SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Maçı Çevirebileceğimize İnandık"

0
Güncellendi - 2021-02-20 19:31:17
A- A+ PAYLAŞ

İttifak Holding Konyaspor’un teknik sorumlusu Ersan Parlatan, “Çok mutluyuz, sonuçta burada 2-0 geriden geldik, zor bir deplasman olan Malatya’da 3-2 galip gelmek bizim adımıza, futbolcularımız ve camiamız adına çok çok önemliydi” dedi.

Parlatan, 3-2 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İki devreyi de şöyle yorumlayabilirim; gerçekten iyi bir futbol oynamaya çalışan, rakibi bir şekilde domine edebilen, bu ilk yarıda da böyleydi. Ne kadar ilk yarıda 2-0 geriye düşsek de oyunsal anlamda dominant bir futbol oynadık. Üretkenlik anlamında eksikliklerimiz vardı, bunu devre arasında hocamız ile birlikte oyuncularımıza ilettik. Aynı futbolu ve cesareti gösterip bir tık daha kaliteyi üstüne koyarak üçüncü bölgede etkili olduk. Neticede bir gole ihtiyacımız vardı bunu da bulduk. Bizde futbolcularımız da bu maçı çevirebileceğime inandık. Tabii ki burada şansımızda yaver gitti, bunu da söylemek gerekiyor. Takdir edersiniz ki Malatya deplasmanında 2-0 yenik durumdan 3-2 galip gelmek bizim adımıza çok önemliydi. Lig daha uzun, biz üstleri hedefleyen bir takımız, yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Böyle bir galibiyet aldığımız için mutluyuz. Önümüzdeki hafta içeride oynayacağımız Gaziantep maçına da en iyi şekilde hazırlanıp yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • sahipsiz malatya (3 yıl önce)
    helal olsun konya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yıldız (3 yıl önce)
    Hamza hoca daha neden istıfa etmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi_44 (3 yıl önce)
    Helal olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Adalet yerini buldu sizi tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (3 yıl önce)
    Hocam çok güzel oynadınız ve hak ettiniz.Mualesef Malatyasporda elini eteğini çekmiş olan klübün başındaki basiretsiz bir yönetim ile bilgisiz ve takımı sabote eden bir teknik yönetim olduğu sürece sadece siz değil biraz futbol oynayan her takım bizi rahat yener.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (3 yıl önce)
    Helal olsun size. Aslanlar gibi oynadınız. Ruhsuz ve uyuşuk Malatya yı yenmek aslında kolay. Biraz asıldınızmı tamamdır. Yolunuz açık olsun siz yukarı doğru biz dibe yani kümeye.
    0
    0
    Yanıtla