama hem hocamızın hem de takımımızın bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum. Hocamızla beraber başarılı olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Bulut, Süper Lig tarihinde en çok forma giyen futbolcu olmasına ilişkin, “Futbola başladığımda böyle bir rekor kırmak, aklımın ucundan geçmezdi. Gerçekten gurur verici bir olay, mutluluk verici.

Dönüp arkaya baktığımda, 'Türk futbolundan bir Umut Bulut geçti' diyebiliyorum kendime” değerlendirmesinde bulundu.

Fransa’ya giderken en büyük hayalinin İspanya’da futbol oynamak olduğunu dile getiren Bulut, “Kariyerimde Fransa’yı biraz daha basamak olarak kullanmak istemiştim. Ama nasip oradan bana Galatasaray’ın kapısı açıldı. Allah’a şükürler olsun iyi ki de Galatasaray’ın kapısını açtı. Orada çok büyük bir karakter ve mutluluk yaşadım. Fransa’ya gittiğim içinde çok mutluyum. Avrupa’yı gördüm, ister istemez futbola bakış açım değişti. Elimden geldiği kadar profesyonelliği yaşamaya çalışıyorum ama tabii ki çok şeyler öğrendim” ifadelerini kullandı.

Umut Bulut, futbolu oynayabileceği kadar oynamak, bıraktıktan sonra da futbolun içinde kalmak istediğini sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Levent.malatya (3 yıl önce)
    Umut Bulut için gururverici olabilirde Yeni Malatyaspor için hiç öyle değil. En çok maça çıkmış futbolcu demek yaşlı, ununu elemiş eleğini duvara asmış, işini bilen hiç bir takımın istemediği, iyi zamanları geride kalmış futbolcu demektir. Neyiyle övünelim liglerin en genç futbolcusu olsa gelecek vadettiği için transferinden para da kazanılacağı için övünürüz. Umut futbolu burda bırakır transferinden para da kazanamazsın. Herkes Umuta kızıyoda hiç kızmayın adamın durumu bu zorla gelmedi ya beni alsalar bende giderim böyle bir takıma.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (3 yıl önce)
    Tebrikler bundan sonra oynamayı bırak takıma ve kendine zarar verme taş yerinde ağır durur
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    adeta şaka gibi ya.böyle birşey ancak bizde olur.geldiğinden beri takımın canına okuyan guru abidesi olup çıktı.bi sorsalar acaba kaç tane golün var diye?
    0
    0
    Yanıtla