SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takım Buradan Daha İyi Yerlere Gelecek"

0
Güncellendi - 2021-05-12 00:45:40
A- A+ PAYLAŞ

Sahasında ağırladığı Hatayspor ile berabere kalarak ligde kalmayı garantileyen Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "21 takım, sık bir fikstür vardı. Bu nedenle ligde kalmak çok önemliydi" dedi.

Karşılaşma sonrası bir grup taraftarın sevgi gösterisi ile karşılanan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, sahalarında sezonun son maçını oynadıklarını ve aldıkları beraberlik ile ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

2020 - 2021 sezonunun pandemi nedeniyle zor bir yıl olduğunu ifade eden Gevrek, “21 takım, sıkı bir fikstür vardı. Bu nedenle ligde kalmak çok önemliydi. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Ligin son haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirten Gevrek, “Bu takım düşecek demeleri bizleri üzüyordu. Çok şükür düşmedik. Bütün futbolcu kardeşlerimi, teknik heyetimizi kutluyorum, pandeminden dolayı stada gelemeyen taraftarlarımızın gönüllerinin bizde olduğunu biliyorduk” diye konuştu.

Yeni Malatyaspor’un hak ettiği yerlere gelmesi adına kentteki tüm dinamiklerin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğini de ifade eden Başkan Gevrek, “Yeni Malatyaspor bu şehrin bir marka değeridir. Buna herkesin sahip çıkması lazım. Gerçekten Malatya’yı daha iyi yerlere taşıyacağız. Bu gün bu sevinci ben inanıyorum ki tüm Malatyalılar yaşıyor” dedi.

Ligin sona ermesi ile birlikte kentteki kanaat önderleri, STK’lar ve yöneticileri ile bir araya gelerek istişare yapacaklarını ifade eden Gevrek, “Bundan sonra değişecek çok şey var. Bu birlik ve beraberliği sağlamamız gerekiyor. 7 senedir burada hizmet ediyoruz ama burada bizim tek başımıza değil de herkesin bu takıma sahip çıkması lazım, destek olması lazım” ifadelerine yer verdi.

Geçen sezon küme düştüklerini ve bu duruma tüm camianın üzüldüğünü ifade eden Gevrek, “Bir daha bu üzüntüleri yaşamamak için birlik ve beraberlik çok önemli. Her kesin taşın altına elini koyması lazım. Bir gurubun bu takımın düşmesini istemesi bizleri üzüyor. Bizi seversiniz sevmezsiniz ama takımın düşmesini istemeleri Malatya’ya yakışmaz. Kişiler gelip geçicidir, biz burada kalıcı değiliz ama Yeni Malatyaspor kalıcıdır. Malatyaspor’un kümeye düşmesini isteyen gruplar var ama bunlar maalesef bazı yerlerde itibar görüyor. Bunları bütün camia, herkes çok iyi biliyor. Ne olursa olsun bir Malatyaspor’umuzu daha iyi yerlere taşıyacağız. Allah bizi mahcup etmedi, ligden düşecek diyenler vardı. Ama çok şükür bu takım buradan daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Erdogan (2 yıl önce)
    Malatyasporumuzun kaybedecek birseyi yok. Ama Galatasaray in kaybedecek cok seyi var. O yüzden Malatyam yinede ofensiv ve kafayi kullanarak oynayin ve rahat olun, maci alin. Korkmayin Galatasaray i yendiģiniz günü hatirlayin. Onlari fazla büyütmeye gerek yok...Malatyasporum sizi cok seviyorum....ve güveniyorum....
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (2 yıl önce)
    Takıma güya başkanlık edecek talipliler kimmiş bizde meraklandık..Hariçten gazel okunmasına fırsat vermeden bir seçim yaptırıp gerçekleri her kesin görmesi ve gösterilmesi umuduyla.Sayın adil gevrek gerçek bir malatyalıdır..Tüm yokluklara rağmen takımı hem dağıtmamış hemde ligde tutmayı başarmıştır..Tüm camiayı bu yüzden kutlamak gerekir.Özellikle irfan hocamız ve futbolcu kardeşlerimizi.Her kese hayırlı bayramlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    sayın h.y.malatyaspor başkan ve yöneticileri İrfan hoca konusunda bir kere daha aynı hatayı yapmazsınız inşallah. artık İrfan hoca ve mevcut futbolcularla uzun süreli anlaşmaya varınız ve kulübü kurumsal olması yönünde çalışmalar yapınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısı_Kentli (2 yıl önce)
    Başkanım cueva' yı geri istiyoruz. Maradona gibi adamdı. Süper ligin tozunu atar seneye.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sadi (2 yıl önce)
    Yeter artık bırak git..artık Malatyada bir tane sevenin yok..Hep sıkıntı hep sıkıntı,Birde pandemi pandemi demeyin tüm klüpler bu pandemiyi yaşıyor.Klübü baştan aşağı sorun yumağı yaptın.,.Hem sorunlardan bahsediyorsun hem de o koltuğa yapışmışsın,bırakıp gitmiyorsun.Seni zorla tutan mı var?Çok üzülme gittikten sonra bu takıma çok başkan adayı olur.Bu konuda rahat ol.Başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • bıraksın da kim takıma sahip çıkacak o da önemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet TANGÜL (2 yıl önce)
    Başkan hakkında aşağıda yazılan yorumları okudukça gerçekten üzülüyorum. Kulübün başında bir başkan olduğu için adama teşekkür edelim. Neden mi?
    1. Öncelikle Dünyada etkisini gösteren Covid 19 belası yüzünden tüm iş insanları, işverenler işerinde zarara uğramıştır ve iş pazarları daralma göstermiştir. Bu da iş insanlarına daha fazla sorumluluk getirerek daha fazla pazar arama daha fazla çalışma zorunluluğu getirmiştir. Bunlardan birininde Adil başkan olduğunu düşünüyorum. Adam işini gücünü bırakmış bütün mesaisini kulübe harcıyor. Yine de Malatya halkına yaranamıyor. Bekara kadın boşamak kolay ya herkes bol keseden istifa et diyor. İstifa edince ne olacak? Bu zor şartlarda hangi iş insanı işini gücünü bırakıp kulüp başkanı olur. Kocaman bir MUAMMA.
    2. Covid 19 nedeni ile birçok kulübün gelirlerinde azalma oldu. Buna yayıncı kuruluş gelirleri ve stad gelirleri de dahil. Buna rağmen kulüp ligde kalmış, hala başkana istifa et çağrısı. Adam bu kadar olumsuzluğa rağmen iyi yönetim gösterdi. Kulübü ligde tuttu. Bu bile başlı başına başarıdır(parası olmamasına rağmen.)
    3. Yukarıda stad geliri olmadığından bahsetmiştim. Hoş... olsa ne olur. İstifa çığırtkanlığı yapanlardan kaç tanesi maç seyretmeye gitmiştir acaba. Bence HİÇBİRİ... O yüzden ''istifa et'' yazma hakkının sizlerde olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum.
    4. Çok basit bir örnek vermek istiyorum. Kulübün deplasman masrafları ne kadardır? Merak ediyorum. Uçak, konaklama, yemek vs, Tahminim 100.000 TL. tamamen salladım. Hadi 10 kişi 10.000 TL versin. Kusura bakmayın Malatya'dan kimse menfaati olmadan beş kuruş vermez. Peki siz bu takımın deplasmana gitmediğini gördünüz mü?Hayır. Malatya markasını onurluca temsil etmiştir. Bizim gibi gurbette yaşayan Malatya sevdalılarının yüzünü güldürmüş, göğsünü kabartmıştır.
    5. Tüm bu sezonun ardından ben başkanın gereken dersleri çıkardığını düşünüyorum. Daha iyi bir Malatyaspor izleteceğini düşünüyorum. O yüzden tüm bu olumsuzluklara rağmen BİRLİK olup başkanımıza ve takımımıza moral destek vermemiz gerektiğini ısrarla kamuoyunun görüşüne sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanını çok yordular,Hem maddi olarak hemde manevi olarak.Üstelik yanlız kaldı.Kendisini kandırdılar.Onu orda zorla tutanda yok.Bıraksın gitsin çok yoruldu.Dinlenmek onunda hakkı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanın Malatyaspor'u çok borçlandırmış. Ligden düşen Denizlispor gecenlerde borcunu acikladi 90 milyon TL. Malatyaspor sadece gecen yıl 60 milyon TL. Bu yılı henüz resmi olarak bilmiyoruz. Galibiyet ve beraberlik gelirleri, yayinci kurulus ve reklam gelirleri, iddaa gelirleri, futbolcu satış gelirleri bunca gelirin olduğu yerde borcun bulunması takımın yönetilemedigini gösteriyor. Göztepenin sivassporun vs neden borcu yok bu takimlar İngiltere liginde oynayip fahis gelirler mi elde ediyor ve bunlar oyuncuda satamiyor, oyuncu gelirleri yok yani. Sevgili başkanın lig bitimi takımı birakirsa isabet olur
    0
    0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Başkana ve yönetime en çok karşı olanlardan biriyim ancak başkanın gitmesi için daha güçlü bir yönetimin talip olması gerekiyor. Pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak lazım. Başkan sende eğer takımda kalmak istiyorsan iyi bir yönetim ve lobi olusturarak çok borç yapmadan ve "geç kalmadan" mesela Haziran-temmuz arasında Hatay gibi bı kadro kurarsın o zaman taraftar seni affedebilir. Ama yine lig başlamadan bir hafta önce takım kurmaya çalışırsan bu defa hem takım gider hem sen gidersin. Üç yıldır yaptığınız en büyük hata hep aynı, transferi geç yapmak bunu bir türlü anlamadınız. Lig bitip bir iki hafta dinlendikten sonra irfan hoca liderliğinde çok iyi bir takım kurup temmuz başında takım kampa girmeli ve son bir iki haftaya transfer kalmamalı ve oyuncular birbirine alışmalıdır. Bu şekilde başarı gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Amatörde bir eski başkanların eseri bir MALATYASPOR umuz var.. yönetime ve başkanlığa heves edenler önce gidin ona sahip çıkın daha iyi olmaz mı adil gevrek başkandan daha iyi yaptığınızı gösterin Malatya halkına.... adam takımı ikinci ligden alıp getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Ben kimseye iftra amıyor suçlamıyorum yalnız yazılanları söylenenleri duyduklarımı burada dile getiriyorum... Benim Hayatımda gördüğüm en Hayal kırıcı başkan bu başkandır kasası Avrolarla dolu Borçsuz Bilinen Takımı gırtlağa kadar borcunun olduğunu açıklayarak tüm Malatyaya ŞOK ŞOK ŞOK yaşatan takımın iyi oyuncuları dahil arabalarınında satıldığını duyduğumuzda Deprem üstüne Deprem yaşatan Takımı üç kuruşa muhtac eden ve Takımla birlikte bizleride kör kuyuya alt lige düşüren her halde Ben değildim bu başkandı ALLAH Spor bakanımızdan razı olsun bizleri o kör kuyudan çekti aldı ama sonra değişen ne oldu sorarım size siz başkanı savunanlara bu sezonda yine yeniden Bizleri dokuz doğurtan yine bu başkan değilmiydi kıl payı ligde kaldık ama geleceğimiz bu başkanla çok meçhul Ben geleceği kap kara görüyorum siz yağcılığa devam edin en Büyük Malatyaspor ve Taraftarlarıdır diyorum..Malatyahaber iyiki varsınız tüm Malatyalıların Bayramlarını Kutluyorum saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumunuza göre suyuzan da bulunduğunuzu ifade ediyorsunuz.Çalışan insanlar hata yapacaklardır.Ancak niyetleri halis olursa hatalar izafi edilebilir.Başkanı beğenirsiniz veya beğenmezsiniz.Büyük bir camiayı temsil eden kulübün başkanıdır.Hilesi ihaneti olmadığı sürece yanlışta yapmış olsa hakareti hak etmemektedir.Bu Lig’in en küçük bütçeli takımından çok büyük başarılar beklemek doğru değil.Kaldı ki görev yaptığı 7 yılda takımı2. ligden süper Lig’e taşımış UEFA ön eleme oynatmıştır .Yeterli desteği görmeden yapılanlar başarıdır.Ucuz maliyetli futbolcu getirip parlatarak satıp takıma katkı sağlamıştır.Daha iyisini bulana kadar,en iyisi Adil başkandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Başkan maalesef uyla bir merci var Malatya'da kakimin yenilgisini sevinen galibiyetine üzülen herhalde dünyada başka bir yerde böylesi yoktur fakat önemli deyil bir çiçek bahçesi icinda birkaç yabani ot bulunur
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sadi (2 yıl önce)
    Başkan Yeter.Kaldıkça Klübün borçları artıyor,klübü yanlızlaşıp belirsizliğe doğru hızla sürüklüyorsun.Bak yanımızda Sivas var.Bu klübün Hepsini değil çeyreğini örnek alsan sana yeterdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)M.Sadi isimli kullanıcı yorumuna
    azcık adamınıza sahip çıkın,ona buna baktan önünüzü göremez oldunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Timur (2 yıl önce)
    Adil bey,zorla güzellik olmaz.Hem hesap vermiyorsun? hem yanlız başıma kaldım diyorsun hemde son iki yıldır İstenmediğin yere yapışıp koltuğu bırakmak istemiyorsun?Bu nasıl bir ruh hali?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Adil başkanim ya güçlü bir takim kurun yada emekli olun güçlü bir yönetime takımı devir edin. Gelecek yıl irfan hoca adem büyük ve ertac kesinlikle kalmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali osman (2 yıl önce)
    Git diyenlere soralım Daha Güçlü bir yönetim adayınız varmı yoksa sadece Belediyeye mi güveniyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aday çok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hani nerede?Ciddi takımı ileriye taşıyacak aday kim veya kimler.Korkarım takımı kendi menfaatine yontacak adaylar olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bilet parası vermeden imtina eden bir grup iştifa istifa çığırtkanlığı yapıyor.daha iyi yönetim diyen varsa buyursun elini taşın altına koysun öda yok ozaman mevcut idarecilerle yola devam edilecek Malatyaspor bu sezon şansız maçlar kaybetmiştir bunlarıda hesaplarsak takımımız ilk onda rahat olurdu.Emeği geçenlere teşekkür ederim.insaalah seneye Malatyasporumuzu daha iyi yerlerde görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    şuan başkan olmak isteyenler süper ligde değilken neredeydiniz?zorla aday ettiniz adamı.Hele süper lige çıksın aday oluruz diyenleri biliyoruz.Başkan hatalarından ders çıkarıp devam etmeli.Etrafında acı ama gerçek konuşan kişiler bulundurmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • izmir'li (2 yıl önce)
    #cok daha iyi yerlere geleceklermis# yine başladılar bağlamanın tellerine, size çok teşekkür ederiz, yeter artık gördüğümuz kabuslar ve korkular...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Başkanım seni çok eleştirdik ama senden başka kulübe sahip çıkanda yok.hep sanal kahramanlar yaratılıyor ama kimse bir tek isim veremiyor.kulübe verdiğin emek asla inkar edilemez.Ama ne olur 2 yıldan beri yapılan lades hataları önümüzdeki sezon yapmayalım.Hamzaoğlu ile umut bulut gibi çöp transferlerle taraftara her yıl kabus yaşatmayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Malatya iki sezondur başarısız oldu. Bir an önce seçime gidilerek takıma ligin üst sralarında hedefler koyacak yeni bir yönetim gelmelidir, Adil Gevrek ile bu kadar, olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuzca (2 yıl önce)
    Transfer politikası çok önemli. Bu yıl kanatsız oynadık. İki tane iyi kanat oyuncusu gereklidir. Yine forvet arkası için Recep niyaz mutlaka alınmalıdır. Ömer Bayram boşa çıkarsa alınmalı.. Fenerbahçe tiamı gönderebilir.. Sol bek novak gönderilebilir takip edilmeli.. Güney Amerikadan oyuncu bakmak yerine Norveç, Belçika, İzlanda, Hollanda ve mısır ligleri takip edilmeli.. Okan Buruk, Çağdaş Atan , Tayfun Korkut benzeri hedefi olan bir hoca seçilmeli.. İrfan Hoca Teknik Danışman olarak takımda tutulmalıdır..
