SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bugün Bir Final Maçı Oynadık, Başlangıçlar Zordur"

0
Güncellendi - 2022-01-08 01:32:27
A- A+ PAYLAŞ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hak ederek bu noktaya geldiklerini belirterek, hep oyunun içinde kalacaklarını söyledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 1-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarının herkese hayırlı olması dileğiyle sözlerine başlayan Avcı, "İkinci yarı hepimize ve futbol ailesine hayırlı olsun. Bir haftalık aradan sonra tekrar başladık. Başlangıçlar zordur. Öne geçsek de 5’liyi hiç bozmadılar. Zaman zaman organizasyonları doğru kullandığımız da kaleye indik. Rakibi hiç devreye sokmadık bir tek 47. dakikada geçişten verdiğimiz bir pozisyon vardı. Bu tür maçlarda ikinci golü bulamıyorsan, oyun soğuyorsa oyunu hızlandırmak lazım. Rakip oyuna ortak olmak için ya duran top bekliyor ya da geçiş oyunu bekliyor. 3-0’a da 3 puan, 1-0’a da üç puan. İkinci yarının ilk maçı ve kum saati tersine döndü. 18 maç kaldı. Start verdiğimiz ikinci yarıda kazanarak başlamak çok önemliydi. Malatyaspor belki verileri burada olmadığını gösteriyor ama herkes Trabzonspor’a karşı yüksek motivasyonla oynuyor. Bu ligin lideriyiz ve hak ederek buradayız. Bizi başka yere çekmeye çalışacaklar biz hep oyunun içerisinde kalmaya devam edeceğiz. Rehavet mümkün değil öyle bir şey olamaz. Biz ligin zirvesindeyiz böyle bir şey olamaz. Zaman zaman oyunu hızlandırabilmemiz için stoperlerin oyuna girmesi gerekiyordu. Oyunun içerisinde ikiyi bulsak çok şey değişebilecekti. Bugün bir final maçı oynadık haftaya da Sivasspor ile yine bir final maçı oynayacağız” dedi.

Avcı, transfer çalışmalarıyla ilgili de konuşarak şu ifadeleri kullandı:

“Edin Visca geldi hayırlı olsun hem kendi adına hem Trabzonspor adına heyecanı yüksek, çok önemli işler yapmış birisi. Hep istatistikleri konuşuluyor attığı gol ve asist konuşuluyor ama aslında takım savunmasına yardımını daha çok konuşacaksınız. Bizim hızımı artıracaktır. Edgar sakatlandı ve orada bir arayışımız var. Puchacz, pazar günü bizimle olacak gibi gözüküyor. Djaniny, pazartesi veya salı günü burada olacak. 1 ay veya 2 ay deniliyor. Geldiğinde bakacağız ve seçenekleri değerlendireceğiz. Daha transfer başlamadan organize olduk ve bunun karşılığını alıyoruz. Transfer belki stoper konusuyla ilgili yabancıdan mı yoksa yerliden mi yana kullanacağımızın kararını veriyoruz. Hugo önümüzdeki hafta sonu bizimle olacak” dedi.

Trabzon, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Sezgin (2 yıl önce)
    Her şeyden kendine pay çıkaran kendilerine münhasır vekiller görün haksızlığı görün adeletsizligi çıkın bir iki laf edin ..2023 de var ..!
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    oynadigin 20 macin enaz 10 maci saibeli hala konusuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)
    Böyle hakem ve var bulursan oynarsın çifte telli bile.Var hakemi trabzonlu yan trabzonlu.Hak yiyen in burnun dan gelsin.Spor mu?Futbol mu?Orta oyunumu.Tff calıyor kim oynuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (2 yıl önce)
    Hakem bir kırmızı kartı 33 numaralı trabzonsporlu futbolcuya vermedi bizim futbolcuya resmen vurdu düşürdü birde Trabzon kalesine giden futbolcumuz kasıtlı düşürüldü Penaltımızı vemedi 10 kişilik Trabzonu yenmesek de beraberlik hakkımızdı Allah tez günde o Hakemin hakkından gelir inşallah amin
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (2 yıl önce)
    hoca hıc zorlama dun aksam emın oldum suphem vardı acaba bu sezon basladıgında trabzonumu sampıyon yapacaklar dıye dun aksam o suphelerım tamamen ortadan kalktı ne ıcın zorlama dedım taktık teknık yaptırmana gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ugur türkan (2 yıl önce)
    :) :) kahkaha ile dinledim akşam sayın avcı'yı yahu neyi final kardeşim :) :) karşında ki takım dibi görmüm sen finalden bahsediyorsun. İngilterede bu açıklamayı yapsa bir hoca o maçtanda puan kaybetse o takım o hocayı kovarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    hoca adeletin vicdanin varsa kirmizi karti ve penaltiyi soyle yani yeni malatya sporun bir puanini resmen ikram etti trabuzona
    0
    0
    Yanıtla