SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sicili Bozuk'tan Ahlak Dışı Teklif!

0
Güncellendi - 2022-01-15 02:41:43
'Sicili Bozuk'tan Ahlak Dışı Teklif!
A- A+ PAYLAŞ

REKTÖRÜN KOCASI İSTEMİŞ!.. 'BURHAN KARADUMAN'IN EŞİNİN İŞİNE SON VERİN'.. Daha önce Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nda görevliyken, mal varlığındaki artışı izah edemediği ve mal beyanında bulunmadığı için 'kademe ilerlemesinin durdurulması' cezası alan, ancak üst görevlere atanmasına engel olan bu cezaya rağmen Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ne (MTÜ) geçip burada hızla yükselen ve en son Genel Sekreter yapılan Ömer Akkuş'un (fotoğrafta soldaki), rektör Aysun Bay Karabulut'un kocası Ercan Karabulut'un isteğiyle yaptığını söylediği ahlak dışı ve vicdansız bir girişim ortaya çıktı.

MTÜ rektörü Aysun Bay Karabulut ve hiçbir yetkisi olmadığı halde rektör karısıyla birlikte üniversiteyi yöneten Ercan Karabulut'un, üniversiteye alıp Daire Başkanı, sonra da genel sekreter yaptığı Ömer Akkuş'un, hukuksuz ve ahlak dışı iş ve işlemlerinden ortaya çıkan biri, "Vicdansızlığın, ahlaksızlığın bu kadarı da olmaz" dedirtti. Akkuş'un, bir süre önce saldırıya uğrayarak dövülen ve olayın nedeninin rektör ve kocasının rahatsızlık duyduğu yazıları olduğu bilinen Gazeteci Burhan Karaduman'ın, bir yerel gazetede çalışan eşinin işine son verilmesi teklifini de gazete yönetimine ilettiği ve red cevabı aldığı bildirildi.

Burhan Karaduman'a 29 Ekim 2021 akşamı Kernek'te meydana gelen ve 'üniversite kaynaklı' olduğu değerlendirilen saldırıdan bir gün önce Busabah Gazetesi yöneticisini arayan Ömer Akkuş, haberleri nedeniyle rektörün kocası Ercan Karabulut’un sıkıntılı olduğu Gazeteci Burhan Karaduman’ın, gazetede Sayfa Grafikeri olarak çalışan eşinin işine son verilmesini istediğini iletti. Akkuş, bunun karşılığında da, gazete sahibinin bir yakınına MTÜ’de akademik kadro verileceğini söyledi. Ancak, gazete yöneticisi, Akkuş’un aracı olduğu bu talebi reddetti ve Karaduman’ın eşi Sümeyye Karaduman’ın gazetede çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

Rektör, kocası ve bu ikilinin işbaşına getirdikleri ‘bozuk sicilli’ genel sekreter, üniversite içerisinde personel üzerinde sık sık uyguladıkları, birçok personel üzerinde ‘işten çıkarma’ tehdidiyle baskı oluşturdukları bu yöntemlerini uygulatmak istedikleri gazete yöneticisinin cevabıyla bu sonuç alamadılar ve bir gün sonra Burhan Karaduman'a yönelik saldırı gerçekleşti.

MTÜ'de basın görevlisi olarak çalışan Burhan Karaduman da, rektör ve kocasının baskıları ve yoğun mobingleri yüzünden görevi bırakmış, istifasını 17 Kasım 2020'de Noter aracılığıyla üniversite yönetimine bildirmişti.

PLAKET VEREN MHP'Lİ MECLİS ÜYESİNİN YAKININI İŞE ALINMIŞ..

Bu arada, Burhan Karaduman'a 29 Ekim'de yapılan saldırıdan önce MHP eski il başkanı Bülent Avşar ile birlikte üniversitenin genel sekreteri Ömer Akkuş'la ilgili haberin kaldırılmasını isteyen Yeşilyurt Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi Burhan Kılıç'ın, Karaduman'la yaptıkları görüşmenin ertesi gün olan 21 Ekim 2021'de genel sekreter Akkuş'u üniversitedeki makamında ziyaret ederek, üzerinde 'Türk Bayrağı' olan, bir benzerini de Rektör Aysun Bay Karabulut'un İstanbul'daki avukatı Devrim Nur Kayabalı'na verdiği 'Türk Bayraklı' bir plaket verdiği bildirildi.

Üniversite yönetimi ve genel sekretere 'tam destek' veren, MHP'li Burhan Kılıç'ın 'çok yakını' olan 20 yaşındaki bir ismin, bu plaketli ziyaretten yaklaşık 1 ay sonra MTÜ'de işe alındığı ortaya çıktı.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: (ÜSTTEKİ) Burhan Kılıç (sağdaki) MTÜ Genel Sekreterine plaket verirken (ALTTAKİ) Burhan Kılıç'ın genel sekretere plaket verip kutladığı, rektörün de beğendiği 21 Ekim 2021 tarihli sosyal medya paylaşımı

ARŞİV FOTOĞRAF: MHP'li Burhan Kılıç, rektör ve kocasının İstanbul'da anlaştığı, sosyal demokrat ve CHP'li olduğunu sosyal medya paylaşımlarında öne çıkaran Avukat Devrim Nur Kayabalı'na da yine 'Türk Bayrağı'nı malzeme ettiği bir plaket vermiş, avukat da sosyal medya hesabında aşağıdaki paylaşımı yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 yıl önce)
    bayrak,vatan ,din,kuran vs ile söze başlayandan hemen uzaklaşacaksın bu değerler tamamen menfaat amaçlı üretilmiştir.üzerine düşeni hakkıyla yap ,dürüst ol tamamdır.boş laflara gerek yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yener A (2 yıl önce)
    Vali ne iş yapıyor acaba, Savcılar ne iş yapıyor? Bu ülkede gerçekten görevini yapan birileri yok mu bi müfettiş inceleme soruşturulma açsın. Hakkımı helal etmıyorum her kım yapıyorsa. Burnundan fitil fitil çıksın Yetim hakkı yiyenlerden cocuklarından çıksın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • DOĞAN (2 yıl önce)
    Rekabetin olduğu her yerde bereket huzur olmuştur.Yaşasın Rekabet.....
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    can yakan canının yanacağı günü beklesin hz. muhammed sav
    %100
    %0
    Yanıtla
  • CESUR (2 yıl önce)
    Malatya akp il başkanı ve millet vekilleri MTÖ nin Korkusuz pervasız,astığı astık,kestiği kestik,kocasının emrinden çıkamayan,hemen,hemen heray durmadan,liyakat ve göreve uygunluğuna bakmadan personellerin yerlerini değiştirmekte,gerekli inceleme yapıldığında bunlar ortaya çıkar,gerçi başkan ve millet vekilleride bunları çok iyi bilirler.Bu Rektörün görevden alınması,hem Malatyamız için hemde Rektõr hanımın yararına olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cansu (2 yıl önce)
    Diyorum ki, yazıklar olsun bu devlete böyle birini atamış. Ömer akkuş sicili bozuk. 10 yıl yükselmeme cezası almış birini genel sekreter yaptı. Ve yapı işleri daire başkanlığına bakıyor aynı zaman da. Paranın en full olduğu yer. Bu bir tesadüfmü? Ömer akkuşun kullandığı kia cip kimin?? Hangi mütehatin? Bir tane vatan, millet sevdalısı yokmu bu memmekette? Bir kişi soruşturma açamıyor mu? Tabi öyle bir duruma ülke geldi ki. Biri dese hayırdır ne yapıyorsunuz. Direk sen fetocusun derler. Allahın adaleti bir gün sizede geleçek aysun, ömer, ercan, ezgi. Dua edin Allaha. Gece gündüz ki Akp devam etsinn. Devam etsin ki biraz daha cirit atasınız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sayın valimiz bu haberleri incelemeli bence büyük sorunlar var okuduğum kadarıyla.Cipin markası bile yazılmış kimin diye.Suç duyurusu diyebiliriz bu yoruma.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    Şerefi başka yerde aramayın!‘  Şam yolculuğunda, Hz. Ömer ile kölesi beraberlerindeki tek deveye nöbetleşe biniyorlardı. Şehre girişte, sıra köleye gelince, Halife devesinden indi. Yerine kölesini bindirdi. Devenin yularından tuttu. Ayakkabılarını çıkarıp dereden geçti. Uzaktan bakan; deveye binmiş köleyi halife, devenin yularını çeken Hz. Ömer‘i de köle zannediyordu. Bunu gören ordu komutanı Ebu Ubeyde bin Cerrâh dedi ki: "Efendim, bütün Şamlılar, bilhassa Rumlar, Müslümanların halifesini görmek için toplandılar. Size bakıyorlar. Bu yaptığınızı nasıl izah edebilirsiniz? Sizi köle zannedecekler, küçümseyecekler." Hz. Ömer buyurdu ki: "Ey Ebu Ubeyde! Senin bu sözünü işitenler, insanın şerefini, vasıtaya binerek gitmekte ve süslü elbise giymekte sanacaklar. Biz daha önce zelil ve hakir bir kavimdik. Allah Teâlâ, bizleri Müslümanlıkla şereflendirdi. Bundan başka şeref ararsak, Allah Teâlâ bizi zelil eder, her şeyden aşağı eder." Vesselam..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Ya bu şehirde bir üniversite daha var. Allah aşkına biraz bakın da örnek alın. Bu ne ya Turgut Özal üniversite her gün yeni bir ahlaksızlık ve yolsuzlukla gündem oluyor. Hiç Allah korkusu yok mu sizde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Devrimciler ülkücüler muhafazakarlar mafya kol kola can ciğer maşallah kimler kimlerle beraber oluyor menfaat söz konusu olunca… kokuştunuz artık komple
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doğru bir tesbit.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Feryat (2 yıl önce)
    Resim deki gülüşe dikkat edin. Sahte bir gülüş. O al bayrağımıza da o kirli ellerini de sürmüş yaaaa. Eyyyy... AKP birşey söyleyin. Tüm Türkiye de, helede Malatya da bitiyorsunuz. Çok kötü bir son bekliyor. Bunlara pirim vermeye ve susmaya devam edin. Kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz.az kaldı 1 yıl sonra çok ahhh çekeceksiniz. Yemin ederim millet nefret etti. Kusacak artık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kızılelma (2 yıl önce)
    Şehitlerin kanıyla ıslanmış şanlı bayrağımızı kimse kendi maddi çıkarları uğruna istismar edemez.Hele birde hakkında birçok şaibesi bulunan bir kişiye kalkan olarak kullandırılamaz.O yüzden bu mübarek bayrağa saygısızlık etmeyin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alihan (2 yıl önce)
    rektör AK partili değnekçi mhp'li avukat chp'li nasıl bir filim bu ya inşallah adli merciler bir adım atar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    Veli Ağbaba taş ocağını konuşuyor haklı, tütünü konuşuyor haklı, kayısıyı konuşuyor haklı, yahu bir de Malatya Turgut Özal Üniversitesini konuş. Her konuda konuşan Veli Ağbaba, konu Turgut Özal Üniversitesi olunca sessiz kalıyor. Neden? Malatya'nın meselelerini CHP Adıyaman ve Elazığ Milletvekillerine mi havale edelim?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Menfaat ve karşılıklı kollamalar. O bilmiyor mu rektör kimin kardeşi? Bak kardeşim biz eşek olursak semer vuran çok olur. Bunların hepsi koktu. Al birini vur ötekine. Millet kendi geleceğini kendisi belirleyecek. Kimseden fayda yok artık. Daha ne kadar net görelim?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrikler Salih bey. Akp li, Mhp li vekiller zaten sus pus. 3 şeyi oynuyorlar. Peki chp li vekildeki bu aymazlık nedir? Halk tarafından hepsi çok net görülüyor. Eh artık sandık ta geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli ağbaba neden konuşmuyor sebebi rektör hanımın kocası. bundan daha iyi bir sebep olabilirmi yani sonuç al birini vur ötekine.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (2 yıl önce)
    Lütfen Turgut Özal ismini kaldırın.ondan sonra kim kime ne yapıyorsa yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    Bayrağa saygısı olmayanın vatana ve millete saygısı olmaz. Bu şahısın vermiş olduğu bayrak görünümlü plaketler kanuna aykırılıktan dolayı derhal toplatılmalı (ilk başta bu bozuk sicilli sekreter ile rektörün avukatından alınmalı, başka verdiği birileri varsa tespit edilmeli) ve bu şahıs hakkında savcılar soruşturma başlatmalı. Birde şunu merak ettim, bu şahıs boztepeliydi, ülkücü falanda değildi. ne zaman ülkücü olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)Hamit isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen Boztepeli galerici oluvermiş ülkücü...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (2 yıl önce)
    Demek ki çocuklarımızın iş bulması için okumalarına gerek yokmuş değnekçilik yaparak kısa yoldan iş sahibi olmaları mümkünmüş. Yazık çok yazık bir de bayrağı alet ediyorlar et kokarsa tuz atılır da tuz kokarsa ne yapılır tuz kokmuş tuz yazık çok yazık milliyetçiliği kullanıp her şeyi yapıyorlar. Güzel ülkem ne çektiyse bunlar da çekti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akrep828 (2 yıl önce)
    Hiçbirşeyden çekmedik şu namuslu gibi görünenlerden çektiğimiz kadar... Bayrağı oyuncak etmiş Milliyetçi görünümlü yiyiciler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Parçikanlı (2 yıl önce)
    Ak parti tarafından atanmış biri tarafından yönetilen market müdürüne de soran sorgulayan olmaz rektörü de yönettiği yeri soran sorgulayan olmaz. Yarın internetten haber çıksa rektör CHP den 1 sıra vekil adayı gösterilecek denilse. Pazar rektör değişir 3 yıl geriye doğru kapsamlı soruşturma açılır. Sonra yeni atanan rektöre hayırlı olsun ziyaretleri ile soruşturma kapanır. Yani ülkede yeni sistem şu yapanın yanına KAR kalıyor. Çünkü 1982 yalında kurulan devlet denetleme kurulu şu an direk cumhurbaşkanına bağlı olup atamalar Cumhurbaşkanı tarafından yapılır. Şimdi beklenti şu Cumhurbaşkanının atadığı rektörü Yine cumhurbaşkanının atadığı devlet denetleme kurulu sorgulasın. La bi gidin dalga geçisiniz yürek yediniz heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    İşin ilginci;Genel sekreter oluyor ama aynı zamanda yapı işleri daire başkanlığına devam ediyor.Nedir bu yapı işlerinde bu kadar çekici olan şey?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Peki haber böyle iken neden savcılar valilik işlem başlatmıyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Burasi egitim yeri degil burasi babalarin ciftligi gibi istedikleri kisileri makam sahib yapiyorlar istedigi gibi kisilerin isine son veriyorlar burasi siyasilerin yandaslarin yeri olmus vatan millet bayrak diyenlerin yapmis oldugu isler ortada akp vekileri mhp vekili burda yapilan isleri malatya halkina izah edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Kendini en Müslüman olarak gören parti mensupu yöneticileri ile, yine kendilerini en milliyetçi ilan eden parti yöneticileri bu kadar yolsuzluğun, haksızlığın, adaletsizliğin yapıldığı kişileri nasıl olurda koruyup kollarlar. Her 3 kelimesinden biri Allah olan insanlar sizler daha iyi bilirsiniz ama bu yaptiklarinizin hesabını bu dünya da verseniz bile mahşerde büyük hesaplaşma var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (2 yıl önce)
    Ezgi budak temizlik kadrosundan, memurluga, memurluktan öğretim görevlisi yapılarak hoca oldu. Şimdi soruyorum. Ezgi budak ile ilgi neden EBYS sistemindeki tüm yazışmalar silindi? Neden sağlık kültür daire başkanlığından ezgi budakın kuaför biriminde çalıştığına dair sahte evrak düzenlendi? Sağlık kültür daire başkanlığında böyle bir bölüm var mı? Ezgi budakın sigorta girişin de kuaför ile ilgili çalışmış mı? Ömer akkuşu söylemiyorum bile. 10 yıl üst makama yükseltilemez cesası varken sonuç ortada. Helbet akp gideçek bir gün. Hepsinin hesabını vereceksiniz. Faizi ile maaşları geri iade edeceksiniz. Az sabır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara'daki bir Malatyalı (2 yıl önce)
    Halkın parasını bir güzel gömdüler. Eldeki fabrikaları teker teker sattılar. Türkiye'yi tüketici topluma çevirdiler. Liyakat gitti sadakat geldi. İçi boş bir sürü üniversite açıp gençlerin geleceğini kararttılar. Ülkenin para birimini 98-99 yıllık cumhuriyet tarihinde en değersiz seviyeye getirdiler. Hâlâ da bu yönetim milyonlar tarafından destekleniyor. Ee nasıl hak edersen öyle yönetilmeye layıksındır. Şu söz boşu boşuna söylenmemiş; Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan ister çan dinlet. İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstahaktır ona her türlü zillet. Bizim millete de her şey müstahak diyorum. Başka da bir şey demiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ?Süper. Biz ettiklerimizi çekiyoruz. Bu daha iyi günlerimiz. Allah bu milleti n yardımcısı olsun. Çok zor günler bekliyor bu Millet i.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimi secelim o zaman alternatif kim var hdp lilere Ataturk posteri veren belediye baskani oldugu istanbul a hic bir sey yapmayan demogojiden baska imamoglunu mu dilinin altindaki baklayi cikar demogoji yapacagina
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah var (2 yıl önce)
    Iyi ki Turgut Özal ebediyete " irtihal " etmiş. Kendi isminin yazılı olduğu tabelada bunca şeyi okusaydı utancından kesin ebediyete "intihar" ederdi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah var (2 yıl önce)
    Devlet yetkililerimiz her zamanki gibi okeye dönüyor. Rahatsızlık vermeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Şu mhpli geçinen adamın bayrağı bu kadar ucuz kullanabilmesi sorumsuzluk bilinçsizlik ötesi bir skandaldır. Bayrağımızı ve görüntüleri, şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize sunulan madalya törenlerinde görürdük. Onu da devletin Cumhurbaşkanı, bakanı, valisi ya da komutanı verirdi. Adama bak aynı görüntüyü kendi şahsi çıkarı için hem de kimlerle vermiş. Bunun hesabını sormayan devletin partisinin yetkilisine binlerce yuh olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (2 yıl önce)
    Allah rızası için bu zatları haber yapmayın.....herkes artık ne olduklarını öğrendi sizin haberlerden sonra ....eger gariban bir insan bunları yapsa içerden çıkaramazlardı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkücü (2 yıl önce)
    Malatya MHP teşkilatı ülkücü dersi vereceğine. Biraz ders alsınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hamit (2 yıl önce)
    ne yakını, kızı desenize... gazetecinin dövülmesinden sonra özel sertifika ile işe alınan kızı. Bu plaket vren MHP'linin kızının işe alınmasında kullanılan özel sertifikayı savcılık araştırsın nerede ve nasıl alınmış? Bir de o şanlı bayrağın böyle işlere alet edenlere hesap soracak, 'Sen kimsin bayrağı istismar ediyorsun' diyecek, şehidimin son örtüsünün üzerine serdiğimiz bayrağımızın böyle ucuz hesaplara alet edenleri hesaba çekecek bir tane yiğit, bir tane makam sahibi yok mu?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gazeteciyi dövdür bayraklı plaket ver diyet olarak kızını işe yerleştir e sonra vatan millet sakarya bu zihniyet hep böyle yeterki fırsat bulsunlar deveyi amuduyla götürürler bir de küçücük ortaklar ya iktidar olsalar varın gerisini siz düşünün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Adamlar bırakın her türlü yanlışı, getiri, götürü ali kıran baş kesen olmuşlar yav. Bak sen şu Recep bülbülses tipli eş rektöre. Yav yokmu bunlara haddini bildirecek bir devlet mercii. Kral Bi tarafta, kraliçe Bi tarafta bide cellatlar ı var. Vay anam vay. Çok şey söylemek lazım ama editör bey traşlıyor. Sabır sabırr.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (2 yıl önce)
    AKP milletvekili Öznur Çalıkın, rektör olan kız kardeşi ve onun kocasının marifetlerinden hiç rahatsız olmadığı ortada. Ağzını açtığı zaman muhalefete ayar vermeye çalışan Çalık kardeşinin marifetleri ve haklarındaki iddialar karşısında tek kelime etmiyor. Etmediği gibi onları engelleme gibi bir çabası yok. İktidar partisinin en güçlü milletvekili rahatsız olsa kardeşini ve kocasını bunca rezaletten sonra Malatya'dan uzaklaştırırdı. Ama yapmıyor. Demek ki hiç rahatsız değil. İyide bu ikilinin AKP'ye verdiği zararı diğer milletvekilleri ve parti yöneticileri görmüyor mu? Niye Cumhurbaşkanını uyarmıyorlar, niye partiye verdiği zararı anlatmıyorlar? Onlar neden çekiniyorlar? Gittiğim her yerde bu karı koca konuşuluyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kavga (2 yıl önce)
    Esfeli safilin.
    0
    0
    Yanıtla
  • alper (2 yıl önce)
    Bu yapı hep böyle her şeyi yapar sonra da üzerini şanlı bayrağımızla örtmeye kalkarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (2 yıl önce)
    YOK MU BU ŞEHRİN VALİSİ, SAVCISI.. Bu fotoğraftaki şahıs hangi sıfatla Türk Bayrağını plaket yapmış. Kimdir, neyin nesidir? Bu resmen alenen bayrak istismarıdır. Bu şehrin valisini, savcısını göreve çağırıyorum. Bir ülkenin şanlı, onurlu bayrağını kimse şahsi çıkarlarına alet edemez. Derhal gereğinin yapılması lazım. Ayıptır. Yetkili makamlar, yeter kulağınız üstüne yattığınız artık bu rezaletlere karşı bir duruş gösterin, bu ülkenin bayrağına sahip çıkın, istismarının önüne geçin. Yok mu Türk Bayrağını Koruma Kanunu. Bayrağımızı ticaretlerine şahsi çıkarlarına alet edenlere izin vermeyin. Bu işlerin başının ablası milletvekili diye yeter artık uzak durduğunuz devlet olmanın gereğini yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Ne günlere kaldık ALLAHIM memlekette bunlar cirit atıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral Tarhunza (2 yıl önce)
    Malatyahaber'in değerli yöneticileri, lütfen bir de Eğitim Araştırma Hastanesi'ne açılan doktor ve öğretim üyesi alım ilanlarının, başvurular bittikten sonra neden iptal edildiğini araştırır mısınız. Emin olun orada, bu yazdıklarınızdan çok daha usulsüz işler oluyor. Bunları araştırıp kamuoyunu bilgilendirmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (2 yıl önce)
    Öncelikle böyle ahlaksız bir teklifi reddeeden, personelin ekmeği ile oynamayan gazete yöneticisini tebrik ediyorum. Bir sürü omurgasızın işgal ettiği Malatya basınında, az sayıda onurlu duruş olarak değerlendirilebilecek nitelikteki bu hareketinden dolayı gazete yöneticisine bravo diyorum. Onurlu duruş, bu tür vicdansız, insanları ekmeği ile tehdit eden basiretsiz, beceriksiz tiplere karşı dik duruşu, devletin ve milletin çıkarları için elzem olan bir duruştur. Birde jetonla çalışan sözde gazeteciler var. Onların kim olduğunu en iyi bu kumbaralara jeton atanlar çok iyi biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • asım (2 yıl önce)
    Oh ne güzel değnekçilik yap yakının geleceğini garantiye al o kadar üniversite mezunu işsizin vebali ne olacak o 20 yaşında ki yakın bunun üzerine çalışmaya devam mı edecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (2 yıl önce)
    Enişte mi işe almış sicil i bozuk u ? bizde yırtınalım belediye de bir işe girip evimize ekmek götürek diye . Neyse hayırlısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Tuz kokmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • muhalifbirey (2 yıl önce)
    Öncelikle dik duruşu ve personelinin arkasında durmasından ötürü işvereni tebrik ediyorum. Bu zamanda böyle insanlara ihtiyacımız var. Tüm ahlaksızlara güzel bir kapak olmuştur. Babalarının bahçesi gibi her istediklerini yaptırabileceklerini sanıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla