SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Galibiyet Taraftarlarımıza Armağan Olsun"

0
Güncellendi - 2021-10-17 01:07:11
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un, 5 haftalık üst üste mağlubiyetlerin ardından İrfan Buz'un yerine getirilen Marius Sumudica yönetiminde çıktığı ilk resmi maçta, Adana Demirspor deplasmanında aldığı 2-0'lık galibiyet, camiaya büyük moral verirken, maç sonrası soyunma odasında da sevinç yaşandı.

"TAKIMIMLA VE ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM"

Takımın kaptanı ve başarılı oyuncusu Adem Büyük, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, duygularını şöyle ifade etti:

"Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Olunun ilk dakikasından son dakikasına kadar, genel olarak üstün olan taraf bizdik. Rakibimize çok fazla gol şansı vermedik. İlk yarıda direkten dönen topları vardı, bizim yakaladığımız daha net pozisyonlar vardı. İlk yarıda koparabilirdik maçı. Rakibin önemli oyuncuları var, önemli bir kulüp, burada onlara karşı galip gelmek ayrı bir mutluluk verici. Takımımla ve arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Kötü gidişatımız vardı, 5 maç üst üste kaybetmiştik. İyi oynadığımız maçları da kaybetmiştik. Öne geçip, skoru koruyamayıp kaybettiğimiz maçlarda vardı. Bugün takım olarak skoru koruduk ve öne geçtikten sonra oyunu iyi tuttuk. Arkadaşlarımın hepsini tek tek tebrik ediyorum, bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Hocamıza da bu şekilde ‘hoş geldin’ diyoruz.

Taraftarımıza da bir şey demek istiyorum, bizi desteklemeye devam etsinler. Ben bu takımın kaptanı olarak konuşuyorum; bizleri ne kadar sevdiklerini biliyoruz. Bizde onları seviyoruz. Elimizden geldiğince daha fazla çalışıyoruz, Taraftarlar bizden daha fazla duygusal olabiliyorlar, sonuçta Malatyaspor’a gönül vermişler. Burada ekip işi yapıyoruz, bir takımız, bireysel olarak kimseyi yargılamayalım. Bütün olarak yeniyoruz, bütün olarak kaybediyoruz. İleride daha iyi olacağız, bugün bunun sinyallerini verdik. Lig uzun bir maraton. Her maçı kazanmak diye bir şey yok, ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bizi desteklemeye devam etsinler, arkamızda durduklarını bize hissettirsinler. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun."

Yeni Malatyaspor'un ikinci kaptanı Sadık Çiftpınar da, maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Adana Demirspor takımı çok güzel bir takım ve çok saygı duyduğumuz büyük bir camia. Benim de doğduğum, büyüdüğüm şehir Adana. Adana Demirspor süper lige çok yakıtı ve bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Takım olarak bu maça verilen arada çok iyi hazırlandık, Aslında çok iyi takımız. Son 5 maçta bile iyi oynadığımız maçlar vardı, ancak kaybediyorduk, şansızlığımız vardı. Bunun bir yerde kırılacağını biliyorduk. Bugüne nasip oldu, maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımızı, oynayan oynamayan herkesi, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bu galibiyet büyük Malatyaspor taraftarlarına hediye olsun. Taraftarımız her zaman bizi desteklesinler ve bizim arkamızda dursunlar. Biz onların mutluluğu için mücadele vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Futbolculardan Aabıd Rayane, “Bu maç bizim için 3 puanlık değil, 6 puanlık bir maçtı. 5 maçlık zorlu bir mağlubiyet serisinin ardından kazanmamız bizim için çok önemliydi. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Takım arkadaşlarıma, hocama ve kulüp personelimize, herkese çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi hazırladılar ve bizde bugün hak ettiğimiz 3 puanı aldık.” dedi.

Takımın yeni teknik direktörü Sumudica, soyunma odasının en coşkulu isimlerinden biri oldu ve futbolcularıyla birlikte bu zaferin sevincini yaşadı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: YMSkulubu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Shakiri (2 yıl önce)
    Sumudica'nın Showmen olduğuna bende katılıyorum. Ama takımın(takım demeye şahit) enkaz,ruhsuz halinin üstesinde bu tarz hem oyuncuya hem taraftara oynayan Showmen teknik adamlar geliyor. Geçen sene İrfan Hoca'nın geldiği haftaları hatırlayalım, ilk demeçlerinde "Ben bu şehirle bir bütünüm, burası benim 2. memleketim vs..." Şimdi aynı demeçleri Sumudica'nın vermesini çok görmeyelim. Çünkü bu lazım ! Ayrıca en beğendiğim demeci "Bizim hedefimiz kümede kalmak değil, daha büyük hedeflerimiz var...!" Kötü durumda bile gözdağı ! Adamın saha içi olduğu kadar saha dışında da meziyetleri oldukça pozitif ve gerekli. Daha önceki yorumlarımda söyledim tekrar söylüyorum "Antep'te yaşadığı sıkıntı duygusal patlamasından ötürü, Rize ile ise kimyası uyuşmadı, tercümanın kalkıp ortalığı velveleye vermesi, tercümanın karakteri ile alakalı..." Herşeyin en iyisini diliyorum, Malatyam için.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (2 yıl önce)
    Allah yolunuzu açık etsin.Başarılarınızın devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzu (2 yıl önce)
    Yureginize emeginize saglik malatyamiza armagan olsun tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz ankara (2 yıl önce)
    Bir çiçek ile bahar gelmez. Takımı önümüzdeki hafta altay maçında göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Maçı izlediysen eğer, takım oyunu anlamında pozitif gelişmelere tanık olmuşsundur, ama maçı seyretmediğin bu gereksiz yorumundan belli. Biraz pozitif düşünün...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet ekmekci (2 yıl önce)
    Teşekkürler emeğinizin karşılığı bu işte bizleri mutlu ettiniz başarılarınız daim olsun yönetimden bir talebim var Mina ile Avrupa'ya giden takım Mina boşta aralarında bir sorun yoksa takıma tekrar alsalar faydalı olur kanaatindeyim
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Ah ertaç birde istikrarın olsa iki maç sonra şimariyorsun maçı sen aldın ama devamlılığın yok.... ayrıca büyük başkana tşk ederiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Usama (2 yıl önce)
    Son açıklamayı Aabid değil Haddadi yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil can (2 yıl önce)
    Dar ve düşük bütçeli kadromuz var siyah i oyuncular ne mantıkla alındı adamlar bu lgin altında anlatmak istediklerimiz yedek kulübesindekiler bu yönetimle olmaz mucize bir galibiyet aldık maçın yıldızı önce ertaç sonrada wallace dı yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli ramazan (2 yıl önce)Kamil can isimli kullanıcı yorumuna
    Anlaşılan devşirme Malatyalı olmalısın galibiyete bile tahammülüm yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Böyle yönetim Malatyaspor tarihinde gelmedi süper ligde kalma rekoru kırdılar..ligin en tucrúbeli başkanı bizde amatörde ki malatyaspora bakın ders alın bir şekilde götürüyor helal olsun.. destekleyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu dar kadroyla ile yarar az futbolcuyla teknik direktör çok iyi başlangıç yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Galibiyet sevindirici.Takimin kendine güveni geldi.Sag bek de sol adam oynadı. Sadik sarı kart gördü ve Altay Maçinda yok.Neden kart gördüğunu halen anlamış degiliz.Adanalı oyuncu kendi kendine düştü. Bir de frikik verdi.Sadık in ruzgarindan düştü.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Yureginize emeginize saglik malatyamiza armagan olsun tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Önce Teşekürler cok güze bir hediye oldu Birleri çıkıp belotimi neyse karın ağrısı hadini bildirmesi gerek önce sergen hocaya o hareketi şjmdide bize sadıkın saçını çekmesi bunun cezası olmasa bir taraftar o cezayı vermek zorunda kalır o duruma düşmeden hadini bildirsinler sonu iyi olmaz dänyada gündem olmuyalım Bütün delilef Türkiyeye geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • sen kayıtsız ol hemşo, Balotelli 4 hafta üst üste gol attı diye haddini aşmıyor fazla, 1-2 hafta daha gol atmasın, yapacağı saha içi pisliklerden ötürü Türkiye'de futboldan men edilir, şimdiden bir sonraki durağında (Hindistan) başarılar kendisine...
    0
    0
    Yanıtla