SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bülent Kaptan' Vefat Etti

0
Güncellendi - 2020-11-19 03:04:38
'Bülent Kaptan' Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Ligi’nin köklü takımlarından Hilal Gençlik’te uzun yıllar forma giyen ve takımın kaptanlığını yapan Bülent Şeftalicioğlu (67), hayatını kaybetti.

Bülent Şeftalicioğlu, Malatya futbol camiasının yakından tanıdığı, Malatyaspor’un eski futbolcu ve yöneticilerinden Servet Şeftalicioğlu ve Malatya’nın farklı amatör lig futbol kulüplerinde oynayan Murat Şeftalicioğlu’nun kardeşiydi.

Servet Şeftalicioğlu’nun yolu, ortaya koyduğu futbol ile Efsane Malatyaspor’a uzanırken, libero mevkiinde forma giyen Bülent Şeftalicioğlu, Hilal Gençlik’te kaldı ve Malatya amatörüne katkı sağlayan isimlerden biri oldu.

Bir kamu kurumundan emekli olan Bülent Şeftalicioğlu, üç çocuk babasıydı.

Malatya’da camcılık sektöründe faaliyet gösteren, Dörtyol semtinde yerleşik ailenin ferdi olan Bülent Şeftalicioğlu’nun cenazesi, Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazından sonra burada toprağa verildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahrettin ESERDİ (3 yıl önce)
    Malatya'mızın güzel insanlarından biri olan sevgili Bülent kaptana Rabbimden Rahmet diliyorum, Mekanı Cennet olsun, Rabbim yakınlarına ve sevenlerine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla