SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor Seri Yakalayamıyor

0
Güncellendi - 2019-10-01 14:10:49
BtcTurk Yeni Malatyaspor Seri Yakalayamıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 6 haftada istikrarsız bir görüntü ortaya koydu. 6 haftada 7 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, sadece 2 kez galip gelebildi.

Spor Toto Süper Lig'de 6 haftalık bölüm geride kalırken, BtcTurk Yeni Malatyaspor bu süreçte 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet aldı. Malatya ekibi, 6 haftalık bölümde üst üste 2 kez galibiyet elde edemezken, istikrarsız bir görüntü çizdi.

Sezona 3-0'lık Medipol Başakşehir galibiyetiyle başlayan sarı kırmızılılar, ikinci hafta deplasmana Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Üçüncü hafta sahasında Alanyaspor'a 3-2'lik skorla boyun eğen BtcTurk Yeni Malatyaspor, dördüncü haftada deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-0 mağlup etti. Beşinci hafta sahasında Galatasaray ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, altıncı haftada ise deplasmanda Antalyaspor'a 3-0 kaybetti.

GEÇEN SEZON 10 PUAN TOPLAMIŞTI

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun ilk 6 haftalık bölümünde 10 puan toplamıştı.

Geride kalan sezon ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1, ikinci haftada ise evinde Fenerbahçe'yi 1-0'la geçen sarı kırmızılılar, 6 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet alarak 10 puanla altıncı sırada yer alıyordu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Necati bey sergenin futbolculuk dönemine diyecek yokda hocalıkda başarısını nerede gördünüz.Antalya maçındaki son derece acemice oyuna müdahelesi hocalıkla ilgisi olmadığını ortaya koydu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necati arpaci (4 yıl önce)
    Sergen hocama can gönülden arkasındayım çok iyi bir hocadır Malatyaspor'u en iyi yerlere götüreceğine inanıyorum biraz zamana ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla