SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İnanılmaz Yerde Bize Harikalar Yaşattığın İçin.."

0
Güncellendi - 2021-02-11 17:56:36
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos,  2 günlük iznini Kapadokya'da geçirdi. Wallace, iki günlük izninde gittiği Kapadokya’ya hayran kaldı.

Ligin 24.haftasında Malatya’da Trabzonspor ile oynanan karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular iki günlük izne ayrılmıştı. Ligin 25.haftasında 15 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı takım, bu maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.

Yoğun maç temposu sonrası futbolcular, kendilerine verilen iki günlük iznin tadını çıkarttı. Pandemi dolayısıyla bu sezon Süper Lig’de 21 takımım yer alması ve bu doğrultuda sıkıştırılmış bir programla maçlara çıkan oyuncuların birçoğu izinlerini Türkiye’de geçirdi.

Yeni Malatyaspor’un Brezilyalı defans oyuncusu Wallace Fortuna dos Santos da iznini Türkiye’de geçiren futbolcular arasında yer aldı. Wallace, eşi Nathalia ile oğlu Lorenzo ile birlikte Kapadokya’ya gitti.

Bol bol fotoğraf çektiren ve sosyal medya hesabından bu fotoğrafları paylaşan Wallace Fortuna dos Santos, “Bu inanılmaz yerde bize harika anlar yaşattığın için sana şükürler olsun Allah’ım” notunu düştü.

Rio de Janeiro doğumlu olan 27 yaşındaki oyuncu, bu sezonun başında Yeni Malatyaspor’a transfer olmuştu. 2022 yılına kadar sarı siyahlı takımla sözleşmesi bulunan Brezilyalı futbolcu, İtalya ekibi Lazio’dan bedelsiz olarak Malatya ekibine transfer olmuştu.

Wallace, ligde şuana kadar 14 karşılaşmada bin 258 dakika görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Ç. (3 yıl önce)
    Abdulmelik El Wallace...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Çalışkan,iyi bir oyuncumuz.İşi gücü rast gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Fotoğraftakinin Wallace olduğundan eminmiyiz.???
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman Erdoğan (3 yıl önce)
    Aslında kulüp başkanı ve yönetim ara ara fobolcularla ve teknik ekiple böyle turlar yapmalı daha başarılı olurlar
    0
    0
    Yanıtla