SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Camiamıza Armağan Olsun"

0
Güncellendi - 2018-12-11 03:58:19
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, ilk yarıda kalan iki karşılaşmada da en iyi sonuçları alıp, ilk yarıyı iyi bir yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanından galibiyetle dönen Evkur Yeni Malatyaspor’da yüzler gülüyor.

Zorlu deplasmanda 3 puan çıkaran sarı kırmızılıların takım kaptanı Sadık Çiftpınar, “Birkaç haftadır şansız bir gidişat vardı. Kendi ayağımızdaki topu rakibe verip, ya penaltı oluyordu ya da gol yiyorduk. Erzurum’da da ilk yarının sonlarında yine öyle bir olay oldu. Tabi ki sinirlendik, üzüldük ama soyunma odasına giderken önümüzde bir 45 dakika daha olduğunu biliyorduk. Arkadaşlarımıza moral verdik. İkinci yarı maçı çevirebileceğimizi konuşmuştuk. Aslında bir ilki de başarmak istiyorduk. Erol hocamızla beraber daha önce mağlupken galip duruma gelmeyi başaramamıştık. Erzurum’da da bir ilk oldu” diye konuştu.

Çiftpınar, Erzurum deplasmanında geriye düşmelerine rağmen karşılaşmayı galip tamamlayacaklarına inandıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Deplasmanda çok istekli oynadık. İyi bir reaksiyon gösterip, baskılı bir şekilde ikinci yarıya başladık. Bunun ardından pozisyonlarda gelmeye başladı. İlk golü bulduk. İlk golden sonrada aslında maçı kazanabileceğimizi biliyorduk. Buna inandık, saha içerisinde de böyle konuştuk. 3-1 gibi net bir skorla evimize dönüyoruz. Erzurum’a kadar gelip bizi destekleyen, televizyonları başında bizlere dua eden taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bütün camiamıza ve şehrimize bu galibiyet armağan olsun. Ligin ilk yarısında kalan iki haftada da bize yakışan performansı sahaya yansıtıp, istediğimiz en yüksek puanı alıp, iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Faik (5 yıl önce)
    Bu yıl süper ligin ilginç hale gelmesinin en büyük iki sebebi var.1-V.A.R Sistemi 2-Büyük Klüpler diye bildiğimiz İstanbul takımlarının akıl almaz borçları.Malatyaspor gibi ,(taraftarlarının her hafta olumsuz yorum yaptığı,kadrosunu,yönetimini beğenmediği) ayağını yorganına göre uzatan akıllı takımlar bu ligde hep varolacaktır.Avrupa ya gitmek demek,prestij demek,para demek.Bu şansı bu yıl kullanabilirsek,zaten borcu olmayan Malatyaspor geleceğinide garanti altına alacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • SERDAR (5 yıl önce)
    Stadı doldurmamız lazım kale arkadalarınıda satışa çıkaralım ki stad boş görünmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    ÇOK İYİ OLDU GÜNLERDİR LİGİN ACEMİ TAKIMI ERZURUMLULAR BAYAĞI HAVALANMIŞLARDI! YOK YENİNCE ÖNLERİ AÇILACAKMIŞ YOK 17 PUANI BULURLARSA İLK 5'E OYNAYABİLİRLERMİŞ PEEHH! İŞTE BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜN İSPATI BAŞKA SÖZE GEREK YOK! BİZ ÇOK PEŞİN KONUŞANLARI GÖRDÜK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    EMEKLERINE SAGLIK BIRDE SEYIRCI AZ STADI DOLDURSAK GERISI GELIR NERDE BAZI KENDINI BILMEZLER KÜME DEYIP DURANLAR BAKIN ŞIMDI AVURPA HAYELI KURUYORUZ GERÇEK MALATYALILAR INANSIN GERISI ÖNEMLI DEGIL
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Bu fırsatı kaçırmayın bu sene. İlk 4 e girersek avrupaya gideriz. Avrupa da da iş yapar bu takım. Başkan bu sene fener cimbom iyi deil. Kasımpaşa antalya bizim rakibimiz bunları alt edersek ilk 4 e rahat gireriz. Başakşehir bjk ilk 2 yi zorlar. 3. Gs 4. De biz olursak tamamdır bu iş. Fenrr bu sene bitik. Fırsatı kaçırmayın. Topçulara zamanında primlerini taksitlerini ver. Devre arası 2 tane kaliteli ayak bulursan al. Seneye de bu kadro ile devam. Yine 2 3 tane kaliteli ayak bulursan al seneye. İstikrar istikrar. Fener hocayı değişti kaliteli ayaklarını gönderdi darma duman. Bizim öle bi lüksümüz yok. En iyi transfer elindeki iyi oyuncuları elde tutmaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Biz inandık, siz de inanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Cakmak (5 yıl önce)
    Önce inanmak eğer futbolcular buna inanirsa son 2 maci da alirlar tebrikler tüm takima.
    0
    0
    Yanıtla