SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bugün Neler Olduğunu Ben de Anlamadım!"

0
Güncellendi - 2021-10-30 16:46:41
A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa mağlubiyetini değerlendiren Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, her iki devre arasında ciddi farkların olduğunu söyleyerek, “Golü yedikten sonra gardımız düştü” dedi. Sumudica, eski tercümanı Oğuzhan Erdoğmuş’un kendisi hakkındaki iddialarını ise yanıtsız bıraktı.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa deplasmanında boy gösteren Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılırken, Teknik Direktör Marius Sumudica, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. İlk yarı ve ikinci yarı arasında ciddi farklar olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Sumudica, “Kornerden bir gol yedik. Sonrasında gardımız düştü. Herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Hafta içinde yapacağımız analiz toplantısında bunun çözümüne bakacağız” dedi.

Devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağıyla ilgili olarak “Başka oyuncu düşünmüyorum” diyen Rumen çalıştırıcı, “İyi oyuncularımız var. Kendi takımım açısından bakıyorum olaya. Adana Demirspor ve Altay maçlarında biraz daha ofansif oynadık ama bugün neler olduğunu ben de anlamadım. Hafta içinde bunun çözümlerine bakacağız. Hiçbir zaman medya önüne çıkıp kendi oyuncularımı eleştirmedim. Bu içimizdeki bir problem. Hafta içinde bunun çözümlerine bakacağız” açıklamasında bulundu.

“Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum”

Marius Sumudica, daha önce görev yaptığı takımlarda kendisinin tercümanlığını yapan Oğuzhan Erdoğmuş’un hakkındaki, 'Gazetecilere rüşvet veriyordu. Türkiye hakkında ise kameralar önünde iyi konuşup, kameralar yokken hakaret ediyordu' gibi iddialarıyla ilgili olarak da, “Bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum. Burada futbol konuşmak istiyorum” açıklamasını yaptı.

Maçta oyun anlamında ciddi bir sıkıntıları olmadığını da sözlerine ekleyen Sumudica, “İlk yarıda takım iyiydi ama sonrasında kornerden yediğimiz gol sonrasında takımda moral düşüşü oldu. Burada 3. haftam. Sistemsel anlamda değişiklik yapmam gerekiyordu ama henüz bunu yapmak kolay değil. Bazen kazanırsınız, bazen kaybedersiniz ama benim için kolay değil bazı değişiklikleri hemen yapmak” dedi. Rumen çalıştırıcı, son olarak takımın ligi iyi yerde tamamlaması için çalıştıklarını söyledi.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bu hafta Başakşehir maçından hiç umudum yok.Yedekde oturan gençlerimize şans vererek alternatifli bir kadro oluşturamazsak daha çok hüsran yaşarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (2 yıl önce)
    Anlamasına anladın da, anlatmak istemiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Sumudica çok haklı.Futbolcular resmen oynamayıp,maçı hediye ettiler.Futbolcu ödemeleri gene kesik mi yedi diye düşünmeye başladık.Şu klüpde ,Şu anda kasımpaşadan puan almanın ,başakşehirden puan almaktan çok daha önemli olduğunu gören bir Allahın kulu yokmu?Her sezon kritik maçlarda puan kaybetmek bu klüpde alışkanlık haline geldi.Her zaman olduğu gibi bizim rakiplerimiz öncelikle küme düşme hattındaki takımlar. Hep bunun cezasını çekiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Kulübün mali tablosu nasıl inşallah ödemeler gecikmelide olsa yapılıyordur ilk yarıda 8 maç kaldi9,veya 10 puan alabilsek çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (2 yıl önce)
    Futbol açısından Içeriği boş izahatler!!maçı tvden izledim arasira kamera kuş bakışı görüntüler sunarken iki takım için de geçerli bu süper lig mi iskandinavyaniñ 3. ligi veya uzakdoğu 2.lig filan mı diye kendime sordum.inanilmaz kalitesiz statik bir futbol ve amaçsız öylece yürüyen 20 kişi ...sonra maça taraftar neden gelmiyor??kim gelsin yahu !?derler insana. Özellikle yerli futbolcularimiz örnek teskil ettigi icin ceki duzen vermeli ki yabanci sporcular buranin lig seviyesinin majör lig olmadığını anlasın. Amacı olmayan mucadelen yoksun kosmaktan aciz bir sosyal etkinliği kimse izlemez bugunki maçta old. Gibi zûl gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Guşgana (2 yıl önce)Battal isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçek bu..premier lig mi bekliyodun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sokak jargonu hitabetiniz ile yorumunuz guşgana sesinden farklı olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bırak premier ligini falan.Takımda ruh yok.Kayseri-Karagümrük gibi bir takımdan 1-0 gerideyken maçı 2-1 aldı.Konu bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bizde 3-1 öndeyken 4-3 maçı verdik karagümrüğe
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Takımımız bugün fabrika ayarlarına döndü.Adem ile Hafez kasımpaşaya oynadılar.Defansımız Türkiyesuriye sınırı gibi yolgeçen hanıydı.yedek oyuncularımız böyle bir maçtada oynamayacaklarsa hepsi geldikleri takımlara geri gönderilmeli.yazık o çocuklara.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Bazı oyuncuların kulağını çekmek lazım. Yedekler ve gençlere de şans verilmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Takımda istek yok tu. Kim çok isterse maçı o alıyor. Y. Malatyaspor da bu maçta istek yoktu. Yoksa kasımpaşa yenilmeye ek bir takım değildi. Takım 2 maç aldı bu maç yattı resmen. Kasımpaşa en önemli rakibimiz. Buradan en az bir beraberlik alınmalıydı. Hadi daha dişlisi haftaya Başakşehir ne edeceksiniz. Bugünkü gibi olursanız dağıtırlar bizi. Eeee ondan sonra yine çöküş ve kaos.
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazi44 (2 yıl önce)
    Ne olacak takım fabrika ayarlarına yani aslına döndü. Ruhsuz oyun yine başladı.
    0
    0
    Yanıtla