SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Maçla İlgili Çok Çalıştık, Çok Uğraştık"

0
Güncellendi - 2019-12-21 18:28:52
A- A+ PAYLAŞ

Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İsmail Kartal, “İyi mücadele ederek, ne yaptığımızı bilerek bir oyun ortaya koyduk” dedi.

Kartal, 2-0 galip geldikleri BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, son iki, üç haftadır hem içeride hem dışarıda hak ettikleri halde, hak ettikleri puanları alamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya çok çalıştıklarını ifade eden Kartal, “Bu maçla ilgili çok çalıştık, çok uğraştık. Buraya nasıl oynayacağımızı, ne yapmamız gerektiğini bilerek geldik. Oyuncularımız da maç başından sonuna kadar söylediğimiz ve çalıştığımızı gibi gayet disiplinli şekilde bir mücadele ortaya kolduk. Bunun karşılığında da goller attık iki tane. İki, üç tane daha atabileceğimiz pozisyonlar vardı değerlendiremedik. Malatya'nın da iki tane pozisyonu vardı bu da normaldir çünkü çok üretken, çok hücumsal anlamda ellerinde çok etkili oyuncuları var. Bunları da biliyorduk ama sonuçta bugün burada iyi mücadele ederek, ne yaptığımızı bilerek bir oyun ortaya koyduk” diye konuştu.

Kartal, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Oyuncularım da taktiksel anlamda verdiğim görevlerin hepsini yerine getirdikleri için onlara teşekkür ediyorum. Rize'den, İstanbul'dan, Ankara'dan, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden buraya gelip bizi destekleyen tüm Rizespor taraftarlarına da teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Malatyaspor'a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum, yolları açık olsun” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ziya (4 yıl önce)
    Sayın hocam Normal şartlarda ! Haftalardır içeride ve dışarıda puan alamıyan Rize nin .Malatyadan puan alacağına gerçekten inanıyormuydunuz?Anormal şartlar oluştu ve rüyanızda bile göremiyeceğiniz 3 puanı aldınız..Size bu şartları hazırlıyanları kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Inanmıştinız kazandıniz ama rakibiniz saha da zaten yoktu ruhsuzlarla oynayan bir takim vardi özer ve gokhan töre size macı hediye etti
    0
    0
    Yanıtla