    0
    0
    Yanıtla
  • teknik danışman ney ki:) başkanın bu sene kurduğu kadro çok iyiydi..Hamza bu takımı perişan etti... aynı takımı seneye kursun ilk 6 ya oynar.. başkan başkanlığı öğrendi...lakin parası yok:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür Dinçer (2 yıl önce)
    Allahını seversen git ne olursun git ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan (2 yıl önce)
    Şunu bilin bu takım sizin sayenizde falan bu lige tutunmadı.Bilakis var gücünüzle iki sezondur uğraşıyorsunuz takımı çukurda tutmak için ama bereket geçen sezon tff,bu sezon da adem başta olmak üzere futbolcular ve irfan hocanın inanılmaz geyreti ile lige tutunduk.Bilakis siz bir takımın başına gelecek başarısız ve bir o kadar da şanslı başkansınız sayın gevrek.Bu da Malatya'nın ayıbı olsun ki sizin yerinize takımı alacak bir başkan çıkaramıyor koca şehir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öncelikle sizin gibi düşünenler veya birilerin arkasına takılıp takımın enerjisini düşürenler takımı bu hale düşürdü.İki yıldır yoğun pandemi kabusu nedeniyle dışardan doğru dürüst yardım görmeyen Başkan bu bütçe ile Ancak bu kadar yapabildi.Diyebilirimki bu Lig’in en düşük bütçesi bizim takımın bütçesiydi.Yine küçük bütçeyle takımı Avrupa kupalarına taşırken siz herhalde burda değildiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • UĞUR TÜRKAN (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    Hele sen bir de hele sen kimin peşine takıldın ? Malatyaspor'un ekonomik olarak patlaması geçen sezonun başlarına yani 2 yılın evveline dayanıyor. Yani pandeminin çok öncesine başkanın şeffaf olmadığını takımı yönetirken mali tabloyu gizldeğini sadece belediye ve diğer kurumlardan,iş insanlarından para yardımı isterken mali tabloyu konuştuğu malatyanın değil türkiye'nin malumu.Ayrıca yeni malatyaspor'un günü birlik bir şekilde yönetildiği özellikle süper ligde bulunduğumuz süreçte gözle görülür bir halde ortada bunları da şeffaf şekilde yazmanı beklerdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birçok durumu bilmeden yorum yazıyorsunuz.Artık kulüplerin hesapları,genel kurul ve denetim kurullarında kabul görmesiyle birlikte periyodik olarak futbol federasyonuna veUEFA’ya hesap verme mecburiyeti olduğunu belirtmek isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (2 yıl önce)
    Bu yönetime rağmen bu takımın ligde kalması mucizedir. Bu başarıda aslan payı İrfan Hoca ve aslanlarınındır keza son maçlarda maddi destek veren Selahattin Başkanı da unutmamak gerekir. Yönetimin bu şehre ve takıma yapacağı en büyük iyilik olağanüstü kongre kararı alıp kenara çekilmesidir. Şehrin ileri gelenleri, M.Ali Aydınlar, Mustafa Küçük ve Ahmet Çalık gibi iş adamlarının takıma başkan olması veya onların desteklediği bir adayın başkan olması için acil lobi oluşturmalıdır. Yeter artık her sene düşme korkusus yaşadığımız biz de Sivas ve Hatay gibi takır takır meydan okuyan bir takım istiyoruz. Seneye bu yönetimle devam edersek kesin düşeriz.
    • Beğen
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz K. (2 yıl önce)paşa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yazılan isimlerin hiç biri aday olmaz, bu saatten sonra gelecek başka adayların takıma bir kuruş faydası olmaz. En son takımı yöneten büyük iş adamı!!! takımı amatör kümeye yolladı. Tam işi iyice öğrenmişken ( seneye aynı hataya düşmeyecektir) mevcut yönetim güçlendirilmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur Türkan (2 yıl önce)
    Şunu bilin bu takım sizin sayenizde falan bu lige tutunmadı.Bilakis var gücünüzle iki sezondur uğraşıyorsunuz takımı çukurda tutmak için ama bereket geçen sezon tff,bu sezon da adem başta olmak üzere futbolcular ve irfan hocanın inanılmaz geyreti ile lige tutunduk.Bilakis siz bir takımın başına gelecek başarısız ve bir o kadar da şanslı başkansınız sayın gevrek.Bu da Malatya'nın ayıbı olsun ki sizin yerinize takımı alacak bir başkan çıkaramıyor koca şehir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (2 yıl önce)
    Hele sen bir istifa et de başkanım bu takımdan iyi olur inş
    0
    0
    Yanıtla
  • LEVENT (2 yıl önce)
    Bütün bir şehir ve en önemli sponsorlar siz varsaniz biz yokuz demedilermi..Allahtan bu sezon maclar seyircisiz oynandı..size düşen en kısa zamanda kongreye gidip guven tazelemek …
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Saim (2 yıl önce)
    İki yıldır belli bir kesim Başkana oldukça yüklendiler .Bu takıma 7 yıldır önemli katkılar veren Tabii zaman zaman hatalarda yapan sayın Başkana nankörlük etmemek gerekir.Geçen yıl ilk yarı 28 puan almış takımın santraforu ben gideceğim diyor sözleşmesini yerine getirmiyor ihanet ediyor.2. santraforun (Eren) sakatlanıyor yerine aldığın adam bu boşluğu dolduramıyor.Pandemi çıkıyor beraberinde ekonomik sıkıntılar başlıyor takımın başına getirilen hocalar tutmuyor(Kemal Özdeş) bu dönemde çok iyi oynadığımız GS maçında penaltımız verilmiyor.Bazı futbolcular verimli olmuyor özellikle kaleci Fernol’ün çok çok kötü performansı takıma 1 puan bile kazandıramaması FB maçında en etkil adamımız Gökhan’nın haksız atılması o dönem en önemli rakibiz G.Birliği maçına etkisiz kadroyla çıkıp berabere kalmamız.Bifiuma’nın Çin’e transferi nedeniyle oynamaması Birde üstüne üstlük Bazı kesimlerin( menfaat gurupları) çeşitli algılar yaparak Başkana hakaretler ve saldırılar yaptırması bundan etkilenen Öncelikle siyasiler ve belediye başkanın takımı yalnız bırakması geçen yıl Başkanı başarısız yaptı.Bu arada başkanda panikleyip hatalar yapmadı değil.Bu yıl yine Bazı gurupların aynı seneryoyu oynamak istemeleri takıma zarar vermiştir.Hamza hocanın inadı ve Bazı ısrarları daha fazla puan almamız gerekirken istenilen seviyede olmamıştır. Takımın küme düşme potasına girmesine neden olmuştur.Bakınız ,Lig’de ki 21 takım içinde en düşük bütçeli takımlardan birisi bizim takım.A.Gücü ,Antalya gibi takımlar dışardan çok ciddi ( tahmini 150 milyon) yardımlar almasına rağmen A.Gücü düştü Antalya’da düşme potasında seyretti.Mahkeme kadıya mülk değil başkanlar gelip geçerler kalan Malatyaspor ismi ve onun sevdalısı taraftarıdır. Ortada bu takımı hilesiz hurdasız yönetecek Başkan adayı Yok , tutturmuşlar Başkan istifa. Bu insanlar bilmeden veya bilerek zarar vermeye çalışıyorlar.Bu arada Başkanı hiç canlı olarak görmediğim gibi en ufak bir ilşkşmde yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yilmaz (2 yıl önce)M.Saim isimli kullanıcı yorumuna
    nerdeyse adil gevrek babamin oglu yazacaksin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben 60 yaşın üstünde bir adamım.90’lı yıllarda Malatyaspor’da yöneticilik yaptım.Kimseden beklentim ve diyet borcum yok.Siz neyin hesabındasınız?Kimin adamısınız?Bu doğrular benim doğrularım.Beğenirsiniz beğenmezsiniz.Ama şunu bilin ki ömrümü geçirdiğim Malatya’nın tüm markalarının sevdalısıyım.Daha iyisini bulana kadar EN İYİSİ Adil Başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Hep aynı yalan,Bırakın bu takımın yakasını.Bu Adil gevrek demedimi yanlız kaldım,borç çok,yanımdakiler bile beni kandırdı demedimi?Bu adam gitmediği sürece bu takım asla iflah olmaz.Hersene sıkıntıları katlıyarak götürüyor.Bir yerde toslayacak işte o zaman hepiniz geçen yıl olduğu gibi ortalıktan kaybolacaksınız.?Birde şu . Adil gevreği tanımam bilmem,işim olmaz ama muhteşem başkandır.O olmazsa klüp olmaz gibi sabah akşam adını anmaktan geri kalmayıp tanımadığınızı yazmaktan vazgeçin milletin aklıyla alay etmeyin..Adil gevrek bir gitsin,hiç üzülmeyin çok aday çıkar.Hemde bu işi layıkiyle yapacak kapasitede ve güçte.Bunu da geçelim,Bu klübün borçlarını belediye ödedikten sonra Malatyada herhangi bir okur yazar bu takımı daha iyi yönetir. Malatyasporu kullananların .Malatyanın sırtından geçinenlerin artık Malatyasporla işi yoktur.Olamaz.Adil gevrek sahi senin neyin oluyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Timur sizde bir menfaat gurubunun arkasına takıldığınızı yorumunuzla ifade ediyorsunuz.Ben 60 yaşını geçmiş Malatya tutkunuyum Benim Sn Adil Gevrekle ne işim olabilir?Hayatta başarılarda vardır başarısızlıklarda.Şimdi soruyorum başkanın 7 yıl içinde daha çok başarılı olduğu söylenebilir.Ucuz maliyetli futbolcuları iyi paralarla satmayı beceren Başkan başarılıdır.Bunlarıda görmeyip doğrular size acı veriyorsa yapacak birşey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sporlu fanatik (2 yıl önce)
    Başkan bu zor şartlarda seyircisiz yine takımı en azından düşecek 4 takım arasına koymadiniz teknik ekip yönetim ve futbolcular son anda kurtardık özellikle kaptanımız Adem Büyük çok özverili oynadı helal olsun bundan sonra düşme tehlikesi yaşamak istemiyoruz lütfen acele edip gereksiz futbolcu yerine bir kaç takviye ile bu takım ligi iyi yerde bitirir.Mallan gibi futbolcu bulmak lazım.Teteh,Hafez wallace Hadebe gibi oyuncular kalması lazım diye düşünüyorum yeni sezonda başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bu takım bunu hak etmiyordu elindeki futbolculara göre. Senin Hamza yı göderememen yüzünden yaşadık bunları. Son olarak iyi topcular kadar çok kötü futbolcular da aldın . Ondan artık ders al
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Sayın başkanım sizinle ilgili bu sayfalarda çok eleştiri yaptım,eğer devam edecekseniz kulübün mali kongresinde alacak verecek net olarak ortaya konmalı yeni bir yönetim oluşturulmalı,gelir durumuna göre transfer politikası izlenmelidir,sizden ricamız bugüne kadar elde ettiğiniz tecrübeler doğrultusunda şehrimizin ileri gelenleri ile birlikte kulübümüzün geleceğine yön vermenizdir.Emekleriniz için size yönetime,irfan hocaya teknik heyete,kaptanımız Ademe ve bütün futbolculara teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    sana inanan etrafındaki 3 kişi kaldı git artık istemiyor kimse seni
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzaffer Taşdelen (2 yıl önce)
    Hele sen hiç konuşma Adil gevrek 2 yıldır bu takım küme düşme tehlikesi yaşadı bunu sen yaşattın sen malatya sporun önündeki en büyük engelsin istifa erdemli insanların yapacağı bir davranıştır bırak git artık istenmiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıı (2 yıl önce)
    Adil Gevrek istifa artık sesimizi duy istemiyorsun iki yıldır rezil rüsva olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    İnsaallah daha iyi olacak takimimiz ama sizin artik birakmaniz lazim sayin gevrek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Başkan öncelikle emeklerine sağlık...malatyamiz ligde kaldi...bazı futbolcular hariç diğerlerinin özelikle Adem büyük ve teknik heyetin de (bir iki mac haric) emeklerine sağlık...Başkan bu takım iki senedir bu taraftara kalp krizi gecirtiyor. Sizden ricam artık bonservisi elinde kimsenin almadığı yaşı geçmiş işi bitmiş futbolcular almak yerine genç dinamik başarıya aç bonservisi uygun futbolcular almanız.. iki senedir ders aldık diyorsunuz ama ortada yine düşmemeye oynayan takım var..Başkan yapabileceksen devam sonuna kadar destek olalım.. ama yapamayacaksan da bırak artik..bu kadar büyük bir şehirde mutlaka bu takimi sahiplenen olur..birde başkan kamuoyuna seffah olun..ne geldi ne gitti.herkes bilsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Adil Başkan Allah senden razı olsun. Sayende bu takım Süper Lig takımı oldu. Ayrıca pandeminin bütün zorluklarına ve yalnız bırakılmana rağmen bu takımı bu sezon iyi bir noktaya taşıdınız. Eminim birlik beraberlik sağlansaydı çok daha iyi yerde olurduk. Şehrin ileri gelenleri hasütlüklerini bir kenara bırakıp takımlarına sahip çıkarsa iyi olur. İyi ki üç beş kendini bilmeze kızıp takımı bırakmadın.Onların amacı taraftarı bölmekti,bunu yaptılar.Sonra da Malatyasporun küme düşmesini istemeleriydi.Çok şükür bu olmadı. Bizim için 2021-2022 sezonunda Birlik beraberliğin daimi olduğu bir sezon olur İnşAllah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Nurhak (2 yıl önce)
    Vallahi hersene aynı şeyleri söylüyor sun ama bizide verem ediyorsun Sivas başkan örnek al
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan 44 (2 yıl önce)
    Başkanım ne olur yönetimi güçlenir. Akbabalara teslim etme. Zor günümüzde sesi çıkmayanlar şimdi ben adayım diyorlar. Aman başkan amann.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)Kaplan 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Bu kulübün en büyük düşmanı adil gevrek çevresi ve onun trolleridir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu klübün ölmesini bekleyip,Akbabalara yem edeceklerin kim olduğunu,Arpalıkların kesilmesinden korkanları iyi biliyoruz.Endişenizi anlıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    Allah rızası için yarından itibaren istifa et ve git, daha sezon başı iken. takımın önündeki en büyük engel sen ve yönetimin.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    sen ve ekibin giderse, iyi yerlere geleceğine hiç şüphemiz yok.Allah razı olsun çok emeğin geçti.Birazda başkaları çalışsın aşk ve şevkle.
    0
    0
    Yanıtla