SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu İş Bitti Denemez"

0
Güncellendi - 2017-03-26 02:45:30
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Lig bitmedi, 9 haftalık bir sürecimiz var. Bundan sonraki haftalarda daha fazla bir ciddiyetle, daha çok konsantre olarak bu işi puansal olarak garantileyene kadar ‘bu iş bitti’ denemez” dedi.

Malatya İnönü Stadı’nda gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, önemli ve kritik bir haftayı daha kayıpsız geçtiklerini ifade etti.

Ravcı, Manisaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Bizim için bir engeli daha aşmış olduk. Önümüzde oynayacağımız 9 maçımız daha var. Bütün diğer maçlara nasıl hazırlanıyorsak, ‘Doğu’nun Derbisi’ denilen Elazığspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Puan anlamında avantaj yakaladıklarını ancak ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini dile getiren Ravcı, şunları söyledi: “Kamuoyunda bu işin bittiğine ver şampiyon olduğumuza dair bir yaklaşım var. Lig bu hafta itibariyle bitseydi biz şampiyonduk. Ama lig bitmedi, 9 haftalık bir sürecimiz var. Bundan sonraki haftalarda daha fazla bir ciddiyetle, daha çok konsantre olarak bu işi puansal olarak garantileyene kadar ‘bu iş bitti’ denemez.”

Ravcı, Elazığspor maçının hazırlıklarını Malatya’da sürdürdüklerini ifade ederek, “İki dost şehir ezeli rekabet, ebedi dostluk diyebileceğimiz bir maç oynayacağız. Bizim için yine önemli bir maç. Yine kritik bir hafta. Bütün maçlarda olduğu gibi bu karşılaşmaya da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bu engelli de aşıp, yolumuza devam edeceğiz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendiriyoruz” şeklinde konuştu.

Teknik direktör değişikliği yapan takımlarda 1-2 haftalık bir kıpırdanma olduğunu kaydeden Ravcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bütün rakiplerimize saygı gösteriyoruz. Biz kendi işimize bakıyoruz. Bizim için önemli olan bizim sahada ne yaptığımız. Aynı mücadelemiz, aynı hırsımız, aynı mücadelemiz devam ettiği müddetçe galip gelmeye devam edeceğiz.”

Ravcı, sol bek oyuncusu Osman Fırat’ın cezasının Tahkim Kurulu tarafından onanmasına ilişkin yaptığı açıklamada ise “Maç içerisinde bu olayı başlatan bizim kendi futbolcumuz değil. Bunu herkes iyi gördü. Olayı rakip oyuncunun başlattığını herkes gördü ama federasyon böyle bir karar verdi. İtirazımız da reddedildi. Söyleyecek fazla bir şey yok, ortada bir haksızlık, adaletsizlik var. Ama verilen karara da uymak durumundayız” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız